forum.gif
Neizprotamākie ne-darbi fotoblogā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Neizprotamākie ne-darbi fotoblogā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.11.09 17:51 labots
 citēt
Bez vēlmes kādu aizvainot, tikai likt aizdomāties - vai vajag!?

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

www.fotoblog.lv...

Man nav nekas PRET konkrēto lietotāju..tik nejauši pastaigājoties pa fotoblogu pamanīju viņu un nesapratu kāpēc te var likt visu ko grib!?
Publicēts: 21.11.09 17:59
 citēt
Vai tad te ir kādi ierobežojumi???? (izņemot pretlikumīgos)
Publicēts: 21.11.09 18:01
 citēt
kaut kādi saprāta ierobežojumi cik atminos ir
Publicēts: 21.11.09 18:08
 citēt
nevareetu teikt ka katraa teemaa iespamot pa punktam buutu izprotama darbiiba.
Publicēts: 21.11.09 18:10
 citēt
zo:nevareetu teikt ka katraa teemaa iespamot pa punktam buutu izprotama darbiiba.

kas tur ko neizprast - protests (diemžēl bezjēdzīgs kā izrādījās) pret visatļautību fotoblogā.
Publicēts: 21.11.09 18:14
 citēt
f-bloga daudziem valda uzskats, ka ja saki tad tikai labu. Kritiku neviens negrib dzirdēt. tapec pa galeriju šeit nepastaigājos. nav vēlmes un spēka apskatīt to visu drazu.
Publicēts: 21.11.09 18:15
 citēt
pelle:
zo:nevareetu teikt ka katraa teemaa iespamot pa punktam buutu izprotama darbiiba.

kas tur ko neizprast - protests (diemžēl bezjēdzīgs kā izrādījās) pret visatļautību fotoblogā.

es neizprotu tevi par tiem punktiem, bet tu neizproti mineeto bilzhu autorus. nu viss.
Publicēts: 21.11.09 18:19
 citēt
zo:
pelle:

es neizprotu tevi par tiem punktiem, bet tu neizproti mineeto bilzhu autorus. nu viss.

Ja jau būtu tā ka tikai es neizprotu, tas būtu pavisam kas cits, bet nesaprot taču neviens!
Publicēts: 21.11.09 18:32
 citēt
REX
Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5.
Publicēts: 21.11.09 18:42
 citēt
neDarbu[ sliktu bildi ] var ielikt neapzināti, cilvēks vienkārši nesaprot, to var izdarīt apzināti, kādas "akcijas" ietvaros. sliktu bildi reizēm visi ignorē, reizēm, nez kāpēc, balso.....varbūt kāda kopā pavadīta tusiņa iespaidā, varbūt - tu man, es tev utt. daudz par šito rakstīts, daži sistēmai karu pieteica, bet aizvien vēl viss notiek. kāds Bloga lietotāju sastāvs[ pārsvarā amatieri ], tāds rezultāts gan bildēs, gan vērtējumos. pirms šādus jautājumus pacelt, nedaudz paškritiski jāpavērtē arī sava daiļrade
Publicēts: 21.11.09 18:56
 citēt
Alloxa:REX
Ideja: 5, Izpildījums: 5, Sajūtas: 5.

nu jā "plašs" viena cilvēka novērtējums..
Publicēts: 21.11.09 19:03
 citēt
Atvaino pelle, bet es arī lieku nejēdzīgas bildes un daudz balsoju, kā arī esmu streiklauzis, jo nezināju, ka šeit iet streiks pret s i s t ē m u. Ko lai daru?
Publicēts: 21.11.09 19:08 labots
 citēt
Nordik_Ticher, bergapauris1: par manām bildēm- pieņemot ka garlaicīgas -līdz interesantākām vēl neesmu izaugusi un ir tādas kādas šobrīd protu radīt, vienveidīgas - var jau būt ka vienveidīgas, bet katram sava interese, man piemēram nesaprast puķbilžu licējus, kur manā skatījumā vienveidīgi tiek saliktas simtiem bildes, bet citam redz tīk. Ja jau būtu tik traki ar manām bildēm, būtu tak tās izdzēsusi, un dzēsusi esmu daudzas. Tas piemērs ar manu bilžu salīdzināšanu vispār te ne pa tēmu, un neticu ka jūs to nesaprotat, vienkārši tikko kāds forumā atver muti, tā te ir regulārie uzbrucēji.. vienalga pa tēmu vai ne pa tēmu.
Publicēts: 21.11.09 19:10
 citēt
blac:Atvaino pelle, bet es arī lieku nejēdzīgas bildes un daudz balsoju, kā arī esmu streiklauzis, jo nezināju, ka šeit iet streiks pret s i s t ē m u. Ko lai daru?

