viss ir pupu mizas, arī pelles aktivitātes.... arī konkrētās tēmas ne reti saiet dēlī, jo konkrētās lietas aprunā konkrēti cilvēki, ar konkrētām ambīcijām....
negatIvs:viss ir pupu mizas, arī pelles aktivitātes.... arī konkrētās tēmas ne reti saiet dēlī, jo konkrētās lietas aprunā konkrēti cilvēki, ar konkrētām ambīcijām....
Kaut visi butu ar tik nosvēru nostāju. Čats ir ērtāks spamam, pret cilvēkiem ar ambīcijām tas nepalīdzēs, tomēr neambiciozo spamu tas atfiltrētu.
nu bet tas, ka te redz esot neiespeejami uztureeties (forumaa) deelj "liela" spama ir atkariigs vairaak no katra individuaalja emocionaalaa staavoklja, kaa arii nostaajas utt, utt, utt.. personiigi.. tas "draudziigais" un ne tik.. man netraucee es vairak pat teiktu, ka interesee. spamot tikai spama sadaljaa ir nozheelojami garlaiciigi
dansiga:pelle, vai tu ieklausiijies ... es satiku JAUNUS blogerus, kas taapat kaa Tu , tur iemet aci!!!! un kas tev liedza pievienoties? tu jau arii tu apgrozies.... nu nekaadi nesaprotu Tavu saapi ...
Tu satiki, par to nešaubos. Noteikti vēl četri ko satika. Pārējie diez vai lasīja seštūkstošlapas un bija informēti par to ka kaut kur kaut kas bija satiekams. Tikpat lab es te varētu piereģistrēt savu omi un forumā seštūkstošlapu garumā sarunāt kā aiziet uz tirgu sapirkt gurķus, samarinēt un sapazīties vēl ar kādām omēm. Kas par to būtu informētS?? Es un vēl trīs omes, ja?! Bet pārējie diendienā atverot forumu redzētu nevis jaunos topikus, bet manu seštūkstošlapu garo topiku randiņiem ar omi no 2009.g.jūnija sākuma līdz 2009.g.decembra beigām.
arī konkrētās tēmas ne reti saiet dēlī, jo konkrētās lietas aprunā konkrēti cilvēki, ar konkrētām ambīcijām....
Kad visi krāniņa pagarinātāji ir izmēģināti, tai skaitā foto (vēlams ar meitenēm), tad kā pie pēdējā salmiņa ķeras pie tekstiem. Pie dažiem te tas ir visai uzkrītoši. Parastā tiekšanās pēc varas. Brīžiem neveiksmīga.
dansiga:pelle, vai tu ieklausiijies ... es satiku JAUNUS blogerus, kas taapat kaa Tu , tur iemet aci!!!! un kas tev liedza pievienoties? tu jau arii tu apgrozies.... nu nekaadi nesaprotu Tavu saapi ...
Tu satiki, par to nešaubos. Noteikti vēl četri ko satika. Pārējie diez vai lasīja seštūkstošlapas un bija informēti par to ka kaut kur kaut kas bija satiekams. Tikpat lab es te varētu piereģistrēt savu omi un forumā seštūkstošlapu garumā sarunāt kā aiziet uz tirgu sapirkt gurķus, samarinēt un sapazīties vēl ar kādām omēm. Kas par to būtu informētS?? Es un vēl trīs omes, ja?! Bet pārējie diendienā atverot forumu redzētu nevis jaunos topikus, bet manu seštūkstošlapu garo topiku randiņiem ar omi no 2009.g.jūnija sākuma līdz 2009.g.decembra beigām.
pofig, cik cilvēki darbojās topikā, kaut vai divi, un pofig, cik lapas viņi pieraksta, neviens nelasa 200lp., ja viņu tas neinteresē, nevienam te nav noslēpums, kas tajā topikā darās. topiks, ar visu muldēšanu, un momentiem sakarīgām tēmām, radās spontāni, dabiskā ceļā, un, ja tas eksistē tik ilgi, tad tas zināms rādītājs.......
nu taku ir cilveeki kas te njemaas un komuniceejaas (kaa Tu saki - spamo) .. tie arii tiekaas un runaajaas un bildeejaas. kam interesee, tas pats uzrok iisto diskusiju un saorganizee tikshanos. cik man zinaams uz paplaates te notiek tikai pleneeri. kaut gan nevienaa nav iespeejas bijis piedaliities, bet neesmu jutis, ka pievienoshanaas kaadam barinjam uz kaadu sanaacienu buutu bijusi ar iipashu ieluugumu.. nu kip pietiek ar komunikaaciju (tb - spamu) un gribeeshanu
ja klausās un nesaprot, tad vajag lasīt, un lasot komentārus nevar just atbalstu Tev, kā sazvērējušies....nav daudzskaitlīgu < sašutušo darbaļaužu vēstuļu >, kā kādreiz Gorbija laikos... toreiz šāda tipa aktīvistu bija pa pilno - kāds kaut ko publicē, kāds visu vārdā kritizē
Joprojām maz kas to zina un vēl mazāk tam tic, taču JĀ, termins "SPAMS" ir radies tiešā iespaidā no Monty Python veikumiem. 1970. gadā MP publiskoja skeču ar tieši tādu nosaukumu - par diviem cilvēkiem, kas mēģina paēst brokastis vietā, kur ēdienkartē ikkatrā ēdienā ir gaļas sastāvdaļa ("spam" tulkojumā nozīmē "maltās gaļas konservi". Lūk, minētā ēdienkarte:
* Egg and bacon * Egg, sausage and bacon * Egg and spam * Egg, bacon and spam * Egg, bacon, sausage and spam * Spam, bacon, sausage and spam * Spam, egg, spam, spam, bacon and spam * Spam, spam, spam, egg, and spam * Spam, spam, spam, spam, spam, spam, baked beans, spam, spam, spam and spam * Lobster thermidor aux crevettes with a Mornay sauce garnished with truffle paté, brandy and with a fried egg on top and spam * Spam, sausage, spam, spam, spam, bacon, spam, tomato and spam
Tādējādi vārds "spam" iegāja slengā kā apzīmējums kaut kam ārkārtīgi uzbāzīgām, uz nerviem krītošam...
