forum.gif
Nikon D40 vai Canon 350d
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D40 vai Canon 350d
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 04.01.07 23:19
 citēt
Kursh labaaks?Nikon D40 vai Canon 350d Pashlaik bliezhu ar fuji finepix 5600 bet ir doma paariet uz spoguleni .
Publicēts: 05.01.07 00:08
 citēt
definitely canon 8)
Publicēts: 05.01.07 00:22
 citēt
definitely canon 8)

pamato kapec?
Publicēts: 05.01.07 00:25
 citēt
Vot šitādus vajag aizliegt...jau cik reizes pārrunāts...
ŅEM TO KAS LABĀK TURAS ROKĀS! Iespējas puslīdz vienādas...
Publicēts: 05.01.07 00:28
 citēt
kas labaaks? Ledusskapis, vai motorzaagjis? :roll:
Nu bet nopietni...man gribaas izlemt ko pirkt naakamo :lol: :oops:
Publicēts: 05.01.07 00:31
 citēt
kas labaaks? Ledusskapis, vai motorzaagjis? :roll:
Nu bet nopietni...man gribaas izlemt ko pirkt naakamo :lol: :oops:

350D vai D40? :D es pareikšu priekšā pērc 30D...nenožēlosi...nenormāli ērts...
Publicēts: 05.01.07 00:34
 citēt
ja lietoji S5600 un gribi vnk spoguli...njem D40....bet man jau liekas, ka D40 ir daargaaks par tto 350D...tapeec mozh panjemt D50?
Publicēts: 05.01.07 05:29
 citēt
d40 neder vecie Nikon Stikli! takaa dabuusi pirkt jaunos un daargos.. A canonam skruuvee tik virsuu visus! ;) Gan ar AF un arii manuaalos.. ;) Pac tagad tiku pie Canon... Pagaidaam gan ar to pudeljstiklu galaa, bet vismaz... :) tapeec kad peerc domaa jau par sakariiga objektiiva iegaadi un tad 350D rulit! ;)
Publicēts: 05.01.07 08:59
 citēt
www.helpix.ru...

te ir ljoti labs raksts taadiem kas nevar izveeleeties starp motorzaagi un ledusskapi :), bet ja nopietni tad ierosinu atveert speciaalu sadalju foruma galvenajaa menju - "kuru dslr izveeleeties?" un NEIET TUR IEKSHAA!!!
Publicēts: 05.01.07 16:43
 citēt
www.helpix.ru...

te ir ljoti labs raksts taadiem kas nevar izveeleeties starp motorzaagi un ledusskapi :), bet ja nopietni tad ierosinu atveert speciaalu sadalju foruma galvenajaa menju - "kuru dslr izveeleeties?" un NEIET TUR IEKSHAA!!!

patiesiibaa taa ir laba ideja..uztaisiit vnk speciaalu teemu Fotoaparaatu apraxts un atsauksmes!
Respektiivi...pievenot fotoaparaata modeli iipashnieks kaads...ieliek tur kkaadu review un bildes ar aparaatu...kaa arii paraudzinjus..pieraxta kas apmierina kas nee... un taa tajaa teemaa vairaakus fo4ukus vareetu salikt..ja kaads grib kko par vinjiem uzzinaat, tad lai apskataas kas par vinju raxtiits un domaa taalaak!
Publicēts: 05.01.07 17:02
 citēt
patiesiibaa taa ir laba ideja..uztaisiit vnk speciaalu teemu Fotoaparaatu apraxts un atsauksmes

arii par to jau krievu baalelinji ir padomaajushi:
club.foto.ru...

tur gan ir viena probleema - tas kursh aparaatu pircis par savu naudu un tur taadi ir paarsvaraa nebeidz jamo slaveet, jo savs=labs. :) un tam ir pamatojums - ar savu cilveeks ir iemaaciijies apieties un pieradis, kur pretii par paareejiem vinjam nojausma tikai tik daudz kaa no dpreview.
Publicēts: 05.01.07 18:53
 citēt
patiesiibaa taa ir laba ideja..uztaisiit vnk speciaalu teemu Fotoaparaatu apraxts un atsauksmes

arii par to jau krievu baalelinji ir padomaajushi:
club.foto.ru...