Nav jau nekāds streiks izsludināts, tā tik es te "cepos" brīžos, kad nesaprotu cik tālu var visatļautībā slīgt.
Publicēts: 21.11.09 19:36
 citēt
bergapauris1: neko negribēju novākt! Es jau sākotnēji minēju - ka nekādi nav domāta konkrētā autora ķengāšana, vienkārši nesaprotu kāpēc tie darbi ir ja tos neviens nesaprot izņemot pašu autoru.
Neesmu manījusi ka kāds manus darbus komentētu, tur ir tikai vērējumi likti. Pateicības ordeņus lieku tiem, kuru vērtējums pārsteidz, zinot ka viņi rada labus darbus, un kā tas vispār uz lietu attiecas? tu kārtējo reizi meklē par ko cepties? Lai tev veicas!
Publicēts: 21.11.09 19:46
 citēt
bergaupuris1:Un ko Tu meklē ? :D:D:D Eh šitās mazās, ļaunās. Visu spēj pārvērst pāridarījumā un tad meklēt 'plecu kur papinkšķēt :)

Nesapratu par kādu meklēšanu ??
Kāpēc - ļaunās, ko es tik ļaunu esmu izdarījusi? par ko man būtu jāpinkšķ??
Nesaprotu - vai es tāda bremzēta domāšanā, vai arī tava doma tik spārnota ka tev vien izprotama.
Publicēts: 21.11.09 19:54
 citēt
Sapraats,relatiiva lieta.Cilveeku sabiedriibas mazaako dalju uzskata par trakiem un iespundee tikai taapeec,ka vinji ir mazaakumaa.Shaubos,vai vinji muus ieslodziitu,ja buutu vairaakumaa.
Mani taa seene netraucee,citas nemaz neskatiijos..
Publicēts: 21.11.09 20:03
 citēt
bergaupuris1:
entuziasts:Sapraats,relatiiva lieta.Cilveeku sabiedriibas mazaako dalju uzskata par trakiem un iespundee tikai taapeec,ka vinji ir mazaakumaa.Shaubos,vai vinji muus ieslodziitu,ja buutu vairaakumaa.
Mani taa seene netraucee,citas nemaz neskatiijos..

Velns parāvis !!!!!!!!! Šitas jāpieraksta !

forša doma :)
Publicēts: 21.11.09 20:32
 citēt
Nu nav tie trakākie darbi :)
Visas bildes kopā - reports - RUDENS :D
Da labi, gandrīz visi, kas sākuši nodarboties ar bildēšanu bildē dažādas suņu kakas :)
Publicēts: 21.11.09 20:43
 citēt
pelle - neatceros autori, bet atceros kā es ierēcu, kā viena no bloga ar Canon 5D Mark kaut kādu tur bija sabildējusi peļķes pie mājas.. nu izskatījās vienkārši smieklīgi, bet nu tomēr.

Uz tavu jautājumu kāpēc lūk tādas bildes vajag?
Es atveru tavas fotobildes un redzu padsmit bildes ar "Kāpēcīti", jautājums uzreiz kāpēc tik daudzas bildes ar vienu puiku? Sabildēji vienu "labu" un ieliec, pārējās nafig.
Tev viņas ir saistošas citiem nē.

Personīgi man tā sēne likās saudabīga, kukurūza nu nez.. fotoaparāta pirmais tests un ielika saviem čomiem parādīt, kas sanācis.

