Sony ziepiishi - forshi verkji, prieksh ziepiishiem. Sony spoguljnieki - forshi jo der Minoltas stikli, neforshi, jo nav taalaak pa ziepi tikushi iekshaas.. Sony mp3cd players - forsh, jo vel arvien straadaa..
par a350 esmu tikai turējis rokā, ļoti neērti turēt tā daļa kuru aptver ar pirkstiem ļoti maza, baigi jāžmiedz lai neizkristu no rokām. nu mans vectētiņš A100 labāk guļ plaukstā. vairāk varu pastāstīt par A100, bet tas jau vecs modelis, diezvai uz tādu skaties.
Bindris:par a350 esmu tikai turējis rokā, ļoti neērti turēt tā daļa kuru aptver ar pirkstiem ļoti maza, baigi jāžmiedz lai neizkristu no rokām. nu mans vectētiņš A100 labāk guļ plaukstā. vairāk varu pastāstīt par A100, bet tas jau vecs modelis, diezvai uz tādu skaties.
es šodien testēju vairākus Soni modeļus A200, A230, A350.
A230 atkrita uzreiz jo rokturis tik mazs, ka knapi ar diviem pirkstiem var satvert. A350 puslīdz ērts satverei, patika LV funkcija, kas strādāja perfekti fokusējot atšķirībā no Canon 450d (no pieredzes).
Visērtākā satvērienam izrādījās A200, bet mazāk interesantu fīču
Jonatan! nevajag tikai! ja? ja Tev visvisādi komplexi ir, tad nevajag tos pierakstīt citiem! pie tam, kurš agrāk tā bļāva par C pārākumu, bet tagad nez kāpēc pārgājis uz N?!
arvīti! lai esmu kā mazs bērns! tas man netraucē! bet tu pat kā zīdainis laikam neesi! ja jau tik grūti saprast kas un kā! za bazar nado otvečatj! bet tu to nevari! uzreiz prom no tēmas! tukšs bla bla bla bez pamata! vienkārši brīnos, kur daži cilvēki tik stilbi ir! kā nevar, tā nevar saprast lietas būtību! jāsmejas caur asarām laikam!
zo, samsung spogulenes bija Pentax ar nomainītu bļembu un viss. Tiesa gan,tagad saprotu ka jamās vairs nebūs. Tāpat kā Panasonic arī pievērsies micro 4/3
shvaboc:murmulati,rūtainie. starp citu,no bizarre arī neviena posta par tēmu.
interesanti gan! a KAS man jāpostē? var būt teiksi, ka nav patiesība par C un daļu C lietotāju? IR! bet par atsauksmēm par Sony es pateicu kā ir. tas, pie tam, neattiecas tikai uz Sony! un, ja pa tēmai, tad Sony neesmu lietojis! bet Sony ir FF! un tas daudziem ļoti daudz ko izsaka!
Gudris:www.dpreview.com... visbiežal lietotoatis vārds ir poor ...jāpiekrīt zo šoreiz...nekas nopietns tas nav man liekas viņi taas dslr kameras tīri ķeksītim ražo
te jau kruti mīnusi sarakstīti, bet es jau gribu reāla lietotāja viedokli dzirdēt
p.s. šamo nav iespējams normāli satvert, rokturis ļoti neērts
Tev tad jāskatās uz kādu lietotu A700 ticamākais. Tā tomēr ir kamera kas vairāk vienā klasē ar K10D būtu,nevis k-m. Tikai pirms tam papēti sony optikas cenas bodēs. Ar minolta stikliem protams ir labi,bet tie jāmeklē ārvalstīs,nevis pie mums.
shvaboc:Tev tad jāskatās uz kādu lietotu A700 ticamākais. Tā tomēr ir kamera kas vairāk vienā klasē ar K10D būtu,nevis k-m. Tikai pirms tam papēti sony optikas cenas bodēs. Ar minolta stikliem protams ir labi,bet tie jāmeklē ārvalstīs,nevis pie mums.