Lunis:Mana jaukā sexretārīt , tu pārāk esi sacepies par lietām kas tevi neskar. Nu nepatīk tev sēnes un kukurūza nu NESKATIES Tās bildes tak est tev neprasa nev nedz uzkrītošas nedz riebīgas Zini cik pasaulē daudz jokainu cilvēku kam JAUKS škiet pilnīgi ikdienišķas un neizprotamas lietas Ja reiz šis lietas tevi nekustina KĀPĒC tev būtu viņas jāievēro un jo vairāk jāintresējās par "Rādīt nerādīt" Ar to ar BLOGS atškirās no dažādiem pasākumiem ar sepciālām vajazdībām ka šeit pārāk agresīvi neapkaro visus tāos kas "Nedzied kā boss" vai kāds bossam pietuvināts čiekurs lai lišķigs sīrupa lejējs , bet gan KĀ GRIBU tā izpaužos , protams sabiedrības vairuma vsipār pieņemto normu robežās , domāju ka tu pietiekami labi zini ka es te bez problēmām varētu "piegast" pasakumu ar LIELUS skatītāju reitingus pelnošiem "Tuvu XXX" bildukiem , bet es to vienkarši nedaru tāpēc ka zinu ka veselu baru tas iedzīs prostrācijā un komas stāvokļi TĀDAS LIETAS TĀDAS LETAS un publiskā projektā Necepies , ir pietiekami daudz lietu ko CITI pie tevis nesaprot tāpēc TEV nevaizdētu braukt visrū tiem ko TU kautkāda iemesla pēc nesaproti vai nerespektē Jauku WIkendu
Mans netikjaukais Riču, tad fotobloga bilžu likšanas noteikumi tik tādi paskata pēc ne vērā ņemami?? Ir kaut kādas izdalītās sugas, kas var likt kādas tik sēnes grib, bet ja ko tādu ieliktu es - sen būtu noēsta par palīgskolas avangardu-tas taviem vārdiem sakot. Man nav pieejama tāda informācija, kuri ir tie izredzētie, kas var likt ko grib un kuriem kaut kādas tabu zonas ko nepārkāpjam.Bet par tavām bildēm, tev jau reiz teicu, ļoti apšaubu ka balso par bildēm, vairāk par tevi.
bergapauris1: Tur jau tā lieta ka neviens neko nestimulē un nesaka par sēnēm, tāpēc viņas vairojas, bet ja es ko tādu ieliktu - 5minūtēs būtu nolamāta - atkal kaut kādi absurdie fotobloga priviliģētības likumi kur vienu noēd citu par to pašu atbalsta.
pelle, klau - bet ja tas pokemons, neliks sheit taas savas bildes -kaa vinjsh izaugs, ja nekur citur nemaacaas par foto? mani gan vairaak uztrauc, ka topaa nokljuust briesmiigas bildes ... . Es uztaisiitu, kaa piemeeram photodom - triis liimenju autori un vinju balsiim arii ir triis liimenji. iesaaceejam, piem, ir 1 balsij tikai 0.5 punkti ... uttttt
dansiga:pelle, klau - bet ja tas pokemons, neliks sheit taas savas bildes -kaa vinjsh izaugs, ja nekur citur nemaacaas par foto? mani gan vairaak uztrauc, ka topaa nokljuust briesmiigas bildes ... . Es uztaisiitu, kaa piemeeram photodom - triis liimenju autori un vinju balsiim arii ir triis liimenji. iesaaceejam, piem, ir 1 balsij tikai 0.5 punkti ... uttttt
Bet liekot tak ar neizaugs, jo neviens tak viņam neko par sēnēm nesaka!! Par līmeņiem vari stāstīt adminiem..viņi gan tāpat to neņems vērā.