Īsāk sakot, dzīvo savu dzīvi un nebojā prieku pārējiem, par to mazumiņu kas viņiem ir!

Jo gandrīz jebkurš ar gaišo stiklu varētu pateikt, ka visi parastie stiklu īpašnieki ir vienkārši "atešeji" kuru nemaz būt nevajadzētu, bet visi kādreiz sāk rāpties ārā no mēsliem.
Publicēts: 21.11.09 20:45
 citēt
pelle, sheit ir demokraatija ...... un liimenji ir TIIIIKK dazhaadi ... nu labi seene ... slikti nofotografeeta .. bet autoram taa ir PIRMAAA taada bilde un vinjsh ir staraa par to bildi .... mani vairak uztrauc tas, ka piemeeram gljamuura fotografeetaaji (pat pofig kaadaa liimenii) lien pie zhanra bildeem un aizraada, ka gaismas, poza utt nav pareiza ..... Tur e sbishk bubinu, ka jaazinu kur liist kur neee ... es piemeeram, jomaas, ko nesaprotu vai mani neinteresee - nelienu ieksha aun eju garaam ;_) SHodien pat Ogree izraadaas bija stirids arii smareeaa augstaakaa liimenii par ko kasaas Fotograafi .... Parunaajaamies ar I.Ruku ... un secinaajaam, ka vineaadi domaajam ... tak katrs var fotografeet ko un kaa grib, bet nonocieni citu, kursh strada apilniigi savadaak!
Publicēts: 21.11.09 22:15 labots
 citēt
dansiga : Toleranta tante:):) NEBIJA strīds bija vienkarši čomu parunāšana par REALIJĀM , vai tad tā nebija?:)

Mēs ar Tugaļevu katras pa savam paudām domu ZA ČTO BAROĻIS na to NAPAROĻIS :):) Ja kādreiz TOPĀ bija SOC REĀLISMS viss pārejais tika NEIEVĒROTS / APKAROTS tad taga ir otrādi. Inta tam nepiekrita , Andreis ka izbijis jurists ļot korekti un argumentēti pamatoja savu viedokli :) Mes vienakarši karstāk papļāpājām , mēs tā medzam darīt pa retam kā nēkā jau gadus vairāk kā 20 esam viena kluba biedri viens otru pazīstam:):)
Publicēts: 21.11.09 22:20
 citēt
Lunis, es tachu nedzirdeeju ... es dzirdeeju tikai Intas atsaastu ......
Nu jaaaa ... tagad parsvaru njem atshauto dupsiishu bildeetaaji ....... ekkk ... bet nu lai tiek ;-)))) vai ta man zhel ;_))))
Publicēts: 21.11.09 22:24
 citēt
dansiga:Lunis, es tachu nedzirdeeju ... es dzirdeeju tikai Intas atsaastu ......
Nu jaaaa ... tagad parsvaru njem atshauto dupsiishu bildeetaaji ....... ekkk ... bet nu lai tiek ;-)))) vai ta man zhel ;_))))
Van Gogs virsroku ņēma pēc savas nāves
Publicēts: 21.11.09 22:27
 citēt
negativs, nu ja - jo vinjam dziivam esot nebija iistais menedzheris ;-)))
Publicēts: 21.11.09 22:27 labots
 citēt
dansiga:Lunis, es tachu nedzirdeeju ... es dzirdeeju tikai Intas atsaastu ......

