forum.gif
Par slīdrādi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Par slīdrādi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.12.09 18:58
 citēt
Sakarā ar to, ka gribas vienkārši citu autoru bildes apskatīties vai savas pārlapot - negribas spiest uz katru nākamo bildi un gaidīt. labi būtu, ja uzspiežam - kā tagad modē "slīdrāde" un bilde nomaina bildi un varam dzert pa to laiku kafiju un nav pele rokā jātur
Publicēts: 19.12.09 19:07
 citēt
Es arī nonācu pie šādas vēlmes.
Savā lapā to pēc Jaunā gada laidīšu vaļā.
Patiesībā diezgan vienkāršs skripts.
Fotoblogā gan ieteiktu vispirms salabot vēl nepabeigtās lietiņas: Mozillā bieži uzkaras, linki nav sakārtoti, citēšana, u.c.
Jo, ja tagad vēl slaidšovu uzkarinās...
Publicēts: 19.12.09 19:21 labots
 citēt
Pret.
Slīdrāde rada nevajadzīgu steigu un akcentu nobīdi. Arī izmērs parasti samazinās. Labāk vienu bildi vienā reizē nekā multfilmu, kas nepaliek atmiņā.
Neskatos lapas, kurās ir šādi flash elementi, kā sugu. Bieži vien arī bezgaumīgo skaņu kā fona izvēles dēļ. Tas nereti rada disonējušu efektu. Fonā kaut kāds tehno trah-ķibi-doh, slīdrādē bērnu foto.
Savā lapā katrs var darīties, kā vēlas. Visas iespējas.
Publicēts: 19.12.09 22:19
 citēt
ziedo kaut ko serverim un viņš ātrāk kustēsties, nevajadzēs slaid šovu.
Publicēts: 19.12.09 23:24
 citēt
Vanderfons:Pret.
Slīdrāde rada nevajadzīgu steigu un akcentu nobīdi. Arī izmērs parasti samazinās. Labāk vienu bildi vienā reizē nekā multfilmu, kas nepaliek atmiņā.
Neskatos lapas, kurās ir šādi flash elementi, kā sugu. Bieži vien arī bezgaumīgo skaņu kā fona izvēles dēļ. Tas nereti rada disonējušu efektu. Fonā kaut kāds tehno trah-ķibi-doh, slīdrādē bērnu foto.
Savā lapā katrs var darīties, kā vēlas. Visas iespējas.

+++
Pilnībā pievienojos - it īpaši par to, ka savā lapā jau katrs tiešām var darīties kā grib. Man slaidšovu skatīties apnīk jau pēc pirmajām 10 bildēm, kad esmu kādas 4as reizes patinis atpakaļ kādu bildi, lai apskatītos ilgāk nekā tika piedāvāts un kad kādas 3 reizes tinis uz priekšu ātrāk nākamo bildi, jo man tiek rādīta tāda bilde, kas man neinteresē. Vieglāk pašam uzklišķināt uz bildes, kas ieinteresē un nesteidzīgi aplūkot.

No otras puses jau tāda fīča jau nav nevienam uzspiesta lieta - t.i. ja būtu, nelietotu, bet tas nenozīmē, ka varbūt daļai lietotāju tas būs kā ūdens tuksnesī. Dažādi jau mēs esam.
Publicēts: 20.12.09 01:39
 citēt
Man piemeeram patiik Foreljankas, Loin, E_E u.c. bildes un uzklikshkinot uz konkreeta lietotaaja bildeem, man negribas katreiz mekleet noraadi, klikshkinaat.
Publicēts: 20.12.09 02:33 labots
 citēt
...
Publicēts: 20.12.09 13:30 labots
 citēt
+ CerambyX

Īstais vārds - apnīk. Trūkst atlases iespējas, jo autoram tas bieži vien nākas ļoti grūti - kaut ku neparādīt, no kaut kā atteikties. Viņš ieliek visu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):