10.01.18.00 kārtējā pirtiņa...tēma bija arvisv dz-dienas svinēšana blogeru vidē...bet ja arvisv neparādīsies, būs cita tēmā. Adresi un noteikumus lasām iepriekšējos rakstos par pirtiņu.
Atgādinājums: Visi, kas ir izteikuši vēlēšanos nākt, tiek gaidīti: Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865
...neaizmirstiet labus novēlējumus arvisv, esot palicis pieaudzis...
Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865
Nu ja es zinātu, ka tur notiek arī pēc 22:00 - es varētu piekāpt, nu vismaz apskatīties kā izskatās iedzēruši blogeri
diez kāds varētu izskatīties lepesīnu sulu sadzēries blogeris?