pelle necepies, visiem jau sen viss ir skaidrs, kas blogā darās, vienai daļai tas ir izdevīgi, jo labi apzinās, ka neko labāku nenobildēs, bet laurus gribās.........................tāpēc iet vaļā tu man, es tev variants + tusiņu dalībnieku pašapdāvināšanās. jācitē sevi, no vakardienas ieraksta : " neDarbu[ sliktu bildi ] var ielikt neapzināti, cilvēks vienkārši nesaprot, to var izdarīt apzināti, kādas "akcijas" ietvaros. sliktu bildi reizēm visi ignorē, reizēm, nez kāpēc, balso.....varbūt kāda kopā pavadīta tusiņa iespaidā, varbūt - tu man, es tev utt. daudz par šito rakstīts, daži sistēmai karu pieteica, bet aizvien vēl viss notiek. kāds Bloga lietotāju sastāvs[ pārsvarā amatieri ], tāds rezultāts gan bildēs, gan vērtējumos. pirms šādus jautājumus pacelt, nedaudz paškritiski jāpavērtē arī sava daiļrade "
pelle, nu ir dazhaadi autori ... man vairaak ir rakstiijushi pm un prasiijushi padomu un es esmu atbildeejusi un autors manus komentarus ir njeemis veera un audzis ;-)
pelle:negatIvs: Sen viss ir skaidrs, bet brīžam traki krīt uz nerviem tik un tā..
dansi: būs jāsāk prasīt padomi tev, lai varu augt
Ot prassi un audz Tik AUGOT jāņem vērā SAVAS IZJŪTAS UN VELMES nevis jākopē padomdevēja stils un izjūtas Galneis spirinies un STRADA SEV , "Sēņu galva" arī paliks sēņu galva ja nespēs neko VAIRAK pacelties un TU bildēsi TO ko pati gribēsi BET paskatīsies varbīt kautkā vēl bix savādāk. Kautgan bebji tev sanak gan intresantos rakursos jo vairak bildē jo kautkadas niansēs savādāk skaties , tas man tevī patīk Vakar man bij baig intresanta diskusija ar Intu Ruku , Andeju Grantu , Irēnu Bužinsku ar parunājos beigās ilgi norunājām ar vecmeistaru Leonīdu Tugaļevu un prieks bija ar Aivja Šmuldera viedokli saņemt. Funktiers kāreiz bija par "Stilu @ tikumiem" viss sākās ar "Ļaunajiem padomju laikiem" un mēs ar Tugaļevu šo lietu taka uztvērām es paudu savas domas ka TAGA valda "Padomju laiki" tikai uz otru pusi , patreiz tas kas bija taka "Ierobežots" ir izvērsies plašās masās bet tas kas taka bija pēc kolēģu domā "Plauka zēla" tiek varen aktīvi apkarots un ierobežots , es es saule esmu PRET JEBKĀDIEM ierobežojumiem vienīgi tadem kas varbūt aizskar vairumu skatītāju pēc kautkādiem kritērijiem Sēnes , pilses utt NAV nekas tāds kas manuprāt kādu aizskar , nu varbūt tevi kā exstrēmi domājošu / izpaužošu būtni bet tā ARĪ SĒNES @ Ko ir pelnijušas savu vietu zem saules , ar kautkādām zināmā iebildēm un ierobežojumiem uz DAUDZUMU / BIEŽUMU bet pilnas tiesības izrādīt SAVAS IZJŪTAS
viencmuzikanc:A vīrietis ar sievieti PRINCIPĀ VAR normāli sarunāties?
Pricipā VAR! Es labāk kontaktējos ar vīriešiem, jo daudzas sieviešu apspriestas lietas galīgi neinteresē, līdz ar to ar viņām kontaktēties neliekas tik interesanti. Katram dzimuma savi plusi un mīnusi, neviens jau nav ideāls, bet būtībā viss atkarīgs no konkrēta indivīda, ne dzimuma
Kādreiz intereses pēc atvēru bloga fotogalerijas pašu iesākumu un vairāku lapu garumā papētīju "lielo sākumu". Toreiz augstu vērtējumu dabūja bildes, kas šobrīd ne pusi no tā visa nedabūtu. Tātad ir bijusi zināma izaugsme, tomēr tā prasīja LAIKU. Uz bērniem jau neapvainojas, bet CILVĒCĪGI palīdz augt. Ja kāds izaugsmi nevēlas, tā ir viņu darīšana. Cita lieta, ja cilvēks apzināti sāk nodarboties ar nelikumībām (par laimi ir likums, kas to regulē, nevis mūsu individuāla izpratne). Protams, ārpus borta paliek ētiskas dabas jautājumi, kur mērķi šajā kopienā nav nosprausti...
