Haiduks:... viens nozīmīgs fotogrāfa uzdevums ir izpatikt klientam, un nevis annirčikiem ...
tā jau jā. bet vai ta nedrīkst likt manīt, ka tas pacients ne gluži tik smalku ļaužu, kā Luijs Bunjuels, Salvadors Dali vai Bendžijs Franklins? P.S. bilde normaļoks - galu galos, katrs katru Fellini filmu būtu mazliet citādi uzņēmis, bet tā nu sanācis, ka visas Fellini filmas viņš pats uzņēmis. nu, ne bez Tonino Guerras (bija tie godi vienā viesu grāmatā ierakstīties!) un Džuzepes Rotuno, tak tomēr.
Haiduk - tas, ka Tu bldee kaa Tu gribi veel neko nenoziimee sen nebiji tik forshi veemis un tajaa Tevis piesauktajaa topikaa jau juus abi tikai drachiijat... jums nav skumiigi taa, bez atbalstiitaajiem?
slimiigs Tu esi... ne es Tevi, ne Tavu bildi apspriezhu...
diez vai fotografeeji tikko speciaali prieksh manis. bet ja godiigi - kaut kaadu jeegu esi meegjinaajis ielikt. bet piemeers nav izdevis, jo tas nav fons meiteneem.
A ko runāt par tik banālu tēmu... Parunā labāk par k/k maz zināmu, jaunu, novātirisku... Nu piemērām; kāpēc nav vēlams publicēt bērnu fotogrāfijas ar dramatizētu pēcapstrādi!? Vai kā māksliniek meli ietekmē uz viņa daiļradi? Vai kāpēc iesācejm vēlām skatīt tikai labas bildes nevis starp sūdbildēm meklēt ko labu!?
Alloxa:A ko runāt par tik banālu tēmu... Parunā labāk par k/k maz zināmu, jaunu, novātirisku... Nu piemērām; kāpēc nav vēlams publicēt bērnu fotogrāfijas ar dramatizētu pēcapstrādi!? Vai kā māksliniek meli ietekmē uz viņa daiļradi? Vai kāpēc iesācejm vēlām skatīt tikai labas bildes nevis starp sūdbildēm meklēt ko labu!?
Slabo?
..interesantas tēmas sarunai, es labprāt par to parunātu!
redzi - ja es izpildiitu Tavu luugumu - tas man prasiitu stundu klaviatuuras klabinaashanu - katraa zinjaa vaardos to izstaastiit un vienas izdrukas fona buutu 5 minuushu darbs. Stundas klabinaajums Tev radiitu 27 precizeejoshus jautaajumus kas izveerstos apm. 21 veestulee 5 dienu garumaa... Nav slabo - nav ne taa laika ne speeka.....
IvetaK jāiesaista atjaunotajā pēršanas projektā, tur pa burzmu varētu, nepiespiestā gaisotnē, visu izrunāt, ar pēršanas intensitāti regulējot vēlamo sarunas virzienu....
negatIvs:IvetaK jāiesaista atjaunotajā pēršanas projektā, tur pa burzmu varētu, nepiespiestā gaisotnē, visu izrunāt, ar pēršanas intensitāti regulējot vēlamo sarunas virzienu....
atjaunotais pēršanas projekts, domā tas būtu mans lauciņš?
daudzi lauciņi nav mūsējie, bet ne reti braucam talkās......
12:50 lodzija: Dimons caur sludinajumiem SS atrada leta smodeles
10:27 Dreizers: Labāk parunāsim par foto. Es piem izjūtu spēcīgu problēmu, ka vairs normāli nevar dabūt modeles uz TFP. Par kailfoto vispār nerunāsim. Es te vienu sarunāju, bet reāli ieraudzīju - taisnas kājas kā stabi un seja tāda ķieģeļveidīga. Gatava uz visu un uz visu dienu, bet par to man jāmaksā 100 Eur. Protams teicu nē, jo tās briesmīgās bildes taču nebūs kur likt... VOT TĀ