forum.gif
Trojas zirgs vārdā Neko
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Trojas zirgs vārdā Neko
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.10.09 09:17 labots
 citēt
Balsojumos ir funkcija "dzēst". Ja salīdzina ar vērtējumu "Izcili", tad abiem balsojumiem ir kopīga ne tikai galējība, bet arī limits - vienu reizi dienā.

Šeit ir vairāki administratori, kuru pienākumos un tiesībās, cita starpā, cik saprotu, ietilpst arī vispārējiem principiem neatbilstošu attēlu dzēšana. Tātad, "dzēst" funkcija jau darbojas.

Nododot šo ekstrēmo rīku visiem lietotājiem - arī emocionālajiem, portālā tiek ievests savdabīgs Trojas zirgs, kas provocē iekšējās intrigas un skaidrošanos augstos toņos.

Jūsu domas, pēc būtības?
Publicēts: 08.10.09 09:26
 citēt
tie ir psihiski nenormālie, es tādiem topikiem nepievēršu uzmanību.. i labi :)
Publicēts: 08.10.09 09:37
 citēt
eju ieraut drosmei, lai labāk darbojas dzēšanas poga :D
Publicēts: 08.10.09 09:46
 citēt
Mandalay, pareizi saki, tas visus neskar un neinteresē, bet, pēc būtības, tāda iespēja rada pilnīgi pretēju efektu iecerētajam. :)
Publicēts: 08.10.09 10:48
 citēt
Pofig, neinteresē!:)
Publicēts: 08.10.09 11:07 labots
 citēt
Pofig, neinteresē!

= "reiz izteicu objektīvu komentāru Janbo virzienā, pēc divām minūtēm aktivitāšu sarakstā kreisajā pusē parādās 321 vai kaut kāds tamlīdzīgs Janbo balsojums ar negatīvas dabas komentāru"

Nu ja! :)
Publicēts: 08.10.09 11:13
 citēt
Vanderfons:
Pofig, neinteresē!

= "reiz izteicu objektīvu komentāru Janbo virzienā, pēc divām minūtēm aktivitāšu sarakstā kreisajā pusē parādās 321 vai kaut kāds tamlīdzīgs Janbo balsojums ar negatīvas dabas komentāru"

Nu ja! :)
Viņam tas varbūt nelikās objektīvs ! :D :D :D Ja pa nopietno,nu iekriti vienreiz,nu viss ,tagad zini,apskaties un ej tālāk.Kritizē,bet atceries,to kas patiešam vēlas kritiku te ir ļoti maz. ;)
Publicēts: 08.10.09 11:51
 citēt
Vanderfons:savdabīgs Trojas zirgs, kas provocē iekšējās intrigas un skaidrošanos augstos toņos.

Labs pašraksturojums...:)))
Publicēts: 08.10.09 12:27 labots
 citēt
Zirgam daudz tuvāks ir tāds feiss, kas platleņķa stūrī iespiests. Katrs auns to apliecinās.

Es iedzimtas pieklājības pēc norādīju uz vienu problēmu, ko saimnieki paši sev ir radījuši. Bet, tā kā tie ir vairāk īpašnieki nekā autori, tad arī diskusija izpaliek. :) Man der.
Publicēts: 08.10.09 12:29 labots
 citēt
Foreljanka, es tur citēju pašu Portreti, tāpēc arī = zīme. Te viņam pofig, te atkal apraksta intīmu piedzivojumu ... neko no viņa nevar saprast. Liels aktieris. :D
Publicēts: 08.10.09 12:40
 citēt
Vanderfons:Zirgam daudz tuvāks ir tāds feiss, kas platleņķa stūrī iespiests. Katrs auns to apliecinās.

"Trojas brīnumauns"- arī labi skan...:)
Publicēts: 08.10.09 13:28
 citēt
Čelovek na dežurke - strašnaja pisaķeļskaja sila.
Publicēts: 28.12.09 14:38
 citēt
Ai, atvainojos, nevis rakstnieks, bet parasts lietotājs.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):