pie Roberta " linda" salonaa. A3 maxaa starp 4 - 5 ls. Termnji - kaa vajaga. Es jau maita, biezhi vien - riita pusee uzlieku uz servera un tad ciixtu, ka vakaraa vajaga ;_)x
ja tevi neitneresee kvalitaate - vari drukaat ari pa 1.8 ls .... Es enzinu Riigaa neko labaaku par Robertu ... esm ieteikusi arii dazham labam " krutam" fotograafam, redzot vinju izdrukaatas bildes .... un visi ir tiekshu paldies.....
Es takš neteikšu, ka esmu žmoga un gribu lēto - Davai Linda un Roberta koordinātes tautai! A tas nav kaut kāds printeris - tas ar gaismu tiek spīdināts un attīstīts pēcāk?
Robertam ir viens fantastisks mateetais papiirs uz kura m/b bildes izskataas vienskraahsi dieviigas ..... Roberts - www.fotostudija.lv... .... tur zem sadaljas " laboratorija" ir ari vinja mob tel ..... iesaku atsaukties uz Silviju ;-)
Purmalis pārdaugavā uz lielākiem formātiem strādā - tāds a3 šamajam pat ieslēgt to verķi neatmaksājās. JVK varētu būt risinājums - nezināju, vai drukā lielāku par a4.
Pterodaktils, JVk drukaa ari ilielaakus, BET ..... esi nu uzmaniigs .... pashai ir negatiiva pieredze (jo nebija tur sava paziistama operatora) un no citiem to esmu dzirdeejusi ..... izveele za toboi ;-)
Tā bilde ir kaka, tikai vajag nokopēt. Tādu sabojāt nav iespējams kā grieķu salātus vai vistas fileju. Lai gan krodziņā ar nosaukumu lēti un labi (netālu no pulvertorņa) abus man pasniedza nebaudāmus. Un kad es teicu pārdevējai, ka nebija nelēti, ne labi - viņa mani atbruņoja ar frāzi: "es zinu…"
Neticu vairs nevienam. Nāk.ned. iepērku Canon 9000 Mark II Kalibrēšu un printēšu pats. JVK man izprintē 5 min pagaidot bet krāsu nabadzība un neatbilstība mani neapmierina.
Vienīgi tad prasās pēc kvalitatīvas bildes - ar pilnu gaismas spektru. Šamā ir tiešām kaka. Tikai atmiņas no mexiko brauciena. Jāsameklē kāda, kura varētu būt vajadzīga vismaz 3 eksemplāros. Sensenos laikos visas bildes taisīju audēju ielā. Kad darbnīca aizklapējās, aizvilkos līdz tērbatas ielai, kur aizgāja strādāt viena no meitenēm, bet kaut kā neved uz turieni tirdzniecības ceļi.
Nezinu, kāpēc ne EPSON... salīdzināju parametrus un atsauksmes. Bija man pāris mazo epsonu, nez kāpēc pargāju uz canoniem. Lai kāds pierāda, ka EPSON vai BROTHER labāks...
Eltons,e s gadu atpakalj arii biju sadomaajusie,s ka pati drukashu A3 maajaas ... parunaajos, pareekjinajau un sapratu, ka tomeer vienrkahsk/letaak dot Robertam drukaat;-) Un par EPSON pedejiem modeljiem jau nu baiigi labaas atsauksmes ... es tik taa - ko dzirdeejusi ...
Ir divi varianti,kā tikt pie lētām izdrukām,ja operators drukā pa lēto un piķi bāž savā kabatā,tad ir vienalga,ka papīrs ir dārgāks nekā paprasa par bildes druku,var izmantot kreisos materiālus un vecu ķīmiju.Kvalitāti gan nevajag gaidīt tādos gadijumos. Robertam norica drukā līdz 20x30,lielāki formāti uz epsona tiek drukāti,nekādi kreisie materiāli netiek lietoti,tikai oriģinālās tintes,tapēc arī sanāk kvalitātīvi un nekādi nevar sanākt pa lēto.Pie kam Roberts ir cilvēks,kas REDZ krāsas,šī īpašība ir retums bilžu drukātāju vidū,tieši tāpēc daudzviet rezultāts ir neprognozējams.Zinu precedentu,kad cita fotokantora operators savas personīgās bildes ir devis drukāt Robertam,tas laikam gan kaut ko nozīmē.
par kopētām vai printētām bildēm iet runa - tā vien liekas ka viens par māti, bet otrs par meitu ja LABI, tad printēt uz Epsona , ja PA LĒTO, tad kopēt un ķīmiski apstādāt. Printēta gan diez vai būs 1.80 Ls, jo dažs labs papīrs vien maksā 2x dārgāk, nemaz nerunājot par to ka tāds izmērs jau prasa lai uz kaut kā arī uzlīmē
Labprāt bildi dabūtu gaismotu, nevis printētu. 1.8 Ls nav galvenais, lai gan pašlaik kopēju a6 bildes par 0.07ls a5 vajadzētu būt 0.14ls, a4 0.28 a3 0.56 tīri pēc laukuma mērot.
dansiga:pie Roberta " linda" salonaa. A3 maxaa starp 4 - 5 ls. Termnji - kaa vajaga. Es jau maita, biezhi vien - riita pusee uzlieku uz servera un tad ciixtu, ka vakaraa vajaga ;_)x
Tas bilžu serveris iespārda - prikolī, ka var apskatīt citu cilvēku bildes, ko šie vēlas drukāt...
dansiga:pie Roberta " linda" salonaa. A3 maxaa starp 4 - 5 ls. Termnji - kaa vajaga. Es jau maita, biezhi vien - riita pusee uzlieku uz servera un tad ciixtu, ka vakaraa vajaga ;_)x
Tas bilžu serveris iespārda - prikolī, ka var apskatīt citu cilvēku bildes, ko šie vēlas drukāt...
tādi jau ftp pie mums ir- krāmē, ņem, citiem pat dzēst var vienam kantorim pat bija direktorija "grāmatvedība" un bija brīvi pieejama incentiem