ATAŠAUTIE dupsīši NAV mūsu klientūra mēs par " Estētismu @ realismu" :):) Meitblieži nebij mūsu diskusiju objekts:) Leonīds noliedza jebkādu "Disidentismu" ka tai laikā viņu kaut gan pilnīgi atšķirīgu neviens NEAPKAROJA bet es atkal ar Gundegas un Vahruševa piemēru apstāstiju KĀ musdienās LV kultūras kurātori "NERĀDA" neko citu izņemot "Askētisku estētismu" vai pilnīgus ķičveidīgus sūdus:):) Lidz ar to "Opozīcija" kas bija TIREIZ nonākusi POZĪCIJĀ sparīgi apkaro PĀRĒJOS :):)
Publicēts: 21.11.09 22:27
 citēt
Nu, atgriežoties pie topika tēmas - pārcilāju te pirms nedēļām vecās bildes no gada devin'desmitā kkāda - atradu i lietus piles uz loga rūts, ij sēnes, lapām apbirušas, kukurūza toreiz nebija modē, to savās vecajās bildēs neatradu :) Visi jau +/- sāk ar to, ka bildē to ko pamana. Kāpēc tas blogā jāliek? Nu - tas t` kā vairāk laikam uz sociologiem/psihologiem/pētniekiem jāadresē, lai sakarīgu atbildi saņemtu :) :)
Publicēts: 21.11.09 22:30
 citēt
Lunis, ai ...... da katrs fotografee to , ko vinsj veelas - bet nenosodi tak to otru, kursh bilde pilniigi kaut ko citu\!!! rrrrrrrr .. vai ne?

viencmuzikants, nu katraa laimetaa citas prioritaates, ko saak bildeet, kad ir dabuuts fochuks;-)))
Publicēts: 21.11.09 22:32
 citēt
dansiga:negativs, nu ja - jo vinjam dziivam esot nebija iistais menedzheris ;-)))
auditorija nebija gatava[ nobriedusi ]
Publicēts: 21.11.09 22:33
 citēt
viencmuzikanc:lietus piles uz loga rūts, ij sēnes, lapām apbirušas, kukurūza toreiz nebija modē

Redz ja man kādreiz uznāks bzdinxs un tiexsmes pēc MEGA reitingiem izikšu savu sēriju ar KUKURŪZU , no tvienas jautras variācijas no tās pašas LV neeksponējamās sērijas , varu saderēt ka 3/4 šausmināsies bet SKATĪTĀJU puļī sniegsies pāri 4 zimju cīparam:):) KURKURŪZA vispār viens no senākajiem dažādu mākslas izpausmju objektiem :):)
Publicēts: 21.11.09 22:34
 citēt
+ dansiga.
Šitamajā laikmetā prioritārā būs delete poga :)
Publicēts: 21.11.09 22:35 labots
 citēt
dansiga:Lunis, ai ...... da katrs fotografee to , ko vinsj veelas - bet nenosodi tak to otru, kursh bilde pilniigi kaut ko citu\!!! rrrrrrrr .. vai ne?

viencmuzikants, nu katraa laimetaa citas prioritaates, ko saak bildeet, kad ir dabuuts fochuks;-)))

BET PROTAMS ka man pret citādām izpausmēm nav nekādu iebildumu ja tas neskar mani personīgi , nu lai katras taisa to kas viņam labāk patīk , RUNA bija par AKTĪVIEM citu stilu funktieru pakarotājiem "Noliedzējiem" KLUTŪRAS izpausmju kontexstā , runa bija par PUBLICITĀTI starpvalsty sakaros :):):) Kautkas līdzūgs taviem draugiem Ex SUTERIESTIEM tik Kultūrpolitikas limenī :):)
Publicēts: 21.11.09 22:36
 citēt
Lunis:
viencmuzikanc:lietus piles uz loga rūts, ij sēnes, lapām apbirušas, kukurūza toreiz nebija modē

Redz ja man kādreiz uznāks bzdinxs un tiexsmes pēc MEGA reitingiem izikšu savu sēriju ar KUKURŪZU , no tvienas jautras variācijas no tās pašas LV neeksponējamās sērijas , varu saderēt ka 3/4 šausmināsies bet SKATĪTĀJU puļī sniegsies pāri 4 zimju cīparam:):) KURKURŪZA vispār viens no senākajiem dažādu mākslas izpausmju objektiem :):)

Accept :) Palabošu - MAN nebija modē :) blakus bija tikai jaunsaimnieka rudzu lauki :) :)
Publicēts: 21.11.09 22:48
 citēt
viencmuzikanc:
Lunis:uote]

Accept :) Palabošu - MAN nebija modē :) blakus bija tikai jaunsaimnieka rudzu lauki :) :)

