forum.gif
google chrome
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / google chrome
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 17:05
 citēt
vai kāds lieto un zin kāpēc nevar forumā jaunu tematu/balsot/komentēt/vērtēt, met errorus vai vispār neko nedara...
Publicēts: 08.10.09 17:10
 citēt
cik ātri uzinstalēju, tikpat ātri izdzēsu :) nepatika, jo bieži gļukoja
Publicēts: 08.10.09 17:12
 citēt
man itkā patīk, bet fotoblog.lv gļuks galīgi garām... :/
Publicēts: 08.10.09 17:16
 citēt
lietoju. Nekādu problēmu.
Publicēts: 08.10.09 17:18
 citēt
varbūt esi kaut ko neuzinstalējis līdz galam? lai gan tur neko neesmu darījis. Liekas ka tikai flash pleijeri prasīja. Viss notiekas.
Publicēts: 08.10.09 17:18
 citēt
nu nez.... kā var neuzinstalēt līdz galam? :^)
Publicēts: 08.10.09 17:19
 citēt
opā, pat varēju komentāru pielikt... :D woo hooo Victory. :D ( atvainojos par spamu)
Publicēts: 08.10.09 18:16
 citēt
Kas Firefox vainas?
Publicēts: 08.10.09 18:24
 citēt
es izmantoju Mozilla Firefox, nekādu problēmu.
Publicēts: 08.10.09 19:13
 citēt
Portreti:Kas Firefox vainas?

vienmēr gribās izmēģināt ko jaunu! :) drīzumā gaidāma arī google chrome OS, nezinu vai to testēšu uz savējā, bet arī kkas interesants + vēl diezgan česna, ko google vsp attīsta kādus projektus, par alternatīvu offisu, bet interneta vidu un for frī... kur varēs šādus tādus dokumentus rakstīt, formatēt, saglabāt uz attālinātiem serveriem. :)
Publicēts: 08.10.09 19:20
 citēt
lietoju, baigi labs. aizej uz pedeejo lapu un liec savu komentu
Publicēts: 08.10.09 19:40
 citēt
andre:lietoju, baigi labs. aizej uz pedeejo lapu un liec savu komentu

ooook, paldies par ieteikumu ;)
Publicēts: 08.10.09 19:45
 citēt
incognito:
Portreti:Kas Firefox vainas?

vienmēr gribās izmēģināt ko jaunu! :)

Ja es pareizi visu saprotu, tad tas browseris lapas rāda tāpat kā citi? Kas tur jauns?
Publicēts: 08.10.09 20:17
 citēt
Portreti:
incognito:
vienmēr gribās izmēģināt ko jaunu! :)

Ja es pareizi visu saprotu, tad tas browseris lapas rāda tāpat kā citi? Kas tur jauns?

pats esi mēģinājis, tad jau redzēsi ;) interesanti uztaisīta tabu lietu un bookmarku izvēles veids :)
Publicēts: 08.10.09 20:20
 citēt
Nezin, viss normal strada.. Lietoju jau no 1. dienas. kad vins paradijas.... Un ilgi vel lietosu ;)
Publicēts: 08.10.09 22:02
 citēt
Pamēģināju un sapratu, ka nav priekš manis.
Publicēts: 08.10.09 22:08
 citēt
Neesmu lietojis, jo lietoju Mozillas Minefield (tagad jau Namoroka) ... resursu maz rij. 3ais Firefox manu RAMU nomocīja :(
Publicēts: 08.10.09 22:13
 citēt
chrome ciinju ir zaudejusi un ja google driz kaut ko neizdomas (ar savu monopolu jutube vai mekletajos), tad bus absoluts feils, nezinu par vave nav naudas nopirkt invaitu :D ari par hroma osu nesanaks tik driz pafanot jo bus uz netbukiem sakuma, domajams makosu anyway neparsitis
Publicēts: 08.10.09 22:57
 citēt
man, kā pieradušam turēt atvērtas minimum 30 web lapas , Google Chrome ir nežēlīgi neērts .
Publicēts: 09.10.09 03:03
 citēt
Nelietoju un nafig vajag. Firefox sāka bloķēt visādas reklāmas googles, tāpēc google apvainojas un izveidoja browseri kurš nebloķē reklāmiņas ;d
Publicēts: 09.10.09 08:36
 citēt
Gadiijumos, kad fotoblogs neraada bildes, saka, ka nav - google chrome laikam ir vieniigais paarluuks, kas ar sho tiek galaa.
Publicēts: 09.10.09 08:47
 citēt
Nevienaa citaa saitaa shitaadu probleemu neesmu ieveerojis. Var padzeest cookies, bet tas paliidz uz iisu laiku
Publicēts: 09.10.09 09:22
 citēt
2r:Gadiijumos, kad fotoblogs neraada bildes, saka, ka nav - google chrome laikam ir vieniigais paarluuks, kas ar sho tiek galaa.

nu nez ... es sākumā arī tā domāju, bet izrādījās ka tā nebija taisnība .... ;) chromei tā problēma bija retāk, bet bija ...
galu galā chromei linku atvēršana jaunā tabā notiek ar aizturi (vismaz manā gadījumā) .... tāpēc sāku izmantot arvien retāk ... ;)
Publicēts: 09.10.09 10:07
 citēt
chrome patīk ar lietošanas ērtumu. biežāk lietotās lapas izvietojas tiikko atveras. Nesen aizvērtās arī.
ērti paskatīties vēsturi un atvērt tās paša lapas. Operas pārlūks ir kaut kur līdzīgs, bet man viņš neiet pie sirds.
Lielas atšķirības protams nav, bet man viņa darbojas ātrāk nekā firefox un opera, tāpēc lietoju.
vārdu sakot, esmu pieradis un kad vajag pāriet uz citu tad grūti. Internet explorer vispār neatceros kā ko darīt, nav daudzus gadus lietots.
Publicēts: 09.10.09 12:10
 citēt
es pārsvarā lietoju Maxthon (šis lieto explorer engine) . patīk daudzie plugini pieslēdzamie un ka papildus browseri retāk firefox . Šijā gadījumā problema ar fotoblog risinās momentāli :) , ja bildes pazūd iekš maxthon tad fotoblogā tik jāielogojās no firefox un maxthonā atkal parādās visas bildes :)
Publicēts: 11.10.09 09:50 labots
 citēt
Google Chrome lietoju kā noklusēto pārlūku.

plusi:
1. darbības ātrums;
2. meklēšana, neizmantojot īpašu meklēšanas lauku, bet atslēgvārdus rakstot tieši adresu rindā;
3. labi pārskatāma navigācija uz visapmeklētākajām lapām un vēsturi;
4. labi un paplašināti pārskatāms un analizējams lapas pirmkods un tā atsevišķas daļas.

mīnusi:
1. diezgan bieža "uzkāršanās" (taču tas neietekmē citu programmu darbību);
2. nepietiekami izdrukas iestatījumi (nav izdrukas priekšapskates).

incognito pieminētajā gadījumā nevar forumā jaunu tematu/balsot/komentēt/vērtēt (neesmu ar to praksē sastapies) problēma varētu būt Java instalācijā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

x5x