forum.gif
Secība pie parametru ievades.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Secība pie parametru ievades.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.11.09 16:21 labots
 citēt
Šodien bik nokaitināja tas, ka nav kārtības tai mazajā sarakstiņā.. vai nevar alfabēta kārtībā salikt?

Publicēts: 05.11.09 17:39 labots
 citēt
zālīte nav daba :) drīzāk hobijs, kas robežojas ar mākslu un abstrakciju :D
Publicēts: 05.11.09 18:15
 citēt
Vil:zālīte nav daba :) drīzāk hobijs, kas robežojas ar mākslu un abstrakciju :D
[url=http://smiles2k.net/big_smiles/14/index.html]
Publicēts: 05.11.09 18:22
 citēt
Vil:zālīte nav daba :) drīzāk hobijs, kas robežojas ar mākslu un abstrakciju :D
labs, bet uztraukumi, par topika autora pacelto problēmu, smieklīgi...
Publicēts: 05.11.09 18:40
 citēt
šitā [ topika autora ] paceltā problēma salīdzinot, ar ievietojamas bildes izmēru un kvalitātes zudumiem ir špička. lai kāds iegrieztos galerijā un ieliktu dzēst, nav viņam 111 jāsaliek, pietiek ar tekstu, konkrētu kādam, vai pasažieriem no tā paša tramvaja........
Publicēts: 05.11.09 19:05
 citēt
bergaupuris1:Protams, daudz nopietnāka problēma ir - kā ielikt 111 Haidukam tā, lai viņš nezin, ka tas biju es :P

Es nezinu kas tu esi - vari droši likt savas 111 zem Alloxas, jā Haiduku tā baidies. ;)
Publicēts: 05.11.09 19:06
 citēt
negatIvs:šitā [ topika autora ] paceltā problēma salīdzinot, ar ievietojamas bildes izmēru un kvalitātes zudumiem ir špička.

+!
Publicēts: 06.11.09 01:44
 citēt
bergaupuris1:Vēlviena drausmīga laža. Tikai tikko pamanīju. Brīnos, ka neviens cits šo problēmu nav cēlis dienas gaismā apspriešnai. Drosmīgāk lietotāji, drosmīgāk !

Tātad problēma. Kāpēc, es pats sev nevaru iedot paldies zvaigznīti par komentāru ? :( Reizēm tik ļoti pašam prieks, par to, ko uzrakstu :)

Kāpēc nevar... var - Alloxa, še tev paldies zvaigznīte par komentāru

Tā kā, nevajag naezžatj uz admiņiem, jā paša smadeņes bezdarbnieka atvaļinājumā. :D
Publicēts: 06.11.09 01:51
 citēt
negatIvs,a ko tad ja ar trolejbusu pārvietojas,ko?
Publicēts: 06.11.09 09:33
 citēt
Nu sākāt cepties.. nu man tas nepatīk, ka sadaļu "pilsēta" jāmeklē ilgi, bet ja būtu alfabēta secībā, tad viss būtu ātri/ērti/labi.
Publicēts: 06.11.09 10:29
 citēt
shaubos vai shaads uzlabojums uzlabos bilzhu kvalitaati.
Publicēts: 06.11.09 10:35
 citēt
zo:shaubos vai shaads uzlabojums uzlabos bilzhu kvalitaati.

Tas gan ir par tēmu :)
Bilžu kvalitāti vari uzlabot tikai tu pats. Savējo.
Publicēts: 06.11.09 11:08
 citēt
bergaupuris1:
negatIvs:šitā [ topika autora ] paceltā problēma salīdzinot, ar ievietojamas bildes izmēru un kvalitātes zudumiem ir špička. lai kāds iegrieztos galerijā un ieliktu dzēst, nav viņam 111 jāsaliek, pietiek ar tekstu, konkrētu kādam, vai pasažieriem no tā paša tramvaja........

Ā nu tad saprotu Negativs ierosina likvidēt atzīmīšu likšanu ja ? Vaia rī tikai 111 likvidāciju ? Tuda sjuda, tuda sjuda - a jēgas nekādas :P
neierosinu likvidēt, vienīgi 111 = ar tekstu, jo nesamazina bildes reitingu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):