Annirs:naa - 5 santiimi par viena posta izlasiishanu.
bet par spamu sods 1o fl - pēc mēnša Anirs bankrotē (Elīze, ar bērniem aiziet pie cita...), hitryis Eliks nogalina kompaņjonus un, ar miljonu, aizlaižus uz Filipiniem... FB-END! DDD
ne jau aizliegumos rodas kvalitāte... būs labi, necepaties. Bilžu limiti nekorelē ar labu vai sliktu fotodarbu daudzumu. Īstie iemesli Jūsu sāpei slēpjas citur, tikai šie iemesli nav regulējami vai novēršami ar fotobloga koda izmaiņām.
vieniigos jeedziigos uzlabojumus FB es saskatu tiiri funkcionaalus - taadus tipa - ka var apskatiities autora labaakos darbus, palasiit konkreeta autora komentaarus visus kopaa.... viss kas attiecas uz bilzhu skaitiem, veerteeshanas sisteemaam, blokjeeshanaas, atblokjeeshanaam ir pilniigs fufelis.
Annirs:naa - 5 santiimi par viena posta izlasiishanu.
bet par spamu sods 1o fl - pēc mēnša Anirs bankrotē (Elīze, ar bērniem aiziet pie cita...), hitryis Eliks nogalina kompaņjonus un, ar miljonu, aizlaižus uz Filipiniem... FB-END! DDD
Superīgi, bet žēl, ka izņemi vārdus no mutes, kaut gan es biju domājis <labāk 5 santīmi par vienu komentu forumā> Anniram būtu jāsāk strādāt 5 darbos lai nenobankrotētu
es piplniiii atbalstu 1 bildi dienaa ! ar noteiktu reitingu apveltiitiem var iedaliit 2-3 bildes dienaa. krutaakajiem var kaut vai 5 bildes dienaa, bet jaaskataas peec bilzhu reitingiem
Alloxa:
Superīgi, bet žēl, ka izņemi vārdus no mutes, kaut gan es biju domājis <labāk 5 santīmi par vienu komentu forumā> Anniram būtu jāsāk strādāt 5 darbos lai nenobankrotētu
Oi,Andre-nederēs Tavs piedāvājums,būs vēl lielāka dzīšanās pēc reitingiem,lai varētu salikt piecus vienādus taureņus,saulrietus un vēl visādus neko neizsakošus faktus.Variants iespējams,ja uztaisa inkubatoru ar anonīmu autoru uz kādu nedēļu.
Atbalstu 1 bildes ideju. Skriptā nekas daudz nebūs jāpārveido. Savādāk es te cenšos (cik nu nopietni, tas cits jautājums) komentēju, kā atbildes reakcija- bilde izņemta un tās vietā jau cita... parasti vairs pie tā autora neatgriežos... Ar 1 bildi tomēr autori kaut nedaudz disciplinētos un pārdomātu savus darbiņus rūpīgāk. Nedēļas inkubators arī nedaudz objektivitāti uzlabotu.