Jo izcilāka (blogaprāt) bilde, jo grūtāk par to nobalsot. Puse dienas paiet skrollējot logu lejup līdz nonāc pie komentāram atvēlētās vietas. Varbūt aiztaupīt pirkstam tulznas un novietot ieraksta laukumu VIRS komentiem? A?
Es pret. Princips vienkāršs -> Es uzrakstu bildei: "slikta kompozīcija", mana kritika apakšā.. cilvēks, kurš nerullē Uzraksta tieši to pašu.. Un tā kādi 15 nerullējošie purni.
Ja jau mums tās bildes visiem tik izcilas, tad jau katrs kritikas komentārs mums ir no svara! Bet nu jā.. lai ierakstītu "labai" bildei - 555 un nospiest balsot mums tiešām vajag ievades lauku augšā!
būtu jūs pret saviem "šedevriem" tik pat prasīgi, kā pret blogu, kurš kalpo, kā mierinātājs tam, ka neesat jau nemaz tik ļoti miskastē izmetami foto lauciņā, lai gan lielākā daļa tomēr tādi ir tik un tā!
Vits:Jo izcilāka (blogaprāt) bilde, jo grūtāk par to nobalsot. Puse dienas paiet skrollējot logu lejup līdz nonāc pie komentāram atvēlētās vietas. Varbūt aiztaupīt pirkstam tulznas un novietot ieraksta laukumu VIRS komentiem? A?
KEPKE:Un beigās vienkārši.. ne niks, ne ip.. vienkārši vērtējums.