forum.gif
IETEIKUMI
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / IETEIKUMI
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.01.10 07:32
 citēt
Noteikti vajadzeetu arii reportaazhas kaut kaa veerteet, varbuut ne peec taadiem pashiem kriteerijiem
Publicēts: 11.01.10 10:19
 citēt
Laciz:Noteikti vajadzeetu arii reportaazhas kaut kaa veerteet, varbuut ne peec taadiem pashiem kriteerijiem

+1
Publicēts: 11.01.10 12:35
 citēt
par to tiek domāts :)
Publicēts: 11.01.10 13:55
 citēt
ox3r - vai tiek domāts par to (varbūt ir jau realizēts), lai interesējošās foruma tēmas varētu pievienot līdzīgi kā sekojošās bildes? Samazinātu laiku tēmas meklēšanai n-tajās lapās vai nodaļās ...;)
Publicēts: 11.01.10 14:22
 citēt
ox3r:Vai ir vēl problēma? 25FL tiešām ir mazāk nekā 36FL

Acīmredzot, nestrādāja links FL papildināšanas links zem ''Mana apmeklējuma statistika''. Tur, nospiežot uz ''papildināt'', atvērās lapa ar tekstu ''Kļūda! Nepietiek naudiņas!'' (ja pareizi atceros), bet info par papildināšanu nebija atrodams.

Savukārt, ejot uz ''Mani fotOlati'' viss darbojās kā vajag.

P.S. Sanāk, ka tie 25FL tā arī karāsies manā kontā un izmantot tos nevarēšu? :what:
Publicēts: 11.01.10 14:27
 citēt
Gudris:Tu vari vinjus man paarskaitiit :face-wink:

Un ko vēl Tu gribi? :grimace:
Publicēts: 11.01.10 14:45
 citēt
ERA:
P.S. Sanāk, ka tie 25FL tā arī karāsies manā kontā un izmantot tos nevarēšu? :what:

Cerams drīz būs jaunas fīčas, kurās varēti tos notērēt :)
Publicēts: 11.01.10 14:46
 citēt
Vilberto:ox3r - vai tiek domāts par to (varbūt ir jau realizēts), lai interesējošās foruma tēmas varētu pievienot līdzīgi kā sekojošās bildes? Samazinātu laiku tēmas meklēšanai n-tajās lapās vai nodaļās ...;)

Pašreiz nē, bet paturēšu šo prātā.
Publicēts: 11.01.10 20:45
 citēt
atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...
Publicēts: 11.01.10 20:53
 citēt
rixweber:atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...

To var izdarīt divejādi:

1. klikšķinot uz "forums" un tad no kreisās izvēlnes izvēloties "Diskusijas"
2. Pirmajā lapā klikšķinot uz linka "Visas jaunākās diskusijas" (labajā pusē, zem jaunākajiem foruma ierakstiem)
Publicēts: 11.01.10 21:52
 citēt
A reitingus nevar tagad nofiksēt tā, kā ir un tad taisīt tālāk to jauno formulu? :)
Publicēts: 11.01.10 22:02
 citēt
Eliks:
rixweber:atvainojos ja shaads jau bija - bet man vispaar patika, ka, klikshkjinot uz "fotoblog.lv forums", vareeja redzeet visus foruma rakstus, neshkjirojot kategorijas...

To var izdarīt divejādi:

1. klikšķinot uz "forums" un tad no kreisās izvēlnes izvēloties "Diskusijas"
2. Pirmajā lapā klikšķinot uz linka "Visas jaunākās diskusijas" (labajā pusē, zem jaunākajiem foruma ierakstiem)

paldies, pirmo jau biju piefikseejis, otro - ne. bet kaukaa tomeer vecais variants taads miiljsh bija ;)
Publicēts: 11.01.10 22:13
 citēt
smartins:A reitingus nevar tagad nofiksēt tā, kā ir un tad taisīt tālāk to jauno formulu? :)

Hehe - kāds Tu kārumnieks - Tu jau gribi našķoties, kamēr saldais ēdiens vēl nav gatavs ...;)... Nekā nebija - kad pudiņš sabiezēs, tad varēsi nogaršot un mēģināt izprast receptes sastāvdaļas ...;)
Publicēts: 11.01.10 23:37
 citēt
smartins:A reitingus nevar tagad nofiksēt tā, kā ir un tad taisīt tālāk to jauno formulu? :)

Jaunā formula vēl nav ieviesta.. bet tā arī būs. Formula attieksies tikai uz jauniem balsojumiem.
Būs paziņojums, kad formula stāsies spēkā un tad testa periods, tā kā iespējami būs reitingu brīnumi. Pacietību un stay tuned :)
Publicēts: 11.01.10 23:46
 citēt
gan jau kāds hronists, reitingu jūkli, visiem saprotamā veidā kvalificēs rakstos :bad_smile:
Publicēts: 12.01.10 00:05
 citēt
negatIvs:gan jau kāds hronists, reitingu jūkli, visiem saprotamā veidā kvalificēs rakstos :bad_smile:

