Mani nebeidz uzjautrināt Sarkanā cepure un eglīšu mantiņas bloga logo. Vai tad 10 janvārī nevajadzētu vairāk domāt par oliņām un cālīšiem Lieldienās, nevis Ziemassvētkiem?
Tikai, lūdzu, uztvert šito topiku ar lielu humora devu, tā nav ne kritika, ne slēptais redzkā-jūs-tur ar pirkstu bakstījiens!
nekādīgi netieku pie oriģinālā logotipa, kas man citā kompi glabājas.. vēl lai paliek nedaudz svētku sajūtas... eglītes takš mājās gan jau arī vēl nav novāktas :P
nekādīgi netieku pie oriģinālā logotipa, kas man citā kompi glabājas.. vēl lai paliek nedaudz svētku sajūtas... eglītes takš mājās gan jau arī vēl nav novāktas :P
kurš ta eglīti ātrāk par jāņiem ārā met?
Eglīte tak uz sārta jādedzina, nevar tak mest pie mājas - kānekā - lielgabarīta atkritums. Piekabē iekšā un uz laukiem!
kurš ta eglīti ātrāk par jāņiem ārā met?
Eglīte tak uz sārta jādedzina, nevar tak mest pie mājas - kānekā - lielgabarīta atkritums. Piekabē iekšā un uz laukiem!
Teoreetiski jau vajadzeetu Egliiti "novaakt" 7 decembrii - zvaigzhnju dienaa, lai maajaas visaadi moshkji neparaadaas utt..Latvieshu parazha Bet es taa skatos, ka te tas ir kas jauns