forum.gif
jej....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / jej....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.07 23:50
 citēt
man pirmais mazais 40lpp garais darbinjsh nu ir tapis un ir gala...

tads salds gabals vien sanaca, bet pirmajam darbam ir o.k..

:)) ir kads ekstremists kursh veelas izlasiit? :D
Publicēts: 11.01.07 00:07
 citēt
Ja darba pamata nav nelaimiga milestiba un tiekshanas pec "vinja vieniga", tad es piesakos.
Publicēts: 11.01.07 00:14
 citēt
GARAIS stāsts? :)
Publicēts: 11.01.07 00:23
 citēt
literatuuras stundaa parasti gulju taapeec neatceros kas ir garais staasts :D ja ir balstiits uz patiesiem notikumiem, labraat izlasiitu, bet ja pilniigs izdomaajums, tad man kaut kaa nevelk, esmu reaalists :D
PS. aizdzeniet kaads mani guleet
Publicēts: 11.01.07 00:40
 citēt
sūti tik shurp: maksims@fotoblog.lv
Publicēts: 11.01.07 15:25
 citēt
omg.. es neparakstos :/
Publicēts: 11.01.07 22:12
 citēt
literatuuras stundaa parasti gulju taapeec neatceros kas ir garais staasts :D ja ir balstiits uz patiesiem notikumiem, labraat izlasiitu, bet ja pilniigs izdomaajums, tad man kaut kaa nevelk, esmu reaalists :D
PS. aizdzeniet kaads mani guleet

daleji ir daleji nav iisti nevar pateikt, driizak beegshana no vina vieniiga, pameats nemts no manu pazinu dzives stastiem... uztaisiju tadu miksejumu... cilveku personibas nemtas no realiem personaziem...
Publicēts: 11.01.07 22:19
 citēt
par ko tas ir?

Ja darba pamata nav nelaimiga milestiba un tiekshanas pec "vinja vieniga", tad es piesakos.

par cilvekiem...par to ka ka viens cilveeks var salauzt otru tikai eksistejo°t....
"staast ir par to, ka dazhreiz, pat tad kad liekaas, ka nav lemts jaaciinaas, bet dazhreiz tiek pieljautas kljuudas un vairs nevar neko mainiit...tad miilestiiba nenomirst.. taa mokaas liidz naavei..."
lienite viluma
Publicēts: 11.01.07 23:13
 citēt
GARAIS stāsts? :)

nju tads zanrs esot..stasts tikai garsh.cik nu es atceros no literaturas stundam kuraas tas tapa :)
Publicēts: 11.01.07 23:44
 citēt
atsūti arī man joelv (at) inbox . lv
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):