Tu uz kādu konkrētu personu tēmē? :D
Publicēts: 12.01.10 00:09 labots
 citēt
Eliks: Jaunā formula vēl nav ieviesta ...
Ja jaunā vēl nav ieviesta, ko tad vecā ir apstājusies ...;)

smartins:
negatIvs:gan jau kāds hronists, reitingu jūkli, visiem saprotamā veidā kvalificēs rakstos :bad_smile:
Tu uz kādu konkrētu personu tēmē? :D
Nemaz nesaceries, negatīvs par mani padomāja ...;):D
Publicēts: 12.01.10 00:17
 citēt
Vilberto: Ja jaunā vēl nav ieviesta, ko tad vecā ir apstājusies ...;)

Šonakt tiks palaista
Publicēts: 12.01.10 00:28
 citēt
Eliks: Šonakt tiks palaista
Divu nedēļu pauze būs beigusies. Es rīt pārbaudīšu palaišanu ...;):D
Publicēts: 12.01.10 00:42
 citēt
vispār divu nedēļu pauzei ir arī attaisnojošais iemesls :)

Mūsu galvenaijam programmētājam Gļukam piedzimā dēls! Hip hip urrā!
Publicēts: 12.01.10 00:53 labots
 citēt
Eliks:vispār divu nedēļu pauzei ir arī attaisnojošais iemesls :) Mūsu galvenaijam programmētājam Gļukam piedzimā dēls! Hip hip urrā!
Sveiciens Gļukam!!! Ja tas būtu vēl noticis aizvakar - 10.01.10 vai vakar 11.01.10 - nu tad Gluks ir tiešām rihtīgi programmējis dēla piedzimšanas laiku ...;)
Publicēts: 12.01.10 09:31
 citēt
Apsveicu Gļuks! Lai mazulis augtu vesels un gudrs. :face-smile:
Publicēts: 12.01.10 11:56 labots
 citēt
Ja fotoblogeris forumā uzraksta mantru "50mm 1,8 objektīvs ir baigais mēsls" (neatkarīgi no sistēmas), viņu par dezinformāciju un spamu uz dienu bano.
Publicēts: 12.01.10 12:09
 citēt
SW koeficientu tikai pats sev var redzēt? Citiem lietotājiem kaut kā nemanīju.
Publicēts: 12.01.10 15:11
 citēt
Kāds ir pamanījis to, ka tagad atverot jebkura lietotāja profilu, "autora vieta" sakrīt ar "fotogrāfa vieta"? Man domāt, ka ieviesusies kaut kāda kļūda.
Publicēts: 13.01.10 00:47
 citēt
man trūkst (vispopulārāka) vērtējuma, kas atbilst patiesībai "VIDUVĒJI"... nu nedribu es melot "patīk", jā istenībā daudz kas bildē neptīk :face-crying:
Publicēts: 13.01.10 13:37
 citēt
+ + + Alloxa
Publicēts: 13.01.10 23:26
 citēt
+++ gan!
Publicēts: 14.01.10 11:08
 citēt
2 x full clip
Publicēts: 14.01.10 11:30
 citēt
Kas ir ar reitingu tabulas FR stabiņu? Šodien vēl lelākā d***ā, kā vakar.
Publicēts: 17.01.10 13:38
 citēt
smartins:Kāds ir pamanījis to, ka tagad atverot jebkura lietotāja profilu, "autora vieta" sakrīt ar "fotogrāfa vieta"? Man domāt, ka ieviesusies kaut kāda kļūda.

Nu tas jau kādu labu laiku tā!
Publicēts: 19.01.10 17:42
 citēt
Gribētos pie vēstulēm redzēt, kuras saņēmējs ir izlasījis, kuras nē. Ir tas iespējams?
Publicēts: 19.01.10 17:54
 citēt
Uggga:Gribētos pie vēstulēm redzēt, kuras saņēmējs ir izlasījis, kuras nē. Ir tas iespējams?

Jā, atver mapi nosūtītās, un ja vēstulēts simbols ir iekrāsots, tad vēl anv izlasīta...
Publicēts: 19.01.10 18:11
 citēt
briedis:
Uggga:Gribētos pie vēstulēm redzēt, kuras saņēmējs ir izlasījis, kuras nē. Ir tas iespējams?

Jā, atver mapi nosūtītās, un ja vēstulēts simbols ir iekrāsots, tad vēl anv izlasīta...

Paldies!
Publicēts: 04.03.10 21:50
 citēt
tiešām būtu forši ja atver konkrētu profilu un uzreiz rādās kādas 9 labākās pēc reitinga bildes, un tad var skatīties visas pēc datuma, pēc reitinga, pēc komentāru skaita
Publicēts: 04.03.10 22:00
 citēt
abiem koderiem esot gjimenes pieaugums. par shaadaam lietaam laikam kaadu laiku jaaizmirst :(
Publicēts: 05.03.10 00:15
 citēt
pedeejo siikumu es pats vareetu piekodeet ja pielaistu ;)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt