forum.gif
3 3 3 defaultā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / 3 3 3 defaultā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.09.09 14:03
 citēt
Redzot cik daudz cilvēki apzināti vai neapzināti nospiež "balsot" ar defaulta 3 3 3, domājot 5 5 5 vai arī tikai gribot nokomentēt, moš vajadzētu pamainīt uz 5 5 5 vai arī noņemt vispār (tobiš lai sākotnēji nav balsojuma)?!

P.S. Sorry, ja temats jau izskatīts...
Publicēts: 15.09.09 14:08
 citēt
defaulta vajadzētu 1,1,1 - tu nekā nesaproti biznesā!!!
Publicēts: 15.09.09 14:11
 citēt
Alloxa:defaulta vajadzētu 1,1,1 - tu nekā nesaproti biznesā!!!
driizaak 0,0,0

driizaak patiik/nepatiik bildeem defoltaa vajag dzeest :D
Publicēts: 15.09.09 14:11
 citēt
Tāda doma man ar ienāca prātā, bet ir milzum daudz cilvēku, kas fotolatus negrib un daži, kuri nevar nopirkt...
Publicēts: 15.09.09 14:22
 citēt
Senders:Tāda doma man ar ienāca prātā, bet ir milzum daudz cilvēku, kas fotolatus negrib un daži, kuri nevar nopirkt...

Nav naudas... sāc domāt - ko un kā dari ;)
Publicēts: 15.09.09 14:23
 citēt
Senders:Redzot cik daudz cilvēki apzināti vai neapzināti nospiež "balsot" ar defaulta 3 3 3, domājot 5 5 5 vai arī tikai gribot nokomentēt, moš vajadzētu pamainīt uz 5 5 5 vai arī noņemt vispār (tobiš lai sākotnēji nav balsojuma)?!

P.S. Sorry, ja temats jau izskatīts...

TAS vismaz KAUTKĀ piespiežj freekus padomāt pirksm MOČĪT neko neizsakošos 555 :):) Nu vismaz saproti VINS TRISREIZ noklikskinaja pirms IEMOCIJA VERTEJUMU vismaz kada smadzenju aktivitate vai darbiba :):)
Publicēts: 15.09.09 14:27
 citēt
Tad jau drīzāk vajag nelikt defaulta balsojumu, vot tad arī piespiedīs trīs reizes noklikšķināt...
Publicēts: 15.09.09 14:31
 citēt
Man patiesībā par vērtējumu pofig, bet gan par cilvēka labsajūtām... es ienāku no rīta blogā, ieraugu skaistu bildi, aizmiegojies kaut ko nokomentēju, bet nospiežu netīšām balsot... aiziet kā koments ar 3 3 3... cilvēks protams, neizpratnē, es no sākumā arī, tad saprotu, bļ$$, toč nočakarējos... mēģinu labot, man tur kaut kādus fotolatus prasa... man LV numura nav, sms aizūtīt nevaru, tobiš izlabot arī nevaru... cilvēks nelaimīgs, es nelaimīgs, diena pagalam...
Publicēts: 15.09.09 14:32
 citēt
Kāpēc KRITIKAI vispār vajadzīga balsošana?

Lai es pateiktu, ka personai ir kāja šķībi iekadrēta.. protams, par to saņemot savām bildēm - dzēst :D Novērtējot sūdīgu bildi zem 555, saņemtu negācijas?

Jautājums vai tad mums vajag sadaļu kritikai, vai "HIGH TOP reiting" bildes?
Publicēts: 15.09.09 14:40
 citēt
Annirs:
Alloxa:defaulta vajadzētu 1,1,1 - tu nekā nesaproti biznesā!!!
driizaak 0,0,0