P.S. Lai ekonomētu servera HD vietu un uzlabotu galerijas kopējo baudāmību, varētu noteikt kādu punktu latiņu, kuru neaizsniedzot divu nedēļu laikā, bilde automātiski tiktu dzēsta...
pele, šeit ir daudz klonu, kas postē visādu drāžu + iesācēji, kas ņem piemēru no tiem kloniem, uzskaitot to par normu... Cīnities ar to ir bezjēdzīgi , jo pretrūnā ar saites īpašnieku interesēm = apmeklējumu un lietotāju skaits (Н. Гоголь. "Мертвые души")
>bergaupuris1 Vienmēr jau ir cilvēki, kas citu pazemošanu uzskatījuši par ko dižu, savu vērtību ceļošu
Par "latiņu" - katra saita administrācija ir tā, kas nosaka mērķus, vīziju. Šis ir tikai viens no teorētiskiem ieteikumiem. Punktu "latiņa" varētu būt ap 5?
Nu - kompromiss - vai reāli dzīva lapa internetā ar sēnēm, kukurūzu, saulrietiem un bērniem, vai bāls tuksnesis, kurā postē tikai kādi divdesmit guru ar augsti mākslinieciskām vērtībām tā ap 6.45 reitingos. Da admini to visu ieviest var jau rīt, da tikai zārks jau nevar tukšā stāvēt, ļauži tāpatiņās atradīs citu vietu, kur zākāties vai sēnes publicēt...
Ja visu to enerģiju ko šeitan korifeji izgāztu bilžu analīzē,skaidrošana nezinātājiem,tad varbūt būtu daudz vairāk pozitīvu rezultātu.Bet pagaidām zēni un meitenes pierāda sev ,cik lieli esam un ko mēs paši varam...
AGNOS:Ja visu to enerģiju ko šeitan korifeji izgāztu bilžu analīzē,skaidrošana nezinātājiem,tad varbūt būtu daudz vairāk pozitīvu rezultātu.Bet pagaidām zēni un meitenes pierāda sev ,cik lieli esam un ko mēs paši varam...
bārstoties ar komentāriem, zem bildēm, ātri var iekļūt melnajā sarakstā - kom. skaits = 555 skaitu ............................značit masturbaiters
>viencmuzikanc Ne jau par aizliegumu runa, bet par izaugsmes veicināšanu, t.i., kaut kāda "virtuāla burkāna" sasniegšana vai tml. Nereti pietiek sākumā ievirzīt uz mācīšanās takas, iedot "pirmo grūdienu", lai cilvēks "aizrullētu". Tamdēļ arī latiņa tiktu noteikta stipri zema. Tiesa, no otras puses katrs cilvēks te ir ļoti no svara, ja runa par komerciju (reklāmas iespējamo tirgu un tml.)
Protams, milzu patiesība AGNOS, tikai pietiekami daudz ir cilvēku, kuriem baudu sagādā "aplikt", bet vārds "tolerance" ir svešs jēdziens.
cik sapratu, diskusija ir par lietotāja zazis pieminētajiem "pretlikumīgajiem ierobežojumiem". Visu nakti iemigt nevarēju, centos saprast, kas tas tāds ir
aa, es pat padomaaju vienubriid ka diskusija ir pret Pelli..
Pellei ir sava taisnība. Tomēr dīvaini, ka neviens Fotoblogā nav iedevis saiti LV vietnei, kur pulcējas ļaudis, kas grib vērtēt un saņemt vērtējumu brīvdienu rītu brokastīm, paģiru lāpāmajām metodēm vai piknika gaļas apstrādei. Arī būtu interesanti, varētu pulcēties un apmainīties domām, balsot. Un galvenais - to visu varētu fotografēt.
Ko sakāt, ļaudis? Uztaisam tādu pārtikas klubiņu?
Manuprāt tas ir svarīgāk par foto, kas bieži dzen neceļos un nedomās.
arturso:f-bloga daudziem valda uzskats, ka ja saki tad tikai labu.
tas nav specifiski TIKAI fotoblogam raksturīgi. man pa citiem sterveriem PM vidēji 3 vēstules dienā ar tekstu "ja neko labu nevari pateikt, tad nekomentē vispār!". konkrētās bildes varēja tehniski būt labākas, bet naida nav.
viencmuzikanc:A vīrietis ar sievieti PRINCIPĀ VAR normāli sarunāties?
saprotama lieta, ne jebkurš ar jebkuru par jebkuru tēmu. līdzīgi, kā sarunājoties ar sava dzimuma pilsoņiem.
Droperidol:Ja kaut kas nav izprotams - problēma ir saprašanā
sure. un bieži tā problēma saprašanā ir tāda, ka ne sūda nav, ko saprast!