Man bija tād blond "Freekin" kurai patika blēņoties ar kārtīga kukurūza , ilgi cīnijāmies kamēr dabūjām ISTO skatienu :):)
Publicēts: 21.11.09 23:01
 citēt
Lunis, :D :D :D
Publicēts: 22.11.09 00:06
 citēt
KEPKE: Neapstrīdu ka katrs sāk ar kādām sēnēm, bet vai tad tas jādara publiski??? Par manām bildēm, kā jau pāris komentārus iepriekš teicu, citam interesē puķu simtbildes likt, man cilvēku. Bildes jēgu nenosaka tas vai bildēts viens kāpēcītis vai padsmit kāpēcīši. Padsmit viņu man tiešām nav, ja ciparus atpazīsti, redzēsi ka man knapi padsmit bilžu te vispār kopumā ir. Man bilde ir saistoša kā bilde nevis tajā esošā persona. Pēc kā tu spried ka saistošas man ne, citiem?? ir kāds kritērijs pēc kā tas tiek fotoblogā mērīts?? Sēni atrādīt čomiem tak var attiecīgā portālā;) Dzīvi nevienam šeit i nedomāju maitāt, es tik joprojām par to pašu - bezierobežojuma visatļautību pēc kā ņemot visi fotobloga noteikumi kaķim zem astes.
Publicēts: 22.11.09 00:24
 citēt
Mana jaukā sexretārīt , tu pārāk esi sacepies par lietām kas tevi neskar. Nu nepatīk tev sēnes un kukurūza nu NESKATIES :) Tās bildes tak est tev neprasa nev nedz uzkrītošas nedz riebīgas:) Zini cik pasaulē daudz jokainu cilvēku kam JAUKS škiet pilnīgi ikdienišķas un neizprotamas lietas:) Ja reiz šis lietas tevi nekustina KĀPĒC tev būtu viņas jāievēro un jo vairāk jāintresējās par "Rādīt nerādīt" :) Ar to ar BLOGS atškirās no dažādiem pasākumiem ar sepciālām vajazdībām ka šeit pārāk agresīvi neapkaro visus tāos kas "Nedzied kā boss" vai kāds bossam pietuvināts čiekurs lai lišķigs sīrupa lejējs , bet gan KĀ GRIBU tā izpaužos , protams sabiedrības vairuma vsipār pieņemto normu robežās , domāju ka tu pietiekami labi zini ka es te bez problēmām varētu "piegast" pasakumu ar LIELUS skatītāju reitingus pelnošiem "Tuvu XXX" bildukiem , bet es to vienkarši nedaru tāpēc ka zinu ka veselu baru tas iedzīs prostrācijā un komas stāvokļi TĀDAS LIETAS TĀDAS LETAS un publiskā projektā:):) Necepies , ir pietiekami daudz lietu ko CITI pie tevis nesaprot tāpēc TEV nevaizdētu braukt visrū tiem ko TU kautkāda iemesla pēc nesaproti vai nerespektē:) Jauku WIkendu:)
Publicēts: 22.11.09 00:39
 citēt
Lunis prātīgus tekstus sarakstījis šoreiz:)

Ja kaut kas nav izprotams - problēma ir saprašanā:)

Un ja kaut kas nav pieņemams - muļķis to nepamanīs, bet gudrais par to nerunās.
Publicēts: 22.11.09 07:41
 citēt
Dansig-prioritātes ir palikušas tās pašas-sākumā visi fotogrāfē portretus(ģimene,paziņas)tos gan tik daudz publiski nerāda,pēc tam sāk skatīties plašāk un detalizētāk.
It kā jau viss liekas vienkārši un saprotami-sēne,kā sēne,zirneklis kā zirneklis,bet ja uz lietām sāk skatīties ar maza bērna acīm,kurš to visu redz pirmo reizi,tad nekā vienkārša tur nav.Nofotogrāfēt jau var,bet vai var izprast kā tas ir izveidots un kā darbojas?
Publicēts: 22.11.09 10:18
 citēt
katrs te liek ko grib un kas patik. Cilveki tacu ir tikdazadi. pec gada tam pasam autoram varbut ta sene nepatiks- patreiz patik:) man ari ne visi darbi fotoizstades patik, nu un?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas