Lietoju @350. Ātri ieslēdzas. Pagriežams ekrāns, pret trīcošu roku sistēma. Salīdzinoši nav dārgs. Ērti noturēt rokās. Pielāgojams baltā balans (uz baltas lapas, vai balta mākoņa). Baterija ilgam laikam pietiek. (ap 1200 bilžu).Trūkumi: sliktā apgaismojumā lēni fokusē, jau pie ISO400 samanāmi trokšņi. Lietots gan sniegā, gan lietū, gan jūras krastā. Pagaidām turās. Pašlaik viss labākais no šiem @900 vai jaunākais modelis, Šiem ir pilna izmēra matrica. Čomam tāda ir. Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.
p.s. Šis ir nikonistu blogs, kuriem nepatīk citu ražotāju kameras.
Sony Dslr-A100 ir pati jaunākā spoguļkamera šajā sērijā. Bet bide patīk. Ar ziepīti tādu bildi neuzmeistarosi, lai kā vēlētos. Sensora izmērs ir cits. Tā kā n e d i r s t.
Nu test-bilde nekas izcils tiešām nav, bet tajā pašā laikā ļoti trāģiski ar nav. T.i. ja bildes skatīsies tikai uz kompja vai taisīs priekš weba vai drukās 10x15 tad vispār izcili
blac:..Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.
Pastaasti vairaak, man reaali nopietna zinjkaariiba ir. Ja WB un autofokus ir tik labi, tad tas neiet kopaa ar to ka saka ka tikliidz nav laba gaisma taa ir probleemas. Kas tur tik kruts kas nav citiem?
Jaa, mans ir nikonists kuram nepatiik citu razjotaaju kameras, bet es priecaajos par cilveekiem, kuri lieto tos citus brendus..
blac:..Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.
Pastaasti vairaak, man reaali nopietna zinjkaariiba ir. Ja WB un autofokus ir tik labi, tad tas neiet kopaa ar to ka saka ka tikliidz nav laba gaisma taa ir probleemas. Kas tur tik kruts kas nav citiem?
Jaa, mans ir nikonists kuram nepatiik citu razjotaaju kameras, bet es priecaajos par cilveekiem, kuri lieto tos citus brendus..
Šīs problēmas parādās sākuma kamerām, bet sākot no @700 un uz augšu problēmu stipri mazāka.
828 - ir ok, žēl ka beidzās. Labprāt nopirktu atkal par smieklīgu cenu. Ilgi gudroju - pirkt par smieklīgu cenu, vai ne - tauta pārliecināja, ka vilciens aizgājis…
Man ir Sony Alpha 200 - man patīk... Noteikti pluss ir stabilizators badijaa... Par leeniigumu, trokšņošanu un autofokusu - nezinu kas un kur to ir noveerojis - gan jau ka tie kas Sony DSLR nekad nav lietojuši un tikai forumos kautko kautkur pa ausu galam dzirdējuši Minuss - nestandarta hot shoe - tas traucē izmantot viņu zibeni uz tregeriem... svešās ok, bet ar minoltas man īsti labi negāja kā gribētos un kā sanāca piem. ar Nikona zibeni uz trigera uz sony dslr...
P.S. Nikonistiem kas nodirš Sony un nekad tos nav torējuši rokās un lietojuši - kādas matricas tad stāv lielākajā daļā Nikonu?
Par lietu kuras man pašam nav bet kurā Sony ieliek visiem citiem - tas ir live view... Sony live view režīmā fokusējas tik pat ātri cik parastajā, bet tai pašā laikā pārējo firmu ražojumi bremzē - iemesls pavisam vienkāršs - Sony live view autofokusam izmanto vēl vienu speciāli tam paredzētu matricu - visi pārējie fokusējas pēc pamatmatricas...