forum.gif
Dienas Tops
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Dienas Tops
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.09.09 00:40
 citēt
Es izdomaaju par veerteeshanu. Vareetu buut dienas tops, bet vajadzeetu, lai var veerteet bildi, bet taa, lai bildes kopeejais veerteejums neietekmeetu bildeetaaja kopeejo veerteejumu, respektiivi fotograafa reitinga tabulu nafig, tad atskristu kraanu staipiishana, tikai bildei buutu reitings. nu kka taa
Publicēts: 17.09.09 03:05
 citēt
Laurelz:Es izdomaaju par veerteeshanu. Vareetu buut dienas tops, bet vajadzeetu, lai var veerteet bildi, bet taa, lai bildes kopeejais veerteejums neietekmeetu bildeetaaja kopeejo veerteejumu, respektiivi fotograafa reitinga tabulu nafig, tad atskristu kraanu staipiishana, tikai bildei buutu reitings. nu kka taa

a kur logika (vai tikai skaudība)!? tač tikai bilžu reitings tieši ietekmē uz fotografa reitingu!!! tad vispār nafig visi bilžu reitīngi... ;)
Publicēts: 17.09.09 09:00
 citēt
CerambyX:
Alloxa:

Es runāju par putmu mākslas foto, bet tu drošvien par pliku ornitologiju - t/b primāri kvalitatīvām putnu "pases" bildem.

Hmm - nu pieņemu, ka tiešām runājam/domājam par atšķirīgām lietām. Tādā plāksnē kā Tu domā varbūt varētu arī Tev piekrist - bet nu katram savi plusi tomēr - vienam mākslinieciskā puse, otram dokumentālā. Laikam jau tomēr nav korekti salīdzināt.
Tad jau drīzāk var salīdzināt pasaules/Eiropas līmeņa dzīvnieku māklsu ar Lv veikumu - manuprāt L-ja joprojām smagi iepaliek.

CerambyX,liecies mierā,pilnīgi skaidrs,Alloxa pat nav skatijies manas bildes,netīšām aizskāru viņa mūža mērķi un lapnumu-Zilo Zvaigznīti :D ,vot i ārdās(atcerēsimies kaut vai kā viņš pie viņas tika,kāds bija process līdz tam) ;) ,mazliet nepatīkami ka Putnuverotajs ,viņam nezinot ,te tiek iepīts,bet Dainis ir sakarīgs un saprātīgs humora vecis,sapratīs ;) !
Publicēts: 17.09.09 09:46
 citēt
Par ko strīds??? Ja portretus bildētu tikpat vienveidīgus, ka ir putnu bildes, nevienam tie nepatiktu :(, un tepat blogā tādus dikti nosoda
Pilnīgi piekrītu Alloxam
Alloxa (c) Es runāju par putmu mākslas foto, bet tu drošvien par pliku ornitologiju.
Publicēts: 17.09.09 11:53
 citēt
Haiduks:Par ko strīds??? Ja portretus bildētu tikpat vienveidīgus, ka ir putnu bildes, nevienam tie nepatiktu :(, un tepat blogā tādus dikti nosoda
Pilnīgi piekrītu Alloxam
Alloxa (c) Es runāju par putmu mākslas foto, bet tu drošvien par pliku ornitologiju.
Tikai vēl viens viedoklis neskatoties bildes un pilnigi neko no tā nejēdzot. ;)
Publicēts: 17.09.09 18:08
 citēt
Da skatijos es tavas bildes, nomierinies - visai viduvējas(b.reitings arī šo apliecina) (asas un kvalitatīvas) putnu "pases" bildes (kadru jūti vāji)... starp kurām ir dažas ar pretenzīju uz mākslu. Varu piekrist, kā daži ornitofogi var fanot par tām - žel, ka Alloxa nav ornitologs. Vel zinu, ka darba un pacietibas, tāda putnu bildēšana, pieprasa diženu - par to ar visu cieņu... ;)
Publicēts: 17.09.09 22:00
 citēt
Nevaru atbildēt ar to pašu!Blogā esmu jau labu laiku,nav te daudz cilvēku ar kuriem nav ne mazākās vēlēšanās komunicēt,diemžēl esi viens no viņiem...
Publicēts: 17.09.09 22:03
 citēt
jaaa patiesiibu cilveeki necieš
Publicēts: 17.09.09 22:20 labots
 citēt
zo:jaaa patiesiibu cilveeki necieš

kā, sekas ilgas uzturēšanās FB - saldu medu pārēduši, neko citu "ēst" vairs neparko negrib (nopietna tēma!)
Publicēts: 17.09.09 22:38
 citēt
Alloxa:
Laurelz:Es izdomaaju par veerteeshanu. Vareetu buut dienas tops, bet vajadzeetu, lai var veerteet bildi, bet taa, lai bildes kopeejais veerteejums neietekmeetu bildeetaaja kopeejo veerteejumu, respektiivi fotograafa reitinga tabulu nafig, tad atskristu kraanu staipiishana, tikai bildei buutu reitings. nu kka taa

a kur logika (vai tikai skaudība)!? tač tikai bilžu reitings tieši ietekmē uz fotografa reitingu!!! tad vispār nafig visi bilžu reitīngi... ;)

skauzh? Da nee. bildeem tak autors redzams, tik nav fotograafa reitinga, labaakaajaam un atziitaakajaam bildeem tachu autors taaapat buus redzams un zinaams. tik tad laikam tu tagad nebuutu kaa pirmais (paskatiijos reitingu tabulas).

Whatever, cepaties pashi par saviem cipariem.
Publicēts: 17.09.09 22:48 labots
 citēt
Starpcitu ir kaads pamaniijis, ka Alloxa's vaards ir saliktenis? Al-lox-a :D :D :D
Publicēts: 17.09.09 23:00
 citēt
Laurelz - dabūsi trūkties! :)
Publicēts: 17.09.09 23:05
 citēt
no tulznainām rokām dabūsi trūkties...

ja kko kustina, tad kkas sāk smakot... baidies, Laurelz :)
Publicēts: 18.09.09 00:39
 citēt
Laurelz:Starpcitu ir kaads pamaniijis, ka Alloxa's vaards ir saliktenis? Al-lox-a :D :D :D

Es tiko pamanīju ar... domāju, kā Allo-xa(Al-lox-a) apzināti, tādu("zvaigžņainu") niku sev uzdomāja... nu un, La-urelz ar neslikti skan! ;)(~~)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):