slinkums jav shkjirstiit vakaraa taas bildes, bet arii tas apjoms nav tik liels ... nupat skatiijos, liidz ierieksheejaa vakara plkst 19:00 ir apm 10 lpp x 20 bildes katraa = 200 bildes.
tik no pieredzes web lietaas, pieljauju, ka kristos bilzhu veerteeshanas aktivitaate, jo vieglaak apstiities 24h topu, nekaa lapot cauri 200 drankjiigaam bildeem, lai ieraudziitu, ko smuku. nezinu vai tas ir labi vai slikti, bet shvakaas bildes videeji tiktu mazaak apskatiitas un sanjemtu veel vaajaaku veerteejumu. "krutie" fotograafi veel jo vairak negribees shkjirstiit drazu un kaads jauns censonis iespeejams nesanjems kaadu gudru komentaaru zem bildes, kas paaatrinaatu vinja izaugsmi!
Es arī atbalstu tāda topa padarīšanu Par alchsh minēto problēmu - topā varētu autoru nerādīt. Vai otrādi - nerādīt pie visām bildēm (vismaz kādu laiku), tikai pie topa.
jaa ... ideja par bilzhu autora neraadiishanu (kaut kaadu laiku, piem. 24h) pie bildes buutu baigi ok, jo tad tiktu VEERTEETA BILDE nevis taas autors. Taa te ir normaala paraadiiba, ka "fotoportaala vecmeistari" biezhi ar knapi viduveeju bildi sanjem >6.4. mani gan tas iipashi neuztrauc, vnk visa taa padariishana buutu objektiivaaka un iespeejams arii interesantaaka visiem portaala lietotaajiem.
Nu, tas jau tā kā shutterī... (piedodiet, ak jel par pieminēšanu) tūlīt sāksies jaunāko bilžu tops, vecāku par 1h tops, veco lietotāju tops (no 1879 gada ) u.t.t
vnk bildi dzēst automātiski, ja tā nesasniedz kkādus mistiskus 5,657?
Gudris:Fotoblogaa ir fakina aktiivs bilžu ielādes daudzums...ienaakot vakaraa blogaa un nospiežot fototops buutu super redzeet arii dienas labaak veerteetaas bildes
šitāds topiks jau bija kkur bet varbuut beidzot to var uzlikt ?
Ņem tik un skati visas, un atrodi savas favorītes... man ļoti bieži pie labi sabalsotas bildes gribās rakstit DZĒST , it īpaši par balsojumu par niku, aizmirstot bildi
Laurelz:dienas tops, nu so so, vareetu buut, a automaatiska dzeeshana, visiem izdeviiga, i maazaak sliktbildes, i serverim vieglaak
Un ja būs automātiskā dzēšana vaitad vidējais lietotājs paliks gudrāks un neliks visiem pīci pīci pīci ? Tici man ar banālu saulrietu/dabaskatu mierīgi 6 dabūt. un tas ka bildei ir >6 reitings nozīmē ka tas i baigais šedevrs un labā bilde?
IvetaK - kaadiem tur augstiem, sekundari man, pat nezinu, kas skaitaas augsti. Bet tu nebaidies, nedzeesiisim Tevi araa, citaadi jau topiks pieraudaats buus arturso - nee, reitings kaa taads jau vispaar neko nevar noteikt bildei, es domaaju, jo sheit jau ir pietiekami pazinju viens un otram un 'vienkaarshie' patiik spiedeji. Bet pofig par to, kaa sisteema izdomaas, taadu pienjemsim. necepamies. tuseejam.
Laurelz, jā gribi uzzināt savu bilžu reitingu ei uz anonīmām sitem... vai!!! šei sāc cīnīties ar masturarbaiteriem - un būsi laimīgs, kad bilde savāks ap 6,0!!! ~~
Alloxa:Laurelz, jā gribi uzzināt savu bilžu reitingu ei uz anonīmām sitem... vai!!! šei sāc cīnīties ar masturarbaiteriem - un būsi laimīgs, kad bilde savāks ap 6,0!!! ~~
man pat nav jauzzina reitings, redzu, ka nekaa awesome nav pagaidaam man.. un ciinities toch man nevaig.
Balsošanas limitu vajag, piemēram 17 bildes dienā par ko vari nobalsot ... Komentēt varētu cik uziet. Vēlams vēl pie kritikas dzēst 555 un tamlīdzīgus vienvārdahuiņas komentārus, vai noteikt minimālo komentāra garumu vārdos. BET vispār viss ir labi kā ir, nevajag neko mainīt dienas top - laba doma, tikai limitēt līdz 5 bildiņām
grebcha:Balsošanas limitu vajag, piemēram 17 bildes dienā par ko vari nobalsot ... Komentēt varētu cik uziet. Vēlams vēl pie kritikas dzēst 555 un tamlīdzīgus vienvārdahuiņas komentārus, vai noteikt minimālo komentāra garumu vārdos. BET vispār viss ir labi kā ir, nevajag neko mainīt dienas top - laba doma, tikai limitēt līdz 5 bildiņām
ja uzliks minimālo vārdu daudzumu tad daļa vienkārši migrēs uz citurieni, tāds liktenis bija [url=www.photosig.com]www.photosig.com[/url] kurš agrāk bija ļoti populārs ... ... esmu no tiem kam komentēt nepatīk, jo vienkārši neesmu specs tajos jautājumos, bet pateikt ka man patīk par bildēm (kuras ir kritikai) gribas ... tur arī rodas 555, patīk un citas simbolu virknes ...
