forum.gif
Sony jūzētājiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Sony jūzētājiem
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.10.09 23:14
 citēt
Daudz lietojis neesmu bet paspaidīt ir sanācis, uz nerviem krita tas, ka nav augšējā ekrāna.
Publicēts: 11.10.09 23:15
 citēt
BEIDZOT!
Friidi!
Tik Tevis te pietrūka! :D
Varēsi kopā ar arvīti...
Publicēts: 12.10.09 10:28
 citēt
Stulbs? Nafig tev tādu drazu?
Publicēts: 12.10.09 11:45 labots
 citēt
Lietoju @350. Ātri ieslēdzas. Pagriežams ekrāns, pret trīcošu roku sistēma. Salīdzinoši nav dārgs. Ērti noturēt rokās. Pielāgojams baltā balans (uz baltas lapas, vai balta mākoņa). Baterija ilgam laikam pietiek. (ap 1200 bilžu).Trūkumi: sliktā apgaismojumā lēni fokusē, jau pie ISO400 samanāmi trokšņi.
Lietots gan sniegā, gan lietū, gan jūras krastā. Pagaidām turās. Pašlaik viss labākais no šiem @900 vai jaunākais modelis, Šiem ir pilna izmēra matrica. Čomam tāda ir. Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.

p.s. Šis ir nikonistu blogs, kuriem nepatīk citu ražotāju kameras.
Publicēts: 12.10.09 11:49
 citēt
ps galīgi garām. blogā dominē C lietotāji.
Publicēts: 12.10.09 11:50
 citēt
zo:ps galīgi garām. blogā dominē C lietotāji.

lapas atbalstītāji ir nokonisti. Arī labi agregāti.
Publicēts: 12.10.09 12:04
 citēt
blac:
zo:ps galīgi garām. blogā dominē C lietotāji.

lapas atbalstītāji ir nokonisti. Arī labi agregāti.

Vai nav vienalga, no kā nelabi paliek?...:)))
Publicēts: 13.10.09 11:24
 citēt
Sony Dslr-A100 + 24-105mm test foto bez apstrādes
24mm, F9, 1/160sec., ISO-200, Av Priority

foto.delfi.lv...
Publicēts: 13.10.09 11:40
 citēt
ArmandsK:Sony Dslr-A100 + 24-105mm test foto bez apstrādes
24mm, F9, 1/160sec., ISO-200, Av Priority

[url=http://foto.delfi.lv/show_original/925172/

--------

izskatās]http://foto.delfi.lv/show_original/925172/

--------

izskatās[/url] tā, kā bildē puslīdz labi ziepju trauki. Atbaidoša kvalitāte priekš spoguļkameras..
Publicēts: 13.10.09 11:43
 citēt
Labā apgaismojumā viss ir OK, bet tiklīdz telpa ar vāju apgaismojumu, troksnis manāms pat pie ISO-200. :(
Publicēts: 13.10.09 11:44
 citēt
ArmandsK:Labā apgaismojumā viss ir OK, bet tiklīdz telpa ar vāju apgaismojumu, troksnis manāms pat pie ISO-200. :(

--
nu domāju pentaxsis, ko pārdevi, bij daudz reiz sakarīgāks..
Publicēts: 13.10.09 11:46
 citēt
Sony Dslr-A100 ir pati jaunākā spoguļkamera šajā sērijā. Bet bide patīk. Ar ziepīti tādu bildi neuzmeistarosi, lai kā vēlētos. Sensora izmērs ir cits. Tā kā n e d i r s t.
Publicēts: 13.10.09 12:04
 citēt
... nu bilde ir reāls mēsls.
Publicēts: 13.10.09 12:09
 citēt
oms:... nu bilde ir reāls mēsls.
nav tik traki, es pamēģināju šo pašu ar Canon ziepi, nav jēga pat salīdzināt :D
Publicēts: 13.10.09 12:16
 citēt
ArmandsK:
oms:... nu bilde ir reāls mēsls.
nav tik traki, es pamēģināju šo pašu ar Canon ziepi, nav jēga pat salīdzināt :D

-------------

^ja jau Tevi apmierina, tad tik novēlu- lai cepās labas bilžas! :D
Publicēts: 13.10.09 12:22
 citēt
oms:
ArmandsK:] nav tik traki, es pamēģināju šo pašu ar Canon ziepi, nav jēga pat salīdzināt :D

-------------

^ja jau Tevi apmierina, tad tik novēlu- lai cepās labas bilžas! :D

šī nav mana kamera :D tik uz dienu testam aizdota ;)
Publicēts: 13.10.09 13:43
 citēt
Nu test-bilde nekas izcils tiešām nav, bet tajā pašā laikā ļoti trāģiski ar nav. T.i. ja bildes skatīsies tikai uz kompja vai taisīs priekš weba vai drukās 10x15 tad vispār izcili :)
Publicēts: 13.10.09 17:41
 citēt
A100 jau tomēr ir samērā liela aizvēsture.
Faktiski tas bija Minolta darbs,kuram uzlikta sony bļemba.
Publicēts: 13.10.09 17:51
 citēt
blac:..Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.

