forum.gif
KĻŪDA Tu tiešām esi pārliecināts... !?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / KĻŪDA Tu tiešām esi pārliecināts... !?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.11.09 23:50
 citēt
Nevaru iepostēt bildi (Mozila Ff)
= "KĻŪDA Tu tiešām esi pārliecināts ka IMG_59977 col NEW 960 150.jpg ir jpg attēls?"
Publicēts: 14.11.09 23:52 labots
 citēt
moš RAW? Lai gan man vakar rādīja, ka profilu aplūkojuši 4 lietotātiji, bet kad gribēju apskatīties, bija viens anonymus, ko piedāvāja pievienot favorītiem. Uz sūdzību gan atbildēja: Nepieciešams izdzēst pārlūka cookie un tad restartēt to. Problēmai būtu jāpazūd. Derevnja. Labi, ka nepiedāvā pārstartēt rūteri, kompi un izslēgt gaismu virtuvē.
Publicēts: 15.11.09 00:01
 citēt
Pterodaktils:moš RAW?

IMG_59977 col NEW 960 150.jpg - visās saitēs, kur šo postēju (bez problēmām), bija "jpg"... ;)
Publicēts: 15.11.09 00:03
 citēt
A es nevaru profilbildi nomainīt :(
Publicēts: 15.11.09 00:04
 citēt
aciimredzot neesat pareizajiem samaksaajushi
Publicēts: 15.11.09 00:15
 citēt
Pterodaktils:moš RAW? Lai gan man vakar rādīja, ka profilu aplūkojuši 4 lietotātiji, bet kad gribēju apskatīties, bija viens anonymus, ko piedāvāja pievienot favorītiem. Uz sūdzību gan atbildēja: Nepieciešams izdzēst pārlūka cookie un tad restartēt to. Problēmai būtu jāpazūd. Derevnja. Labi, ka nepiedāvā pārstartēt rūteri, kompi un izslēgt gaismu virtuvē.

cookie dzēšana un brauzera resterts nelīdz... :(
laikm būs jāpievienojas bro-tipam :D
Publicēts: 15.11.09 00:20
 citēt
kaut kas nobrucis, jo man arī ir tāda kļūda
Publicēts: 15.11.09 00:28
 citēt
mēģināju pievieno 3 dažādas, jā , kkas te neštimmē . :/
Publicēts: 15.11.09 00:37
 citēt
Ja nevarat pievienot savu bildi, tad vismaz izcili nobalsojiet par esošajām bildēm ...;)
Publicēts: 15.11.09 00:40
 citēt
Linkman:Ja nevarat pievienot savu bildi, tad vismaz izcili nobalsojiet par esošajām bildēm ...;)

un tikai par Linkmaņa bildēm... :D
Publicēts: 15.11.09 00:49 labots
 citēt
stings:
Linkman:Ja nevarat pievienot savu bildi, tad vismaz izcili nobalsojiet par esošajām bildēm ...;)
un tikai par Linkmaņa bildēm... :D

Nē, tikai par savējām ...;) ... Bet ja par savējām nevari un neatrodi neko labāku par kādu manu bildi, tad vari vismaz vienu izcilu manā galerijā atrast ...;)... Bet šāda iespēja ir 1:100000 ...;):D
Publicēts: 15.11.09 00:50
 citēt
man tā pati problēma 4 bildēm pēc kārtas :/
Publicēts: 15.11.09 00:54
 citēt
Linkman:
stings:e] un tikai par Linkmaņa bildēm... :D

Nē, tikai par savējām ...;) ... Bet ja par savējām nevari un neatrodi neko labāku par kādu manu bildi, tad vari vismaz vienu izcilu manā galerijā atrast ...;)... Bet šāda iespēja ir 1:100000 ...;):D

nesatraucies- man nav organiska nepieciešamību vienu reizi dienā nobalsot " izcili"....:D
Publicēts: 15.11.09 00:59
 citēt
stings: nesatraucies - man nav organiska nepieciešamību vienu reizi dienā nobalsot " izcili"....:D

Jā - organisms man arī neko tādu neprasa ...;)
Bet izcilus padomus es taču varu piedāvāt forumā, lai par tiem pasmietos ...;):D
Publicēts: 15.11.09 01:01
 citēt
Hmm, man arī kautkādi gļuki.. Gribēju reportāžu pievienot, a uploadējot bildes, tās vienkārši neparādas.
Publicēts: 15.11.09 01:05 labots
 citēt
Linkman....Bet izcilus padomus es taču varu piedāvāt forumā, lai par tiem pasmietos ...;):D[/quot

varbūt padomi izcili šķiet tikai Tev pašam ;):D[/quot
Publicēts: 15.11.09 01:16
 citēt
esat sadzirdeti. rit Glukz pamodisies, skatisimies
Publicēts: 15.11.09 01:19
 citēt
stings: varbūt padomi izcili šķiet tikai Tev pašam ;):D[/quot

Vismaz Tavas atbildes mani tiešām sasmīdināji ...;):D... Tāpēc vien bija vērts uzrakstīt savus padomus ...;)
Publicēts: 15.11.09 01:29
 citēt
Linkman:
stings: varbūt padomi izcili šķiet tikai Tev pašam ;):D[/quot

Vismaz Tavas atbildes mani tiešām sasmīdināji ...;):D... Tāpēc vien bija vērts uzrakstīt savus padomus ...;)

tad jau viss kārtībā... man prieks, ka spēju kādu uzjautrināt :D ceru, ka ja nebūtu manas atbildes, tad Tev arī būtu jautra nakts ( būtu, kas sasmīdina),,, ja ne, tad biežāk dod šos izcilos padomus- varu palīdzēt ar sasmīdnāšanu :D
Publicēts: 15.11.09 10:32
 citēt
Shadow:esat sadzirdeti. rit Glukz pamodisies, skatisimies

cikos Glukz celsies?
Publicēts: 15.11.09 10:37
 citēt
Glukz, mosties, un novērs gļuku! :)
Publicēts: 15.11.09 11:03
 citēt
Labrīt :)
Publicēts: 15.11.09 14:05
 citēt
Alloxa:... vai pamparam.jpg ir jpg attēls?"
nu, paveidu jau daudz laikam tiem JPG.
Publicēts: 15.11.09 14:29
 citēt
Ir OK, paldies Glukz. :)

P.S. Nestrādā labošana - nosaukumu izlabot neizdevās... pavecs gļuks.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):