Vakar Gudris vienā foruma tematā uzrakstīja, ka es esot Reiņa Ziemeļa klons. Laikam jau tas, ja Tevi piedēve par kāda klonu nav sliktakais kas var blogā atgadīties. Bet laikam vajag kādu citu versiju kā klons es esmu... Reinis mani uzaicinaja draugos, ka gribot pafotografēt... nu bla bla bla... kad pateicu ka esmu vientuļa divu bērnu māte - tā no draugiem izmeta....Laikam jau jāpriecājas
Ķēdīte "glīta sieviete - fokājams objekts" vai "jauna gaļa vecam garam" te ir bieža izpausme.
Nodod nevis aiz objektīva stateniski paslēptā ereģētība, bet masu skatiem līdzīgas proves attiecīgo "autoru" albumos. Autors, jāpieņem, strādā ar tēlu un ideju, kamēr fokātāju arhīvos novērojama kadru mainība.
Apstiprināšana/dzēšana dažreiz ir vēl viena darbības imitācijas izpausme.
kādam kloni[ fotoblogā ] traucē, kādam ne silts ne auksts, kādam tie palīdz veikt kādas darbības, parasti provokatīvizklaidējošā žanra manierē, kādam tas vajadzīgs savu reitingu celšanai, kāds grib, lai visi Bloga lietotāji ir ar skaidrām profilbildēm, labākajām bildēm galerijā, lai viss kā uz delnas. dzīvē viss ir kā ir, dažādība sabiedrībā, procentuāli tas pats blogā. par pazušanu no Gudra draugu pulciņa laikam jau raudāt nevajadzētu
eu jums nav zb visiem? driz blogaa vispar nebus ko lasit, k tikai kas kam klons un kas ar ko grib pafokaties.. moshk satiekaties visi no uztaisiet vienu kartigu grupnjiku lai beidzot miers?
ironia:eu jums nav zb visiem? driz blogaa vispar nebus ko lasit, k tikai kas kam klons un kas ar ko grib pafokaties.. moshk satiekaties visi no uztaisiet vienu kartigu grupnjiku lai beidzot miers?
ironia:eu jums nav zb visiem? driz blogaa vispar nebus ko lasit, k tikai kas kam klons un kas ar ko grib pafokaties.. moshk satiekaties visi no uztaisiet vienu kartigu grupnjiku lai beidzot miers?
davai. tikai bez manis. es laikam to negribeetu redzeet
davai. tikai bez manis. es laikam to negribeetu redzeet
ka putri ievarit ta veesi, bet ka pafokaties ta pas? pigu!
Unte:Vakar Gudris vienā foruma tematā uzrakstīja, ka es esot Reiņa Ziemeļa klons. Laikam jau tas, ja Tevi piedēve par kāda klonu nav sliktakais kas var blogā atgadīties. Bet laikam vajag kādu citu versiju kā klons es esmu... Reinis mani uzaicinaja draugos, ka gribot pafotografēt... nu bla bla bla... kad pateicu ka esmu vientuļa divu bērnu māte - tā no draugiem izmeta....Laikam jau jāpriecājas
ironiski man ir piegriezies.. parmerigi uzbudinats Portreti, nedabujusi kompleksaina river4, saullektu trukumu jutosha rkraw, man nepazistamie vanderfoni un tamlidzigie.. garigi slimie ritikoff un Co, maigie octaviani un tamlidzigie.. vel nepazitamaka vientulja maate unte.. ko jus meginat panakt ar tam entajam bezjedzigam temam?
vins man to es vinjam sho un tapec mes visi takad shito.. nu glupi tas vis ir!
viss kopaa tas izklausas pec jaukta klostera.. tipa var bet patiesibaa ticiba neljauj..
ironia:ironiski man ir piegriezies.. parmerigi uzbudinats Portreti, nedabujusi kompleksaina river4, saullektu trukumu jutosha rkraw, man nepazistamie vanderfoni un tamlidzigie.. garigi slimie ritikoff un Co, maigie octaviani un tamlidzigie.. vel nepazitamaka vientulja maate unte.. ko jus meginat panakt ar tam entajam bezjedzigam temam?
vins man to es vinjam sho un tapec mes visi takad shito.. nu glupi tas vis ir!
viss kopaa tas izklausas pec jaukta klostera.. tipa var bet patiesibaa ticiba neljauj..
tik daudz traapiigu apziimeejumu nebija gadiijies vienuviet sastapt - cepums no manis
vo negativ, pareizi saprati Gudris pedeja laika ir audzis mana skatijumaa, ta ironija man ir kluusi simpatiska dansigai vispar ir ipasha loma mana apzimejumu sarakstaa :p