moš RAW? Lai gan man vakar rādīja, ka profilu aplūkojuši 4 lietotātiji, bet kad gribēju apskatīties, bija viens anonymus, ko piedāvāja pievienot favorītiem. Uz sūdzību gan atbildēja: Nepieciešams izdzēst pārlūka cookie un tad restartēt to. Problēmai būtu jāpazūd. Derevnja. Labi, ka nepiedāvā pārstartēt rūteri, kompi un izslēgt gaismu virtuvē.
Pterodaktils:moš RAW? Lai gan man vakar rādīja, ka profilu aplūkojuši 4 lietotātiji, bet kad gribēju apskatīties, bija viens anonymus, ko piedāvāja pievienot favorītiem. Uz sūdzību gan atbildēja: Nepieciešams izdzēst pārlūka cookie un tad restartēt to. Problēmai būtu jāpazūd. Derevnja. Labi, ka nepiedāvā pārstartēt rūteri, kompi un izslēgt gaismu virtuvē.
cookie dzēšana un brauzera resterts nelīdz... laikm būs jāpievienojas bro-tipam
Linkman:Ja nevarat pievienot savu bildi, tad vismaz izcili nobalsojiet par esošajām bildēm ...
un tikai par Linkmaņa bildēm...
Nē, tikai par savējām ... ... Bet ja par savējām nevari un neatrodi neko labāku par kādu manu bildi, tad vari vismaz vienu izcilu manā galerijā atrast ...... Bet šāda iespēja ir 1:100000 ...
Nē, tikai par savējām ... ... Bet ja par savējām nevari un neatrodi neko labāku par kādu manu bildi, tad vari vismaz vienu izcilu manā galerijā atrast ...... Bet šāda iespēja ir 1:100000 ...
nesatraucies- man nav organiska nepieciešamību vienu reizi dienā nobalsot " izcili"....
stings: varbūt padomi izcili šķiet tikai Tev pašam [/quot
Vismaz Tavas atbildes mani tiešām sasmīdināji ...... Tāpēc vien bija vērts uzrakstīt savus padomus ...
tad jau viss kārtībā... man prieks, ka spēju kādu uzjautrināt ceru, ka ja nebūtu manas atbildes, tad Tev arī būtu jautra nakts ( būtu, kas sasmīdina),,, ja ne, tad biežāk dod šos izcilos padomus- varu palīdzēt ar sasmīdnāšanu