forum.gif
1 bildi dienā..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / 1 bildi dienā..
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.08.09 00:39
 citēt
naa - 5 santiimi par viena posta izlasiishanu. :D
Publicēts: 21.08.09 01:07 labots
 citēt
Annirs:naa - 5 santiimi par viena posta izlasiishanu. :D

bet par spamu sods 1o fl - pēc mēnša Anirs bankrotē (Elīze, ar bērniem aiziet pie cita...), hitryis Eliks nogalina kompaņjonus un, ar miljonu, aizlaižus uz Filipiniem... FB-END! DDD
Publicēts: 21.08.09 01:35 labots
 citēt
Annirs:50 santiimi par bildes ielikshanu. liec cik gribi. buus nauda bloga attiistiishanai un aatraakam hostam

Varetu but laba ideja!
95 santikus vel var maksat opcija nelaut komentet bildi :D
Publicēts: 21.08.09 06:54
 citēt
ritikoff:
Annirs:50 santiimi par bildes ielikshanu. liec cik gribi. buus nauda bloga attiistiishanai un aatraakam hostam

Varetu but laba ideja!

Un 2,- Ls opcija neļaut komentēt savu bildi konkrētai personai! :D
Bet par opciju komentēt, kur nav atļauts komentēt 5,- Ls!!! :D :D :D
Publicēts: 21.08.09 10:36
 citēt
kasnukas:
ritikoff:

Varetu but laba ideja!

Un 2,- Ls opcija neļaut komentēt savu bildi konkrētai personai! :D
Bet par opciju komentēt, kur nav atļauts komentēt 5,- Ls!!! :D :D :D

10 Ls - aizlirgt komentēt bildi, kur ir atļauts komentēt pēc aizlieguma komentēt :D :D :D
Publicēts: 21.08.09 11:12 labots
 citēt
20 Ls - uz stundu aizliegt ielogoties administratoram, vai kādam konkrētam lietotājam - tad tikai 10 Ls.
Publicēts: 24.08.09 08:29
 citēt
ehhh... kaut admini šo lasītu un idejas smeltos :(
Publicēts: 24.08.09 08:52
 citēt
pelle, kādas tieši idejas?

aizliegt, aizliegt, aizliegt? :)

ne jau aizliegumos rodas kvalitāte... būs labi, necepaties. Bilžu limiti nekorelē ar labu vai sliktu fotodarbu daudzumu. Īstie iemesli Jūsu sāpei slēpjas citur, tikai šie iemesli nav regulējami vai novēršami ar fotobloga koda izmaiņām.
Publicēts: 24.08.09 09:26
 citēt
1 bildi dienā. vidēji 1 bildi dienā. nu, neieliec, iekrājas ieliciens. vai vismaz 3 ielicieni.
Publicēts: 24.08.09 09:40
 citēt
vieniigos jeedziigos uzlabojumus FB es saskatu tiiri funkcionaalus - taadus tipa - ka var apskatiities autora labaakos darbus, palasiit konkreeta autora komentaarus visus kopaa.... viss kas attiecas uz bilzhu skaitiem, veerteeshanas sisteemaam, blokjeeshanaas, atblokjeeshanaam ir pilniigs fufelis.
Publicēts: 24.08.09 10:22
 citēt
Alloxa:
Annirs:naa - 5 santiimi par viena posta izlasiishanu. :D

bet par spamu sods 1o fl - pēc mēnša Anirs bankrotē (Elīze, ar bērniem aiziet pie cita...), hitryis Eliks nogalina kompaņjonus un, ar miljonu, aizlaižus uz Filipiniem... FB-END! DDD

Superīgi, bet žēl, ka izņemi vārdus no mutes, kaut gan es biju domājis <labāk 5 santīmi par vienu komentu forumā> Anniram būtu jāsāk strādāt 5 darbos lai nenobankrotētu :D
Publicēts: 24.08.09 10:32
 citēt
es piplniiii atbalstu 1 bildi dienaa ! ar noteiktu reitingu apveltiitiem var iedaliit 2-3 bildes dienaa. krutaakajiem var kaut vai 5 bildes dienaa, bet jaaskataas peec bilzhu reitingiem
Publicēts: 24.08.09 10:48
 citēt
Haiduks:
Alloxa:

Superīgi, bet žēl, ka izņemi vārdus no mutes, kaut gan es biju domājis <labāk 5 santīmi par vienu komentu forumā> Anniram būtu jāsāk strādāt 5 darbos lai nenobankrotētu :D
palaidi garaam labu iespeeju pakluseet.....
Publicēts: 24.08.09 10:48
 citēt
Oi,Andre-nederēs Tavs piedāvājums,būs vēl lielāka dzīšanās pēc reitingiem,lai varētu salikt piecus vienādus taureņus,saulrietus un vēl visādus neko neizsakošus faktus.Variants iespējams,ja uztaisa inkubatoru ar anonīmu autoru uz kādu nedēļu.
Publicēts: 24.08.09 12:05
 citēt
Atbalstu 1 bildes ideju.
Skriptā nekas daudz nebūs jāpārveido.
Savādāk es te cenšos (cik nu nopietni, tas cits jautājums) komentēju, kā atbildes reakcija- bilde izņemta un tās vietā jau cita... parasti vairs pie tā autora neatgriežos...
Ar 1 bildi tomēr autori kaut nedaudz disciplinētos un pārdomātu savus darbiņus rūpīgāk.
Nedēļas inkubators arī nedaudz objektivitāti uzlabotu.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):