driizaak patiik/nepatiik bildeem defoltaa vajag dzeest :D

Tas tikai 1x darbotos, jo dzēst tikai 1x dienā.
Publicēts: 15.09.09 14:45 labots
 citēt
Senders.Varu tev dažus uzdāvināt! ;) Vienā senā konkursā bikk savinnēju,pagaidām esmu 14 izmantojis. :D
Publicēts: 15.09.09 14:56
 citēt
Es par tiem fotolatiem tikai kā piemēru teicu:) Paldies, protams, Janka:)
Publicēts: 15.09.09 16:07
 citēt
Senders:Es par tiem fotolatiem tikai kā piemēru teicu:) Paldies, protams, Janka:)
Ņem par labu! ;) Ātrāk un vienkāršāk nekā gaidīt ka kaut kas mainīsies Tev pa prātam. ;) Un vai vajag? Jebkura vērtēšanas sistēma ir subjektīva,katram mums ir savs viedoklis par to.Principā jau reitingi neko nedod kā tikai iedomu spalvas! :D Kādām pat tās ir svarīgas,kādām nē...
Publicēts: 24.09.09 18:45
 citēt
Pie Alloxas komentāra diskusijai jau biju punkts jāpieliek (kas nemaz par diskusiju nebija vēl izvērtusies)...

111 - normal.
Publicēts: 24.09.09 19:19
 citēt
Nesaprotu, kas mainās dzīvē, ja kāds svešs( nu labi, paziņa) nobalso, t.i. pasaka kaut ko labu par manu bildi vai sliktu? Bilde paliek labāka vai sliktāka? Vai es palieku labāks vai sliktāks?
Publicēts: 06.10.09 19:44
 citēt
Senders:Man patiesībā par vērtējumu pofig, bet gan par cilvēka labsajūtām... es ienāku no rīta blogā, ieraugu skaistu bildi, aizmiegojies kaut ko nokomentēju, bet nospiežu netīšām balsot... aiziet kā koments ar 3 3 3... cilvēks protams, neizpratnē, es no sākumā arī, tad saprotu, bļ$$, toč nočakarējos... mēģinu labot, man tur kaut kādus fotolatus prasa... man LV numura nav, sms aizūtīt nevaru, tobiš izlabot arī nevaru... cilvēks nelaimīgs, es nelaimīgs, diena pagalam...

Uzdāvināju tev 100 FL ;)
Publicēts: 06.10.09 20:43
 citēt
Pele, man uzdāvināsi? ;) - Admiņi skopi, par zilo zv. pat 10fl neiedeva... :D
Publicēts: 06.10.09 21:29
 citēt
Alloxa:defaulta vajadzētu 1,1,1 ...

... defaultā vajadzēja būt izcili un balso 5x reizes dienā ... ;)
... ar 555 vajadzēja būt ierobežotam skaitam, var balsot tikai 15 reizes dienā ... ;)
... maksimālais balsojumu skaits dienā 25x ... ;):D
... komentāru zvaigznītes pie vienas bildes 5x ... ;)
Publicēts: 06.10.09 21:37
 citēt
Linkman:
Alloxa:defaulta vajadzētu 1,1,1 ...

... defaultā vajadzēja būt izcili un balso 5x reizes dienā ... ;)
... ar 555 vajadzēja būt ierobežotam skaitam, var balsot tikai 15 reizes dienā ... ;)
... maksimālais balsojumu skaits dienā 25x ... ;):D
... komentāru zvaigznītes pie vienas bildes 5x ... ;)

DDD Akdieskoesdzirdu... kur ta tie laiki, kad pats biji REXa galvenis konkurents reitinga masturabaiterēšanā... Bet man prieks par tevi tagadējo... ;)
Publicēts: 06.10.09 22:05
 citēt
Alloxa: DDD Akdieskoesdzirdu... Bet man prieks par tevi tagadējo... ;)

Nevis, ko dzirdu, bet ko redzu .. Dzirdēt Tu neko nedzirdi ... Ja nu vienīgi fonā kādu mūziku ... ;)
Alloxa, kas Tev ir pret balsojumiem? Ja Tavas bildes nevērtētu, tad Tu nekad nebūtu labākais fotogrāfs ... ;)
Publicēts: 06.10.09 22:30
 citēt
Tak suuds ar tiem balsojumiem! Tie kam vinjus vajag, defoltaa dereetu tikai 555 un otru iespeeju 333 vai 111 prieksh tiem kas nepatiik. Tie kas grib kritiku, par balsojumiem nesatraucaas.
Publicēts: 06.10.09 22:44
 citēt
Jonatans - blogā nekas nemainīsies, nav jēgas tukšus salmus cilāt. Vienkārši izbrīna, ka vēl pastāv tāds naivums, ka admini šeit kaut ko pārveidos. ;)
Publicēts: 06.10.09 22:49 labots
 citēt
Alloxa:Pele, man uzdāvināsi? ;) - Admiņi skopi, par zilo zv. pat 10fl neiedeva... :D

uzdāvināju tev 10 FL ;)

P.S.
Vairāk man nav :)
Publicēts: 06.10.09 23:04
 citēt
pelle:
Alloxa:Pele, man uzdāvināsi? ;) - Admiņi skopi, par zilo zv. pat 10fl neiedeva... :D

uzdāvināju tev 10 FL ;)

P.S.

Vai...tas bij joks. Nu tad mazs paldies tev un liela, gaaaaaara buča! :)

būs vien man problēma - domāt, kur tos Fl likt... varbūt kadam uzdāvināt!? vot skatos Pellej tagad ir tukšsmaks - tev nevajag 10 Fl, Pelīt? :D
Publicēts: 07.10.09 08:59
 citēt
Alloxa:
pelle:e]

uzdāvināju tev 10 FL ;)

P.S.

būs vien man problēma - domāt, kur tos Fl likt... varbūt kadam uzdāvināt!? vot skatos Pellej tagad ir tukšsmaks - tev nevajag 10 Fl, Pelīt? :D

Tāpēc ar dāvināju ka man viņus nevajag!
Publicēts: 07.10.09 09:25
 citēt
pelle:
Alloxa:e]

Kā - nevajag? A ja nu kāds tavu profilu iebola? Varēsi paskatīties, kutš tas ir :)
Publicēts: 07.10.09 09:46
 citēt
Alloxa, kas Tev ir pret balsojumiem? Ja Tavas bildes nevērtētu, tad Tu nekad nebūtu labākais fotogrāfs ... ;)

:D kāc intresanc fakc :D
Publicēts: 07.10.09 12:46
 citēt
smartins:
pelle:

Kā - nevajag? A ja nu kāds tavu profilu iebola? Varēsi paskatīties, kutš tas ir :)

kāpēc lai mani tas interesētu?
Publicēts: 07.10.09 13:02
 citēt
+1
pelle:

kāpēc lai mani tas interesētu?
Publicēts: 07.10.09 13:10 labots
 citēt
Alloxas un viņa spoguļtēla centīgā pareiz-rakstība šajā tēmā nav tik nejauša. Arī pieredzējušam vilkam gribas pa kādam aitas-apbrīnotājas kārumiņam.
Jo lielāks mākslinieks, jo lielāks defaults (lai arī ko tas nozīmētu).

P.S.
Visi dzīvnieki ir izdomāti vai jau sastopami folklorā.
Publicēts: 07.10.09 13:56
 citēt
Linkman:Alloxa, kas Tev ir pret balsojumiem? Ja Tavas bildes nevērtētu, tad Tu nekad nebūtu labākais fotogrāfs ...

Liels tev paldies par balsojumiem, bez kuriem Alloxa "nebūtu labākais fotogrāfs"!!! :D :

"Linkman@78.84.204.183 | 15:55 10.04.2008
Ideja: 1, Izpildījums: 1, Sajūtas: 1.
... - PONG. ;)"

Cik atcer tādi tavi blsojumi -
"Linkman@78.84.213.189 | 08:25 02.04.2008
Ideja: 1, Izpildījums: 1, Sajūtas: 1.
+sasar. Šis ir attieksmes vērtējums."

bija, gandrīz, zem katras manas bildes... Pēc tām bij radzami uzraksti "Linkman: Balsojums dzēsts"... Bet tagad!!! pat tie ir bezvēsts pazuduši!!! (FB "draudzība" rulz)

palika tikai šādi komenti, kas apliecina, kā LM šeit tomēr ir bijis:

"chiulis@62.63.146.10
sasar & Linkman - nenolaidieties tik zemu"