tur gan ir viena probleema - tas kursh aparaatu pircis par savu naudu un tur taadi ir paarsvaraa nebeidz jamo slaveet, jo savs=labs. :) un tam ir pamatojums - ar savu cilveeks ir iemaaciijies apieties un pieradis, kur pretii par paareejiem vinjam nojausma tikai tik daudz kaa no dpreview.

tas ir stulbi....es piemeeram kaut arii pa savu naudu pircis fotoaparaatu varu nosaukt vinja plusus un miinusus...ko tad tur iet maaniit...sevi? :D
Publicēts: 05.01.07 22:16
 citēt
Jaa laikam pirkshu Nikon D40
Publicēts: 05.01.07 22:26
 citēt
If you hawe money, you can Canon..
Man labaak patiik Canon, panjeemu 30D un esmu laimiigs kaa vaajpraatiigs susurs..

saku to pašu tikai par ziepīti...
Publicēts: 06.01.07 14:00
 citēt
par kaadu ziepiiti?
Publicēts: 06.01.07 14:13
 citēt
canon ixus 700...esmu pat izdarijis to ko ar dažu labu SLRlike nevar...
bet nu 30D ir vnk SUPER!
Publicēts: 06.01.07 14:20
 citēt
canon ixus 700...esmu pat izdarijis to ko ar dažu labu SLRlike nevar...
bet nu 30D ir vnk SUPER!

ko piemeeram esi izdariijis? Nobildeejis melnbaltu bildi, bet sarkanaa kraasa tikai palikusi? :DDDDD
Publicēts: 06.01.07 14:31
 citēt
AJ, nevajag.
ixusiem reizem un ar pareizu pecpstradi ir tendence izdot aaraa pienjemamu bildi. nevajag tikai auto rezhima bildet visu laiku un mazliet piedomaat pie taa, KAA bildee.
pats bildeju ar krietni vajako (mazaka matrica) ixus 40 (un, protams, analogajiem zveeriem) un ir bijushi varianti ka netic, ka tas ar mazo siiko digikropli bildeets, ipashi kad a4 izdrukats.

nav jau taa ka noperc 5d un peksnji busi uuuuber mega giga meistars. manas rokas tas 5d neko krutaku par ziepiishbildem tapat nedotu aaraa, jamacas daudz...

kopumaa, ja ixusam butu manuaalie rezhiimi (aperture, shutter daljeji manuals ir) rekomendetu to.
Publicēts: 06.01.07 14:34
 citēt
AJ, nevajag.
ixusiem reizem un ar pareizu pecpstradi ir tendence izdot aaraa pienjemamu bildi. nevajag tikai auto rezhima bildet visu laiku un mazliet piedomaat pie taa, KAA bildee.
pats bildeju ar krietni vajako (mazaka matrica) ixus 40 (un, protams, analogajiem zveeriem) un ir bijushi varianti ka netic, ka tas ar mazo siiko digikropli bildeets, ipashi kad a4 izdrukats.

nav jau taa ka noperc 5d un peksnji busi uuuuber mega giga meistars. manas rokas tas 5d neko krutaku par ziepiishbildem tapat nedotu aaraa, jamacas daudz...

kopumaa, ja ixusam butu manuaalie rezhiimi (aperture, shutter daljeji manuals ir) rekomendetu to.

daaa...tas ko tu teici....ir ljoti jauki un forshi..un tam es ticu..bet tas, ka pasaka, ka ar SLRlike kameru nevar taadas bildes dabuut kaa ar ixusu...nu piedod..tas jau bija banaali :D

Vieniigais ko ar ixus vareetu izdariit ko nevar ar SLRlike vareetu buut focheeshana kaadaa shauraa vietinjaa...piemeeram koka dobumaa
Publicēts: 06.01.07 14:38
 citēt
es au neteicu viss SLRlike visi ir sūdigāki par ixusu, bet par DAŽU labu SLRlike...
jā tā shutter speed izvēle tiešām bremzē visu...un Automatic režīmu jau vairs neizmantoju...
Publicēts: 06.01.07 14:42
 citēt
es au neteicu viss SLRlike visi ir sūdigāki par ixusu, bet par DAŽU labu SLRlike...
jā tā shutter speed izvēle tiešām bremzē visu...un Automatic režīmu jau vairs neizmantoju...

tad nosauc to SLRlike kuru biji domaajis :roll:
Publicēts: 06.01.07 14:47
 citēt
domājis nebiju īstenībā neko tikai kā pieņēmumu bet tas tiešām ir spēcīgs ziepītis...
Publicēts: 06.01.07 14:49
 citēt
kaa ziepiitis ir speeciigs..bet ne kaa kkas krutaaks par SLRlike :)
Biki paarslaveeji!