Pastaasti vairaak, man reaali nopietna zinjkaariiba ir. Ja WB un autofokus ir tik labi, tad tas neiet kopaa ar to ka saka ka tikliidz nav laba gaisma taa ir probleemas. Kas tur tik kruts kas nav citiem?

Jaa, mans ir nikonists kuram nepatiik citu razjotaaju kameras, bet es priecaajos par cilveekiem, kuri lieto tos citus brendus.. :)
Publicēts: 13.10.09 18:54
 citēt
Atguvu savu K10d :) tad te salīdzinājuma ar A100 būs test bildis, tik laika apstākļi pamainījušies:

Pentax K10d + 28-75mm (Tamron) test foto bez apstrādes
28mm, F9, 1/50sec., ISO-200, Av Priority (AWB tāpat kā Sony)

foto.delfi.lv...

:)
Publicēts: 13.10.09 20:07
 citēt
Jonatans:
blac:..Izgriež pogas visiem Canon un citiem pa tādu cenu. Baltā balans, fokusēšana u.c. ir lieliskā kvalitāte.

Pastaasti vairaak, man reaali nopietna zinjkaariiba ir. Ja WB un autofokus ir tik labi, tad tas neiet kopaa ar to ka saka ka tikliidz nav laba gaisma taa ir probleemas. Kas tur tik kruts kas nav citiem?

Jaa, mans ir nikonists kuram nepatiik citu razjotaaju kameras, bet es priecaajos par cilveekiem, kuri lieto tos citus brendus.. :)
Šīs problēmas parādās sākuma kamerām, bet sākot no @700 un uz augšu problēmu stipri mazāka.
Publicēts: 13.10.09 20:09
 citēt
tātad,70% kameru ir tāda problēma?
Publicēts: 13.10.09 20:13
 citēt
F9, 1/50sec

Kur Tu saskatīji, ka šis objektīvs tieši pie f9 ir visasākais un kāpēc 1/50?
Salīdzināji ar... :D
Publicēts: 13.10.09 20:19
 citēt
oms:F9, 1/50sec

Kur Tu saskatīji, ka šis objektīvs tieši pie f9 ir visasākais un kāpēc 1/50?
Salīdzināji ar... :D
Neko neskatīju ;) Vienkārši iestellēju precīzi tādus pašus parametrus kā soņkai, tik laiks nomācās un tumšāks kļuva, tāpēc 1/50 :)
Publicēts: 01.11.09 21:16
 citēt
a 100 pēc lidojuma no 4tā stāva turpina strādāt, tā ka, izturīgs dzelzis.
Publicēts: 01.11.09 21:24
 citēt
828 - ir ok, žēl ka beidzās. Labprāt nopirktu atkal par smieklīgu cenu. Ilgi gudroju - pirkt par smieklīgu cenu, vai ne - tauta pārliecināja, ka vilciens aizgājis…
Publicēts: 01.11.09 23:02
 citēt
Man ir Sony Alpha 200 - man patīk...
Noteikti pluss ir stabilizators badijaa...
Par leeniigumu, trokšņošanu un autofokusu - nezinu kas un kur to ir noveerojis - gan jau ka tie kas Sony DSLR nekad nav lietojuši un tikai forumos kautko kautkur pa ausu galam dzirdējuši :D
Minuss - nestandarta hot shoe - tas traucē izmantot viņu zibeni uz tregeriem... svešās ok, bet ar minoltas man īsti labi negāja kā gribētos un kā sanāca piem. ar Nikona zibeni uz trigera uz sony dslr...

P.S. Nikonistiem kas nodirš Sony un nekad tos nav torējuši rokās un lietojuši - kādas matricas tad stāv lielākajā daļā Nikonu? :D
Publicēts: 01.11.09 23:20
 citēt
Par lietu kuras man pašam nav bet kurā Sony ieliek visiem citiem - tas ir live view... Sony live view režīmā fokusējas tik pat ātri cik parastajā, bet tai pašā laikā pārējo firmu ražojumi bremzē - iemesls pavisam vienkāršs - Sony live view autofokusam izmanto vēl vienu speciāli tam paredzētu matricu - visi pārējie fokusējas pēc pamatmatricas...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):