forum.gif
A rocene ta vislaik pusrauta ...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / A rocene ta vislaik pusrauta ...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.09.09 08:33
 citēt
Isti nav skaidrs bet fakts ir taads: Fotoblogs iebremzee - un tas kaitina !

*) php kvotas palielinaat
*) db optimizeet
*) liekas funkcijas nakrenizeet
*) izveerteet dzelzi kaz griezzas, vai arii hostingu kur shamais karaajas
*) izverteet trubu / kanaalu, taa spejas pie shadas noslodzes ....

kapeec ? a vot tapeec ka shi probleemu kaitina jau dikti sen, a lietas labaa dariits nekas netiek ...

esmu gatavs palidzeet, vaig tik logus paluureet, kaa cpu un raamis slodzes briizzos uzvedas un tad jau taalaak luureet kas to noslogo ... ir nacies daudzaakus projektus stutet ...
Publicēts: 02.09.09 08:35
 citēt
Un es jau domāju, ka tikai man Fotoblogs mēdz bremzēt! ;)
Publicēts: 02.09.09 09:06
 citēt
bremze reizēm jūtama, varbūt kaut ko optimizēt, detwitterizēt, nahrenizēt.......
Publicēts: 02.09.09 09:29
 citēt
Piekrītu, man pat bildes no RU ātrāk ielādējas.
Publicēts: 02.09.09 09:37 labots
 citēt
juutami saaka bremzeet kad ieviesa - neatceros kaa sauc, bet shito fignju:
Publicēts: 02.09.09 09:58 labots
 citēt
a kur ir jāsteidzas?

Publicēts: 02.09.09 10:48
 citēt
bremze un 3x diena uzkaras
Publicēts: 02.09.09 11:15
 citēt
Nav ko satraukties - ar cepumu problēmu nekas netiek darīts jau gadiem (nu kādēļ man regulāri jādzēš tie cepumi, lai tiktu fotoblogā ???), tā kā pierodiet arī pie lēnuma :D
Publicēts: 02.09.09 11:20
 citēt
drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.
Publicēts: 02.09.09 12:40
 citēt
ak34:drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.

tu tak mums biezs gana ... :) slabo ?

nav sheit tada noslodze aciimredzama, lielaakoties jau slodze ir no pashaam bildeem, es ko dariiti ...

.lv/img/ parnestu uz img.fotoblog.lv uz atsevishkja subdomeina, pietam ar atsevishkju kasti kas atdaliitu no funkcionalaas daljas ar noliktavu, citaa hostaa ...

bet nu chakaars pietiekoshi liels lai paraakstiitu kodu ...
Publicēts: 02.09.09 13:04
 citēt
visas problemas ir atrisinatas nakamaja versija
Publicēts: 02.09.09 13:05
 citēt
ak34:drīzāk fotoblogam ir jāatrod bagāts onkulis, kas nosponsorēs normālu hostingu un serverus. kā saprotu, tad tas vēl ar vien uz viena servera rukā. No tā tad liela daļa problēmu ceļas.

ak34 tu maldies
Publicēts: 02.09.09 13:08
 citēt
Shadow:visas problemas ir atrisinatas nakamaja versija
ar nepacietību gaidām....
Publicēts: 02.09.09 13:22
 citēt
Shadow, tad nesaprotu kāpēc jums šādas problēmas. Apmeklējums ir diezgan maz. Vienīgā problēma ir, ka trafiks dēļ bildēm varētu būt relatīvi liels. Un pat tad ik pa laikam knapi kustas
Publicēts: 02.09.09 13:46
 citēt

ir kaads links kur var pamociit jaunaako versiju ?
Publicēts: 02.09.09 14:00
 citēt
Visam tam, ko Zirgucs raxtiija varu pievienot veelvienu nopietnu bremzeeshanas iemeslu - JS optimizaacija. Un taa ir viena no lietaam, kuru end-users juut visvairaak muusdienaas. Piem. neredzu fotoblogam nekaadas iipashaas vaidziibas peec, saliidzinoshi smagaa, jQuery izmantoshanas. (un, kaa tiko pastiijos - pat tiek laadeeta pilnaa nevis minimizeetaa versija.)
Publicēts: 02.09.09 15:51
 citēt
problemu nav, ir hobijs, experiments ;)
Publicēts: 02.09.09 16:00
 citēt

to dzirdam jau 4o gadu :)
Publicēts: 02.09.09 16:04
 citēt
ai, man ir labi, to bremzēšanu nejūtu tik ļoti, vai arī nekur nesteidzos ;)
Publicēts: 02.09.09 16:23
 citēt
briedis:ai, man ir labi, to bremzēšanu nejūtu tik ļoti, vai arī nekur nesteidzos ;)
vai netrāpies īstajā laikā
Publicēts: 02.09.09 16:24
 citēt
versatile:

tas slikti?
Publicēts: 02.09.09 17:42
 citēt
"FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls projekts..." domaaju, ka ar to viss arii izteikts, cik puishi var tik dar. Lai izdodas turpmaak!
Publicēts: 02.09.09 17:46
 citēt
Shadow:
versatile:

tas slikti?

ne taksh :)
vienkarshi varejat jau atziit - ja, problema ir, pikjis nepietiek/laika nav/nevaram atrast kur - ejiet svaiga gaisa pabildet un nav ko te, ja nokaraas deebee sterva.
gljuks izskatas vai nu delj slikta php koda vai problemas ar hardwaari, vai ari juus joprojam Zaulons ddoso. diez vai tur palidzes mistiska v4 - un ja taja v4 bus hujiteris un shmajakss tad paldies, v3 ir perfekta.
Publicēts: 02.09.09 17:52 labots
 citēt
un vispar - shodien parunaju ar vienu bloga vecbiedri - vinja te neradoties, jo nepatiikot.
a man pajaat, blogs ir blogs, un butu garlaicigi, ja butu savadak. jaa, sakuma bija savadak - mans lietotaja nr ir 296 - bija nereali kruta, un ja es bloga pieregotos tagad, tad man nebutu nekadas motivacijas kko megjinat iemacities. nu un? :)
Publicēts: 02.09.09 18:13
 citēt
Kāds var stulbajiem izskaidrot terminus "jQuery", "db", "v4", "JS", "end-users"? :)
Publicēts: 02.09.09 18:16
 citēt
smartins:Kāds var stulbajiem izskaidrot terminus "jQuery", "db", "v4", "JS", "end-users"? :)

kam vinji tev? pofig
Publicēts: 02.09.09 18:19
 citēt
Laurelz:
smartins:Kāds var stulbajiem izskaidrot terminus "jQuery", "db", "v4", "JS", "end-users"? :)

kam vinji tev? pofig

Kaut kā nevaru iebraukt diskusijā :D
Publicēts: 02.09.09 18:21
 citēt
"php" vēl aizmirsu pieminēt.
Publicēts: 02.09.09 18:22
 citēt
programmeetaaji diskutee savaa starpaa, tas taapat kaa ar aarstiem, politikjiem, biologiem vai mehaanikjiem, katriem sava valoda..
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):