...iesaku aizskriet uz Kino "Rīga" un apskatīties, manuprāt, pēdējā laikā viskaistāko filmu, ko nācies redzēt "Parīze, es mīlu tevi ("Paris, je t'aime"..... fantastiska noskaņa, krāsas, emocijas aktieri, dzīves spēle.... galīgi nevar salīzināt ar Pļazas tagadējo repertuāru (IMHO) da zinu, rāda viņu jau sen, bet es tūļa izčammājos tikai pagāšnedēļ, un tā kā var gadīties, ka kāds ir lielāka tūļa... vēl jau rāda.... vismaz nākamnedēļ...
...iesaku aizskriet uz Kino "Rīga" un apskatīties, manuprāt, pēdējā laikā viskaistāko filmu, ko nācies redzēt "Parīze, es mīlu tevi ("Paris, je t'aime"..... fantastiska noskaņa, krāsas, emocijas aktieri, dzīves spēle.... galīgi nevar salīzināt ar Pļazas tagadējo repertuāru (IMHO) da zinu, rāda viņu jau sen, bet es tūļa izčammājos tikai pagāšnedēļ, un tā kā var gadīties, ka kāds ir lielāka tūļa... vēl jau rāda.... vismaz nākamnedēļ...
ārprātīgi skaista....
vai taa gadiijumaa ir taada mazliet "alternatiiva" filma? kautko ar liidziigu nosaukumu redzeeju pirms ~gada vienaa no riigaa notiekoshiem kino festivaaliem. arsenaals tas nebija, kautkaada baltijas peerle varbuut.
ja taa ir taa kur visa filmas darbiiba sadaliita daudzaas mazaas epizodees ar vienu domu - par to pariizes miileeshanu tad taa tieshaam ir labaa, vieniigaa no festivaala filmaam kur vareeja saprast par ko ir filma.
ārprātīgi skaista....
šitā ir no baltijas pērles repertuāra. manuprāt arī "pļazā" rādīta pazīstamu režisoru versijas par parīzi!