IvetaK, mana pirmā doma bija nosaukt tevi par prostitūtu un pamatot to ar ka... hmmm "man ir tāda sajūta". Bet tad es atcerējos, ka esmu admins un nodomāju vienkārši paklusēt.
P.S. paņem horonomeru un izmēri cik paiet laiks starp statistikas pirkšanu un tās izbeigšānos pirms nākošās atbildes, ok?
IvetaK:kristaps, nevajag tā satraukties, vārds zagļi bija reklāmas triks kā meteorīts... NU ko un man tagad sēdēt te ar hronometru un papīrīti un pildspalvu pie rokas ?
Man jau nav par ko satraukties, bet par šito topiku, precīzāk, bloga nosaukšanu par zagļiem..viņi tagad droši Tevi var pēc pilnas programmas iz...
Varbuut taa ir tikai sakritiiba, bet tikliidz IvetaiK tika fotograafa vieta 666, taa zveers vinjaa atmodaas - skat, jau adminus pat nesaudzee! Laikam jaasaak baidiities..
Jonatans:Varbuut taa ir tikai sakritiiba, bet tikliidz IvetaiK tika fotograafa vieta 666, taa zveers vinjaa atmodaas - skat, jau adminus pat nesaudzee! Laikam jaasaak baidiities..
Labāk paņem pusslitru 40% spirta un paskaisti cik ilgā laikā to vari izdzert. Pieraksti datumu, kaut kur uz rokas, lai zinātu, cik ilgs laiks pagājis pirms aizmigšanas un pamošanās.
Va vello... kas notiek... 666 Mani drebina drebuļi un trīcina trīcekļi, mani šausmina šausmas, mana sirds gurst un kājas atsakās klausīt, mana mēle kalst un acis asaro.
Bljad, Helovīna vakars.... karoche, seezhu sildos vakaram, atslaabinos a te hujaks pa durviim kautkas nenormaali saak bombiit, nu, domaaju, tvaju makj!!! Taisu valjaa, a tur man - saldumus vai izjokosim!!! Hujase, es ta pljavniekos 2 gadus nodziivoju un visus razvodus zinu, karoche, pishu tuvaakajam kjirbim pa taafeli, tas aizripo, pagriezhos - na blja vampiiram uzsmelju pa pauri, hajaa, traapiit ta viegli, jo visi augumaa taa liidz kulej...... Karoche banda saak raut koferi, es protams pakalj, veel paspeeju pa dirsu uzraut mikipelej un te pretii pa kaapneem nesaas ragana ar slotu, blje manaa augumaa, nu te es njeahujel, bet ar ieskreejienu pishu ar celi pa pieri - ragana gar zemi Nu karoch visi pazudushi, esmu rajonaa autoritaati nostiprinaajis, eju atpakalj uz dziivokli, tik taa ragana kaut ko burkshkj, ka pirmo reizi apkopeejas karjeraa vinjai kaads ar kaaju pa galvu iepisis...
Esiet modri karaviiri, taa banda var ierasties arii pie jums!!!
Es ar Nordiskiem nepinos. Bet kur ir pierādījumi par zagšanu, fotogrāfijas. Citādi būs, kā ar to salaveci visi to redzējuši un ticējuši, bet neviens to nav nobildējis.
Sanāca īsa pamācība tiem, kas pērk e-pakalpojumus, sevišķi statistiku.
IvetaK, lai Tu vai Tev kustu ātrāk, nopērc kaut ko man. Savādāk es nekad neuzzināšu, kā tas ir, kad tev ir statistika abonēta. Es zinu, Tu esi dāsna. Tev jābūt. Vismaz šodien.