Isti nav skaidrs bet fakts ir taads: Fotoblogs iebremzee - un tas kaitina !
*) php kvotas palielinaat *) db optimizeet *) liekas funkcijas nakrenizeet *) izveerteet dzelzi kaz griezzas, vai arii hostingu kur shamais karaajas *) izverteet trubu / kanaalu, taa spejas pie shadas noslodzes ....
kapeec ? a vot tapeec ka shi probleemu kaitina jau dikti sen, a lietas labaa dariits nekas netiek ...
esmu gatavs palidzeet, vaig tik logus paluureet, kaa cpu un raamis slodzes briizzos uzvedas un tad jau taalaak luureet kas to noslogo ... ir nacies daudzaakus projektus stutet ...
Nav ko satraukties - ar cepumu problēmu nekas netiek darīts jau gadiem (nu kādēļ man regulāri jādzēš tie cepumi, lai tiktu fotoblogā ???), tā kā pierodiet arī pie lēnuma
drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.
ak34:drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.
tu tak mums biezs gana ... slabo ?
nav sheit tada noslodze aciimredzama, lielaakoties jau slodze ir no pashaam bildeem, es ko dariiti ...
.lv/img/ parnestu uz img.fotoblog.lv uz atsevishkja subdomeina, pietam ar atsevishkju kasti kas atdaliitu no funkcionalaas daljas ar noliktavu, citaa hostaa ...
bet nu chakaars pietiekoshi liels lai paraakstiitu kodu ...
ak34:drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.
Shadow, tad nesaprotu kāpēc jums šādas problēmas. Apmeklējums ir diezgan maz. Vienīgā problēma ir, ka trafiks dēļ bildēm varētu būt relatīvi liels. Un pat tad ik pa laikam knapi kustas
Visam tam, ko Zirgucs raxtiija varu pievienot veelvienu nopietnu bremzeeshanas iemeslu - JS optimizaacija. Un taa ir viena no lietaam, kuru end-users juut visvairaak muusdienaas. Piem. neredzu fotoblogam nekaadas iipashaas vaidziibas peec, saliidzinoshi smagaa, jQuery izmantoshanas. (un, kaa tiko pastiijos - pat tiek laadeeta pilnaa nevis minimizeetaa versija.)
ne taksh vienkarshi varejat jau atziit - ja, problema ir, pikjis nepietiek/laika nav/nevaram atrast kur - ejiet svaiga gaisa pabildet un nav ko te, ja nokaraas deebee sterva. gljuks izskatas vai nu delj slikta php koda vai problemas ar hardwaari, vai ari juus joprojam Zaulons ddoso. diez vai tur palidzes mistiska v4 - un ja taja v4 bus hujiteris un shmajakss tad paldies, v3 ir perfekta.
un vispar - shodien parunaju ar vienu bloga vecbiedri - vinja te neradoties, jo nepatiikot. a man pajaat, blogs ir blogs, un butu garlaicigi, ja butu savadak. jaa, sakuma bija savadak - mans lietotaja nr ir 296 - bija nereali kruta, un ja es bloga pieregotos tagad, tad man nebutu nekadas motivacijas kko megjinat iemacities. nu un?