> Būtu ļoti labi, ja tās bildes, kas izliktas apskatei būtu poga "nepatīk", jo citreiz ir tā ka bilde nepatīk, bet ir par labu lai > spiestu "dzēst"
šitam es piekrītu.. attiecīgi škirot visas bildes Ielikšanas Dastuma/Laika + negatīva reitinga, lai tās vienmēr parādās vēlāk, attiecīgi potenciāli labākās paliks pirmajās lapās
Atļaut balsot par savām bildēm(cienīt savu laiku), kas īstenībā ir FB balsojums uz 555&ptk!!! Bez anonīma posta un an. balsošanas k/c nopietni uztvert FB vērtēšanas sistēmu NEVAR - takai kā spameru bērnudarzu. ;l)
...un Dienas topā būtu masturbaiteru sabalsotas bildes!!! Jo no kā tad rodas tas tops,tak no mūsu visu balsojuma!!! Diez kā lai nošķir ? Kuri tie labie,pareizie un kuri tie savreitingdzinēji? Man personīgi pofig,jo te NAV fotosaits,te ir blogs.Pilnīgi droši zinu(ir pārbaudīts),te neinteresē putnu bildes par kurām speci vienkārši apčurājas(no laimes vai no skaudības) ,te vajag lai būtu interesanti.Es to pieņemu,pie reizes cenšoties izglītot no Dabas jau tik tālu esošo vidusmēra cilvēku.Par reitingiem lai cepās tie kam ir zvaigznītes!
forelljjanka, neuztraucies, tev līdz putnuvērotaja līmenim ur kur augt... "Par reitingiem lai cepās tie kam ir zvaigznītes!" = nav logiski - cepjas tieši tie kuriem nav "zvaigznītes", jo nav kur "piespraust"! ~~
...teica Alloxa,kurš savlaik vārnveidīgajam bija pieklonējis neta plašumos nospertu plēša galvu,spārnus vicinošu pīli pasludinājis par bērnus aizstāvošu ,bet paugurknābju gulbju tēvīņu cīņas ainu uzskatija par sexu! Alloxa nerunā par lietā par kurām Tev nav pilnīgi nekādas sajēgas!
IvetaK:Mūsu visu balsojums...nu nezinu... es piemēram no šodienas balsošu tikai, tikai par tām bildēm, kurām roka celsies balsot un gribēsies tiešām atzīmēt starp citām. vēl balsošu, ja palūgs to darīt kāds, jo negribu iemantot skauģa reputāciju dēļ tā, ka man ir viedoklis. UN vairs visas fotogrāfijas nešķiet pietiekami labas! cik nu tas ietekmēs topu, ne nieka! Tops ir tops un štrunts ar viņu!
"Plaša patēriņa prece. Ne vienmēr derēs cilvēkam ar specifisku gaumi."!!!
Tieši tavai specifiskai gaumei atvēru ap 100 savām noslēptām bildēm ar reitingu zemak par 6,5!!! Vari izteiktuies(bez steigs) - pliki balsojumi neinteresē. Ceru, kā atklāsi, ko junu, sev un mums.
Bzh:>> Būtu ļoti labi, ja tās bildes, kas izliktas apskatei būtu poga "nepatīk", jo citreiz ir tā ka bilde nepatīk, bet ir par labu lai spiestu "dzēst"
Un šo Nepatīk noteikti ar obligātu komentāru.. Tāpat kā Dzēst ar obligātu komentāru
Piekrītu, ka varētu diferencēt vērtējumu patīk/nepatīk/dzēst, bet tad jau pie visām pozīcijām nepieciešams obligāts koments... blogs, kā nekā
Alloxa - tieši putnu bildēšanas ziņā, drīzāk būtu jāuzdod jautājums vai putnuverotajs ir ticis līdz forelljjankas līmenim Bet nu par cik Tu neesi speciālists šajos jautājumos (putnu bildēs) tad Tev tās nianses drošvien nesaprast BET tas tikai runājot par putnu foto žanru, kurā specializējis forelljjanka - par cik putnuverotajs bildē arī daudz ko citu tad kopumā ņemot nemaz nevar/nedrīkst salīdzināt - taču ja tā vēlies salīdzināt, tad drošvien, ka kopējais foto līmenis viņam varbūt ir kvalitatīvāks/augstāks, bet tieši putnu foto ziņā gribētos tomēr teikt, ka forelljjanka ir priekšā.
CerambyX:Alloxa - tieši putnu bildēšanas ziņā, drīzāk būtu jāuzdod jautājums vai putnuverotajs ir ticis līdz forelljjankas līmenim Bet nu par cik Tu neesi speciālists šajos jautājumos (putnu bildēs) tad Tev tās nianses drošvien nesaprast BET tas tikai runājot par putnu foto žanru, kurā specializējis forelljjanka - par cik putnuverotajs bildē arī daudz ko citu tad kopumā ņemot nemaz nevar/nedrīkst salīdzināt - taču ja tā vēlies salīdzināt, tad drošvien, ka kopējais foto līmenis viņam varbūt ir kvalitatīvāks/augstāks, bet tieši putnu foto ziņā gribētos tomēr teikt, ka forelljjanka ir priekšā.
Es runāju par putmu mākslas foto, bet tu drošvien par pliku ornitologiju - t/b primāri kvalitatīvām putnu "pases" bildem.
Es runāju par putmu mākslas foto, bet tu drošvien par pliku ornitologiju - t/b primāri kvalitatīvām putnu "pases" bildem.
Hmm - nu pieņemu, ka tiešām runājam/domājam par atšķirīgām lietām. Tādā plāksnē kā Tu domā varbūt varētu arī Tev piekrist - bet nu katram savi plusi tomēr - vienam mākslinieciskā puse, otram dokumentālā. Laikam jau tomēr nav korekti salīdzināt. Tad jau drīzāk var salīdzināt pasaules/Eiropas līmeņa dzīvnieku māklsu ar Lv veikumu - manuprāt L-ja joprojām smagi iepaliek.