forum.gif
kailfoto vai fine nu art...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / kailfoto vai fine nu art...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.09.09 23:59 labots
 citēt
vot man ir sava izpratne, kas ir viens vai otrs. Manuprāt atšķirīgas lietas. Kailfoto ir tas, ko pārdod playbojam vai Žirafei, bet ja runā par kādu idejisko izpausmi, tad šādz apzīmējums neder... Nu negribu es likt bildi - kas manā izpratnē nav kailfoto, zem kailfoto sadaļas
laikam pareizāk Fine art nude :)
Publicēts: 11.09.09 00:05
 citēt
:) Un vai tad tajā Fine Art Nude sastāvā nav Nude?! Un vai tad Nude nav kailfoto?! Kāda nozīme, ka tas kailfoto vēl papildināts ar kaut ko? Un kāda vispār nozīme kategorijai? Ja bilde ir laba, tad pofig kāda kategorija. Kaut gan pofig kāda kategorija ir arī tad, ja bilde slikta :) Zem kādas kategorijas bildi pabāzt tas būtu pēdējais par ko vispār uztraukties.
Publicēts: 11.09.09 00:12 labots
 citēt
RobertsJ::) Un vai tad tajā Fine Art Nude sastāvā nav Nude?! Un vai tad Nude nav kailfoto?! Kāda nozīme, ka tas kailfoto vēl papildināts ar kaut ko? Un kāda vispār nozīme kategorijai? Ja bilde ir laba, tad pofig kāda kategorija. Kaut gan pofig kāda kategorija ir arī tad, ja bilde slikta :) Zem kādas kategorijas bildi pabāzt tas būtu pēdējais par ko vispār uztraukties.

Latviski ir divas kategorijas "Plikņi" @ "Erotiski foto" viena ir vienkarsji pliki cilveki otra var but ari bilnigi apģerbti BET ttam jabut pavedinosjas izaicinosjas erotiska raxstura emocijas rasosjam attēlam:):)
Publicēts: 11.09.09 02:25
 citēt
Ramunas diezgan specigi aprakstija Art Nude un ar ko tas atskiras no erotiska portreta
Publicēts: 11.09.09 09:24
 citēt
Nez.. man gan licies vienmēr, ka iedalās savādāk:
1. variants - meiteni vai sievieti nobildē pa kailam mākslas vārdā.
2. variants - meiteni vai sievieti nobildē puskailu, priekš draugiem, lai siekala patecētu

3. variants - meiteni vai sievieti "večie penši" par naudu sabildē, lai tik apmierinātu savu kāri pēc svaigākas miesas.. iegūtās bildes, tā arī paliek uz datora hdd.
Publicēts: 11.09.09 09:37
 citēt
KEPKE:Nez.. man gan licies vienmēr, ka iedalās savādāk:
1. variants - meiteni vai sievieti nobildē pa kailam mākslas vārdā.
2. variants - meiteni vai sievieti nobildē puskailu, priekš draugiem, lai siekala patecētu

3. variants - meiteni vai sievieti "večie penši" par naudu sabildē, lai tik apmierinātu savu kāri pēc svaigākas miesas.. iegūtās bildes, tā arī paliek uz datora hdd.

:D apskatīju tavus ieliktos kailfoto tavā bilžu galerijā, un uzreiz sapratu, no kurienes nāk "večie penši" , tev visas tās bildes ir palikušas uz datora :D:D:D, vai naf par agru sevi ierindot "večos penšos"

Vil:vot man ir sava izpratne, kas ir viens vai otrs. Manuprāt atšķirīgas lietas. Kailfoto ir tas, ko pārdod playbojam vai Žirafei, bet ja runā par kādu idejisko izpausmi, tad šādz apzīmējums neder... Nu negribu es likt bildi - kas manā izpratnē nav kailfoto, zem kailfoto sadaļas
laikam pareizāk Fine art nude :)

Vil, ar ko atšķirās latvietis no skalu vācieša (angļa, fraņča)... ar to , ka latvietis runā latviski, bet skalu vācietis (anglis, francis) nemākot atrast īstos latviešu vārdus, cenšās iepīt skanīgus vārdus no citām tautām, tadejādi gribot paspīdēt, bet istenībā dikti kropļo savu nacionālo valodu. Latviski bija pieņemts lietot -Akts, Pliknis...
Publicēts: 11.09.09 10:20
 citēt
jap, Haiduk, pareizi - akts :) Tas par nude bija ņemts piemēram kā pretstats "kailfoto". Bet nu labi, kāda starpība kategorijai. Likšu savus kailaktus pie hobijiem, kā Lunis :D
Publicēts: 11.09.09 14:52 labots
 citēt
bet faktiski kailfoto ir jebkura fotogrāfija uz kuras neatkarīgi no tās mākslikās izpausmes ir kails cilvēks.

Atcerējos anekdotu - "Ienāk čalis pie ārsta un saka šim - Esmu gejs! - Ārsts šim - ooo jūs laikam esat slavens dziedātājs?! - Nē - Nu tad laikam mākslinieks - Nē - nu varbūt kāds slavens kompozitors? -Nē , esmu santehniķis! - Ak jē , nu tad jau tu nekāds gejs nēsi , tu esi vienkāršs Pidaras!"
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):