Es daudz focheeju ar taadu Ixus 700 un biju patiesi paarsteigts par vinja iespeejaam un vareeshanaam, bet nu nevajag jau paaraak paarspiileet ;D
Publicēts: 06.01.07 14:53
 citēt
www.amazon.com...
nu pa šito ir labāks...
Publicēts: 06.01.07 14:55
 citēt
www.amazon.com...
nu pa šito ir labāks...

peec kaa spried ka labaaks, un ka SLRlike tas ir?
Publicēts: 06.01.07 14:57
 citēt
nu meklēju un rādija ka ir SLRlike
eu davaj miers...moš pārteicos...nevajag lai vēl karo ziepīši - SLRlike - SLR
pietiks ar Canon - Nikon :D
Publicēts: 06.01.07 14:58
 citēt

es ziveelos pentax :D
Da nu labi

Shajaa konkreetajaa gadiijumaa njemtu 350D
Publicēts: 06.01.07 15:01
 citēt

es ziveelos pentax :D
Da nu labi

Shajaa konkreetajaa gadiijumaa njemtu 350D

es gan piemestu un 400D :P
Publicēts: 06.01.07 23:36
 citēt
Klau a ko noziimee Rebel XT Canonam 350D??
Publicēts: 06.01.07 23:42
 citēt
Klau a ko noziimee Rebel XT Canonam 350D??

Rebel XT ir Amerikas 350D
Respektiivi Canon 350D amerikaa saucaas Canon Rebel XT
Publicēts: 06.01.07 23:47
 citēt
amerikaanji burtus vienkaarshi nemaak izrunat tpc japanji shiem piedava iespeju saukat aparatus nepielietojot nevienu numeric simbolu :mrgreen:
Publicēts: 06.01.07 23:49
 citēt
Ok bet Canon EOS 400D ir labaaka vai taada pati kaa Canon EOS 350D
Publicēts: 06.01.07 23:52
 citēt
Ok bet Canon EOS 400D ir labaaka vai taada pati kaa Canon EOS 350D

Canon EOS 350D - Canon Rebel XT
Canon EOS 400D - Canon Rebel XTi

400D ir uzlabots 350D
Publicēts: 06.01.07 23:58
 citēt
samss
atmeilo man experimenter at gmail punkts com :)
Publicēts: 07.01.07 00:07
 citēt
aizsuutiju es te tegad mekleeju kameru ebay un itka ir viena cgi.ebay.co.uk...
Publicēts: 07.01.07 00:15
 citēt
tagad noskatiju Canon EOS 400D :roll:
Publicēts: 07.01.07 17:16
 citēt
Man te Anglijaa veikalaa cena ir 499 a kas vains tiem honkongieshiem ???
Publicēts: 07.01.07 19:12
 citēt
Kursh labaaks?Nikon D40 vai Canon 350d Pashlaik bliezhu ar fuji finepix 5600 bet ir doma paariet uz spoguleni .

Baidos , ka labāks ir tas ar ko tu pašlaik fočē.
Abi nosauktie ir vid klases ziepīši ar spoguli (līdz ar to var mainīt objektīvus)
Publicēts: 12.01.07 21:49
 citēt

Baidos , ka labāks ir tas ar ko tu pašlaik fočē.
Abi nosauktie ir vid klases ziepīši ar spoguli (līdz ar to var mainīt objektīvus)

Spoguļkameras attēla kvalitāte ir izteikti pārāka. Arī reakcijas laiks ir pilnīgi cits - "spied un ir".

Spējīga fotogrāfa rokās arī D40 vai 400D būs lielisks instruments, bet ja kādam tas ir par maz, viņš jau zin, ko grib un šito nemaz nelasa ;)
Publicēts: 13.01.07 04:01
 citēt
Paldies par ieteikumiem esmu iegadaajies EOS 400D tagad ir doma iegaadaaties leecu ko sakat par sho :Sigma 28-70mm DG

cgi.ebay.co.uk...

Un vai ir kaads efekts no MACRO Close Up Lenses ??
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):