forum.gif
Fotoblog lietotāju vecums
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Fotoblog lietotāju vecums
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.01.07 11:56
 citēt
kameer mees tik divi nobalsojushi, tad var zinaat kuraa esi tu un kuraa esmu es :D
Bet man liekas ka biki pa lielu taas starpiibas :roll:
Publicēts: 10.01.07 12:44
 citēt
stipri gan apšaubu ka 35gadīgam būs krasi atšķirīgi dzīves uzskati kā 36 gadīgam ;)
Publicēts: 10.01.07 12:45
 citēt
Starpības ir ņemtas, atkarībā no tā cik cilvēkam uztvere kādā vecumā ir

lai arii sadalot vecumgrupu 20-26 tikshu iedaliits veelvienu rindinju zemaak, bet tomeer uzskatu, ka 20-23 un 24-26 vajadzeetu atdaliit mozh uz puseem shaadaa veidaa?
Es protams varu kljuudiities, bet neuzskatu, ka tieshi 20gados uznaak taada kaa apskaidriiba :D
Publicēts: 10.01.07 12:52
 citēt
apskaidrība ap 60 tik iestājas :D
Publicēts: 10.01.07 13:31
 citēt

Un citam neiestājas nemaz... ;)
Publicēts: 10.01.07 13:34
 citēt
20 diezvai ir robeža, drīzāk ap 22-23, jo tad lielākā daļa pēc studijāmir sākuši strādāt un pirmo reizi ragus aplauž ;)

Bet vispār tas viss ir ļoti nosacīti...

Normāls dalījums.
Publicēts: 10.01.07 14:10
 citēt
20 diezvai ir robeža, drīzāk ap 22-23, jo tad lielākā daļa pēc studijāmir sākuši strādāt un pirmo reizi ragus aplauž ;)

Normāls dalījums.

hahaa...a ja to izdara aatraak? :D
Publicēts: 10.01.07 14:14
 citēt
laikam jau to, ka vecāki regulāri aplauž ragus neskaitās :D
Publicēts: 10.01.07 14:19
 citēt
Ehh... nu ko juus te njematies, pajautaatu man.

She buus preciiza tabula par fotobloga vecumiem no visiem lietotājiem, kas savos profilos ir atzīmējuši dzimšanas datumu (1050 lietotāji) :)

Publicēts: 10.01.07 14:33
 citēt

Normāls dalījums.

hahaa...a ja to izdara aatraak? :D

Tad ir lielāka izdevība kļūt par cilvēku, ir tādi, kas arī līdz 40 un vēl vēlāk neaplauž un tā arī visu mūžu paliek uzpūtīgi āpši ;)
Publicēts: 10.01.07 14:33
 citēt
Tāda nepārskatāma tā diagramma - teiksim, stabiņš "18-16" izskatās diezgan īss, bet apver tikai divus gadus, kamēr garākais stabiņš "24-18" - 6 gadus. Labāk būtu to visu ietvert vienā līknē (lauztā līnijā), kur uz x ass vecums pa gadiem un uz y ass lietotāju skaits
Publicēts: 10.01.07 14:34
 citēt

Noup, vidusmēra pusaudzis tik un tā uzskata, ka vecāki neko nejēdz ;)
Publicēts: 10.01.07 14:40
 citēt

Noup, vidusmēra pusaudzis tik un tā uzskata, ka vecāki neko nejēdz ;)

Kas pats trakākais, viņam ir TAISNĪBA!!

Viss ir relatīvs, no viena skatu punkta - taisnība ir vienam, no cita - otram ;)

Un vispār, kā saka mans priekšnieks, taisnība nekad nav bijusi, nebūs un, galvenais, nevajag ;)
Publicēts: 10.01.07 14:52
 citēt
un es domāju, ka tik šaušalīgas diagrammas tikai es māku taisīt!!:))))))
piemēram šī:
www.draugiem.lv...
nezinu kā tur ar klāt tikšanu, nu bet po, nenomirs ja neredzēs takš:)))

neē, šeit gan vairāk rādās, ka vecākā paaudze domā, ka jaunie neko nejēdz!!! :P ņemot šo to vērā....:DDD
Publicēts: 10.01.07 14:58
 citēt

neē, šeit gan vairāk rādās, ka vecākā paaudze domā, ka jaunie neko nejēdz!!! :P ņemot šo to vērā....:DDD

Nē, minerva, paaugsies, redzēsi, ka tas lieliski strādā abos virzienos ;) Bērni domā, ka vecēki neko nejēdz un vecāki domā, ka - bērni ;)
Publicēts: 10.01.07 16:04
 citēt
Labi, ka mani senči sajēdz, ka es daudz sajēdzu un ja vien mājās ir kaukas kas darbojas uz elektrību un ir ekrāns - tad lai to ietaisi (default:dators) atkal piedabūtu darīt to, ko viņi grib ir sauciens pa māju un es jau atteku visu sataisīt. Drīzāk vajadzētu būt tā, ka jaunajiem jāsajēdz, ka vecāki daudzko sajēdz, vienk. no pieredzes un vecajiem jāsaprot, ja jaunie daudzko saprot, kautvai angļu valodas, un laikmeta iezīmju dēļ.
Publicēts: 10.01.07 16:06
 citēt
ne jau ar datoriem un angleni tā sapratne aprobežojas vien ;)
Publicēts: 10.01.07 16:09
 citēt
Tas jau bija tikai piemērs ;) Protams!
Publicēts: 10.01.07 16:09
 citēt
protams :)
Publicēts: 10.01.07 18:05
 citēt
Elik, tā Tava tabele nav bez problēmām, vismaz savu dzimšanas datumu kopš reģistrēšanās dienas nekādi nevaru ierakstīt profilā. Nupat, šo salasījies, pamēģināju vēlreiz - kā nospiežu "saglabāt" , tā atlec atpakaļ kaut kāds četrdesmitais gads. Ja vēl kādam tāda veiksme, tad statistika - tu-tū. A varbūt kādā vietā pats necērtu zivtiņu...
Publicēts: 10.01.07 18:48
 citēt

Un citam neiestājas nemaz... ;)

Vaardus no tastatuuras noraavi!
Publicēts: 10.01.07 19:02
 citēt
Abidno, a - es un ne es 1-n, jaadomaa, palieku aar-1/2 kadra - kaa jau pie zoliidas statistikas pienaakas, lielas atklaniishanaas no normas uzskata par kljuudu / iznjeemumu un nenjem veeraa.

Nē, minerva, paaugsies, redzēsi, ka tas lieliski strādā abos virzienos ;) Bērni domā, ka vecēki neko nejēdz un vecāki domā, ka - bērni ;)

Nuu ja, jaunie neko nejeedz no kraasns apkures, kompitooriem bez windows, ar pliku DOS'u, no bluuza un rockenrola, no latvieshu padomju un DDR estraades muuzikas, no zirgu tramvajiem, no pa augshu laadeejamaam veshmashiinaam, no magnetiskajiem ierakstiem un vinila plateem, vecie neko nejeedz no miskastes metaala, MP3 pleijeriem, ljepezdroniskajiem pulkstenjiem, promauciibaam un publiskajaam relaacijaam. Un ne 1-ni, ne 2.-ri neko daudz nejeedz no dziives.
Publicēts: 11.01.07 08:12
 citēt

Nuu ja, jaunie neko nejeedz no kraasns apkures, kompitooriem bez windows, ar pliku DOS'u, no bluuza un rockenrola, no latvieshu padomju un DDR estraades muuzikas, no zirgu tramvajiem, no pa augshu laadeejamaam veshmashiinaam, no magnetiskajiem ierakstiem un vinila plateem, vecie neko nejeedz no miskastes metaala, MP3 pleijeriem, ljepezdroniskajiem pulkstenjiem, promauciibaam un publiskajaam relaacijaam. Un ne 1-ni, ne 2.-ri neko daudz nejeedz no dziives.

Jā, tie ir patiesi vārdi...
Publicēts: 24.01.07 15:25
 citēt
20 - 26 dominē :)
Publicēts: 16.02.07 10:29
 citēt
man to, ka apskaidrība dažam labam nekad neiestājas labi pateikts :) tā jau gadās vispār ka vecums nenāk viens :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):