;)
Publicēts: 07.10.09 19:36 labots
 citēt
Alloxa - Tavai informācijai, varbūt ka nebūsi pamanījis - visi mani balsojumi 111 zem Tavām bildēm sen jau vairs nav. Es lūdzu adminus tos visus 111 izdzēst, jo pašam toreiz (pirms pusotra gada) nebija iespējams dzēst. Pieņemu, ka visi balsojumi 111 ir dzēsti. Bet ja nav - kādas problēmas - parādi to bildi kur vēl tāds ir, izdzēsīšu. Tu vari norādīt jebkuru manu balsojumu, piemēram arī 555, ja Tev šķiet, ka tas neatbilst Tavas bildes kvalitātei ... ;) ... Un pateicoties šiem dzēstajiem 111, Tu esi kļuvis par labāko fotogrāfu ... Ar to arī Tevi apsveicu ... Lai Tev ilgi stāv ... ;)
Es gan neesmu tam pievērsis uzmanību, bet pieņemu, ka Tu savus 111 zem manām bildēm būsi atstājis un neko nebūsi mainījis ... ;)
Ja nu kāds nav apmierināts ar kādu manu vērtējumu, lūdzu, atsūtiet linku uz savu bildi, izdzēsīšu. Bet pie reizes pārskatiet man arī kādus FL, lai to varētu izdarīt. Dzēšana laikam kaut ko maksāja ... ;)
Publicēts: 07.10.09 20:04
 citēt
Linkman:Alloxa - Tavai informācijai, varbūt ka nebūsi pamanījis - visi mani balsojumi 111 zem Tavām bildēm sen jau vairs nav. Es lūdzu adminus tos visus 111 izdzēst, jo pašam toreiz (pirms pusotra gada) nebija iespējams dzēst. Pieņemu, ka visi balsojumi 111 ir dzēsti. Bet ja nav - kādas problēmas - parādi to bildi kur vēl tāds ir, izdzēsīšu. Tu vari norādīt jebkuru manu balsojumu, piemēram arī 555, ja Tev šķiet, ka tas neatbilst Tavas bildes kvalitātei ... ;) ... Un pateicoties šiem dzēstajiem 111, Tu esi kļuvis par labāko fotogrāfu ... Ar to arī Tevi apsveicu ... Lai Tev ilgi stāv ... ;)
Es gan neesmu tam pievērsis uzmanību, bet pieņemu, ka Tu savus 111 zem manām bildēm būsi atstājis un neko nebūsi mainījis ... ;)
Ja nu kāds nav apmierināts ar kādu manu vērtējumu, lūdzu, atsūtiet linku uz savu bildi, izdzēsīšu. Bet pie reizes pārskatiet man arī kādus FL, lai to varētu izdarīt. Dzēšana laikam kaut ko maksāja ... ;)

Es neesmu apmierināts, ka zem daudzām manām bildēm vispār nav tava vērtējuma :D
Publicēts: 07.10.09 20:16
 citēt
smartins:Es neesmu apmierināts, ka zem daudzām manām bildēm vispār nav tava vērtējuma :D

Smartins - nu atvaino man, ka tā sanācis. Droši vien tas ir Alloxas iespaidā - viņš gribēja mani izraut no vērtēšanas azarta. Nekas cits Tev neatliks, kak katits bočki na Alloxu - on i vinovat pri etom ... ;):D
Publicēts: 07.10.09 20:19
 citēt
ieraksti "0,0" un nospied "patīk", dabūsi 0,11 AR par katru manu bildi :D
Publicēts: 07.10.09 20:26
 citēt
Tie.kas izliek bildes kritikai,patiesiibaa nekaadu kritiku dzirdeet negrib,tikai 555 augstaakam reitingam un saldus glaimus. Pameegjini tik kaadu pakritizeet,tuuliit saaksies bljaushana un bezgaliigi kashkji..
Publicēts: 07.10.09 20:40 labots
 citēt
Ek, Linkman, Linkman - jautri ar tevi
Publicēts: 07.10.09 21:15
 citēt
Smartins - beidz niekoties ... ;)
Entuziasts - tā jau gan ir. Alloxa ir labs piemērs tam ... ;)
Alloxa - bez Tevis būtu garlaicīgi, eto už vsem jasno ... ;)
Publicēts: 07.10.09 21:37
 citēt
Linkman:Smartins - beidz niekoties ... ;)
Entuziasts - tā jau gan ir. Alloxa ir labs piemērs tam ... ;)
Alloxa - bez Tevis būtu garlaicīgi, eto už vsem jasno ... ;)
dažas darbības liecina, ka Linkmans arī pievērsies izklaides žandram
Publicēts: 07.10.09 21:38
 citēt
Linkman, ej tu... labāk, pakritizē Alloxa bildes! Tev, ka dabasmīlim, drīkst vērtēt no 111 līdz 333, bet komentārā pieraksti ieteikumus, kuri "izvilktu" bildi līdz 555!!! Slabo? ;D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas