ox3r - vai tiek domāts par to (varbūt ir jau realizēts), lai interesējošās foruma tēmas varētu pievienot līdzīgi kā sekojošās bildes? Samazinātu laiku tēmas meklēšanai n-tajās lapās vai nodaļās ...
ox3r:Vai ir vēl problēma? 25FL tiešām ir mazāk nekā 36FL
Acīmredzot, nestrādāja links FL papildināšanas links zem ''Mana apmeklējuma statistika''. Tur, nospiežot uz ''papildināt'', atvērās lapa ar tekstu ''Kļūda! Nepietiek naudiņas!'' (ja pareizi atceros), bet info par papildināšanu nebija atrodams.
Savukārt, ejot uz ''Mani fotOlati'' viss darbojās kā vajag.
P.S. Sanāk, ka tie 25FL tā arī karāsies manā kontā un izmantot tos nevarēšu?
Vilberto:ox3r - vai tiek domāts par to (varbūt ir jau realizēts), lai interesējošās foruma tēmas varētu pievienot līdzīgi kā sekojošās bildes? Samazinātu laiku tēmas meklēšanai n-tajās lapās vai nodaļās ...
atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...
rixweber:atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...
To var izdarīt divejādi:
1. klikšķinot uz "forums" un tad no kreisās izvēlnes izvēloties "Diskusijas" 2. Pirmajā lapā klikšķinot uz linka "Visas jaunākās diskusijas" (labajā pusē, zem jaunākajiem foruma ierakstiem)
rixweber:atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...
To var izdarīt divejādi:
1. klikšķinot uz "forums" un tad no kreisās izvēlnes izvēloties "Diskusijas" 2. Pirmajā lapā klikšķinot uz linka "Visas jaunākās diskusijas" (labajā pusē, zem jaunākajiem foruma ierakstiem)
paldies, pirmo jau biju piefikseejis, otro - ne. bet kaukaa tomeer vecais variants taads miiljsh bija
smartins:A reitingus nevar tagad nofiksēt tā, kā ir un tad taisīt tālāk to jauno formulu?
Hehe - kāds Tu kārumnieks - Tu jau gribi našķoties, kamēr saldais ēdiens vēl nav gatavs ...... Nekā nebija - kad pudiņš sabiezēs, tad varēsi nogaršot un mēģināt izprast receptes sastāvdaļas ...
smartins:A reitingus nevar tagad nofiksēt tā, kā ir un tad taisīt tālāk to jauno formulu?
Jaunā formula vēl nav ieviesta.. bet tā arī būs. Formula attieksies tikai uz jauniem balsojumiem. Būs paziņojums, kad formula stāsies spēkā un tad testa periods, tā kā iespējami būs reitingu brīnumi. Pacietību un stay tuned
Eliks:vispār divu nedēļu pauzei ir arī attaisnojošais iemesls Mūsu galvenaijam programmētājam Gļukam piedzimā dēls! Hip hip urrā!
Sveiciens Gļukam!!! Ja tas būtu vēl noticis aizvakar - 10.01.10 vai vakar 11.01.10 - nu tad Gluks ir tiešām rihtīgi programmējis dēla piedzimšanas laiku ...
Kāds ir pamanījis to, ka tagad atverot jebkura lietotāja profilu, "autora vieta" sakrīt ar "fotogrāfa vieta"? Man domāt, ka ieviesusies kaut kāda kļūda.
smartins:Kāds ir pamanījis to, ka tagad atverot jebkura lietotāja profilu, "autora vieta" sakrīt ar "fotogrāfa vieta"? Man domāt, ka ieviesusies kaut kāda kļūda.
tiešām būtu forši ja atver konkrētu profilu un uzreiz rādās kādas 9 labākās pēc reitinga bildes, un tad var skatīties visas pēc datuma, pēc reitinga, pēc komentāru skaita