Starpības ir ņemtas, atkarībā no tā cik cilvēkam uztvere kādā vecumā ir
lai arii sadalot vecumgrupu 20-26 tikshu iedaliits veelvienu rindinju zemaak, bet tomeer uzskatu, ka 20-23 un 24-26 vajadzeetu atdaliit mozh uz puseem shaadaa veidaa? Es protams varu kljuudiities, bet neuzskatu, ka tieshi 20gados uznaak taada kaa apskaidriiba
Tāda nepārskatāma tā diagramma - teiksim, stabiņš "18-16" izskatās diezgan īss, bet apver tikai divus gadus, kamēr garākais stabiņš "24-18" - 6 gadus. Labāk būtu to visu ietvert vienā līknē (lauztā līnijā), kur uz x ass vecums pa gadiem un uz y ass lietotāju skaits
un es domāju, ka tik šaušalīgas diagrammas tikai es māku taisīt!!))))) piemēram šī: www.draugiem.lv... nezinu kā tur ar klāt tikšanu, nu bet po, nenomirs ja neredzēs takš))
neē, šeit gan vairāk rādās, ka vecākā paaudze domā, ka jaunie neko nejēdz!!! :P ņemot šo to vērā....DD
Labi, ka mani senči sajēdz, ka es daudz sajēdzu un ja vien mājās ir kaukas kas darbojas uz elektrību un ir ekrāns - tad lai to ietaisi (default:dators) atkal piedabūtu darīt to, ko viņi grib ir sauciens pa māju un es jau atteku visu sataisīt. Drīzāk vajadzētu būt tā, ka jaunajiem jāsajēdz, ka vecāki daudzko sajēdz, vienk. no pieredzes un vecajiem jāsaprot, ja jaunie daudzko saprot, kautvai angļu valodas, un laikmeta iezīmju dēļ.
Elik, tā Tava tabele nav bez problēmām, vismaz savu dzimšanas datumu kopš reģistrēšanās dienas nekādi nevaru ierakstīt profilā. Nupat, šo salasījies, pamēģināju vēlreiz - kā nospiežu "saglabāt" , tā atlec atpakaļ kaut kāds četrdesmitais gads. Ja vēl kādam tāda veiksme, tad statistika - tu-tū. A varbūt kādā vietā pats necērtu zivtiņu...
Abidno, a - es un ne es 1-n, jaadomaa, palieku aar-1/2 kadra - kaa jau pie zoliidas statistikas pienaakas, lielas atklaniishanaas no normas uzskata par kljuudu / iznjeemumu un nenjem veeraa.
neē, šeit gan vairāk rādās, ka vecākā paaudze domā, ka jaunie neko nejēdz!!! :P ņemot šo to vērā....DD
Nē, minerva, paaugsies, redzēsi, ka tas lieliski strādā abos virzienos Bērni domā, ka vecēki neko nejēdz un vecāki domā, ka - bērni
Nuu ja, jaunie neko nejeedz no kraasns apkures, kompitooriem bez windows, ar pliku DOS'u, no bluuza un rockenrola, no latvieshu padomju un DDR estraades muuzikas, no zirgu tramvajiem, no pa augshu laadeejamaam veshmashiinaam, no magnetiskajiem ierakstiem un vinila plateem, vecie neko nejeedz no miskastes metaala, MP3 pleijeriem, ljepezdroniskajiem pulkstenjiem, promauciibaam un publiskajaam relaacijaam. Un ne 1-ni, ne 2.-ri neko daudz nejeedz no dziives.
Nuu ja, jaunie neko nejeedz no kraasns apkures, kompitooriem bez windows, ar pliku DOS'u, no bluuza un rockenrola, no latvieshu padomju un DDR estraades muuzikas, no zirgu tramvajiem, no pa augshu laadeejamaam veshmashiinaam, no magnetiskajiem ierakstiem un vinila plateem, vecie neko nejeedz no miskastes metaala, MP3 pleijeriem, ljepezdroniskajiem pulkstenjiem, promauciibaam un publiskajaam relaacijaam. Un ne 1-ni, ne 2.-ri neko daudz nejeedz no dziives.