negatIvs:ja klausās un nesaprot, tad vajag lasīt, un lasot komentārus nevar just atbalstu Tev, kā sazvērējušies....nav daudzskaitlīgu < sašutušo darbaļaužu vēstuļu >, kā kādreiz Gorbija laikos... toreiz šāda tipa aktīvistu bija pa pilno - kāds kaut ko publicē, kāds visu vārdā kritizē
Man ar nevajag atbalstītājus, un cik zinu ja tādi ir, tie parasti ir tie kas mēdz klusēt, jeb sabeigtiem nerviem izdzēsties. Vispār vajadzētu tevi kādreiz satikt, tad tu varētu skalot man smadzenes tik ilgi līdz man pielektu tava doma un tava attieksme.
Izdzēsties no portāla tikai dēļ tā, ka atsevišķā topikā 5i domubiedri cītīgi savā starpā sarunājas, diskutē (pie tam cik bijusi pacietība sekot - visai pozitīvi un tā, kas uz daudzo negatīvo kašķ-diskusiju fona ir patīkams izņēmums un par to būtu jāpriecājas nevis jācenšas iznīdēt... Galu galā neviens neliedz pievienoties šim spam-topikam, tā pat kā neviens nespiež to lasīt) utt, manuprāt, ir kādas nervu slimības pazīme un šiem cilvēkiem tomēr derētu drošības pēc aiziet pārbaudīties. Patiesībā žēl tādu... Internets nav priekš tiem laikam nav radīts... :/
pelle : "Vispār vajadzētu tevi kādreiz satikt"....... - varētu mēs kādreiz kopā pavakariņot, tādā nepiespiestā gaisotnē www.fotoblog.lv... . neesmu pirmā svaiguma, neviļus piezagusies sadalīšanās stadija, bet konstruktīvām sarunām tas netraucēs
CerambyX, "HELLO"!! Psiholoģiju un psihiatriju esmu pietiekami izstudējusi, tāpēc nervu slimību piesaukšana šādā situācijā liekas absurda. Daudziem cilvēkiem vispār tik nepareiza izpratne par tāda veida kaitēm, dēļ kā tās arī tiek piesauktas bez maz pie katras ne sev tīkamas emocijas. Der tomēr zināt vārdu un jēdzienu nozīmi ko lieto!
Maris, a kas man sapņot var liegt ! !
negativs, es cilvēkā nevērtēju svaiguma stadijas, divkājainos būtņos mēdz būt kas daudz vērtīgāks un saistošāks, t.i., lācīša paskatam nav nozīmes, galvenais kas vēderā P.S. Atkal tā liktenīgi vilinošā bilde! !
pelle:CerambyX, "HELLO"!! Psiholoģiju un psihiatriju esmu pietiekami izstudējusi, tāpēc nervu slimību piesaukšana šādā situācijā liekas absurda. Daudziem cilvēkiem vispār tik nepareiza izpratne par tāda veida kaitēm, dēļ kā tās arī tiek piesauktas bez maz pie katras ne sev tīkamas emocijas. Der tomēr zināt vārdu un jēdzienu nozīmi ko lieto!
Ļoti atvainojos par nepareizu terminu lietošanu - tiešām neesmu speciālists šajos jautājumos (ja vēlies vari droši izlabot uz pareizu terminu), bet diemžēl izskatās, ka neko vairāk par šo manu kļūdaino izteikumu neesi no tā teksta izlasījusi - tāpēc varu tikai aicināt izlasīt to vēlreiz neņemot vērā manu kļūdaino terminoloģiju un mēģināt komentēt šo domu (ka izdzēsties no kāda portāla tādu sīkumu dēļ ir muļķīgi utt) pēc būtības nevis piesienoties sīkumiem
pelle:CerambyX, "HELLO"!! Psiholoģiju un psihiatriju esmu pietiekami izstudējusi, tāpēc nervu slimību piesaukšana šādā situācijā liekas absurda. Daudziem cilvēkiem vispār tik nepareiza izpratne par tāda veida kaitēm, dēļ kā tās arī tiek piesauktas bez maz pie katras ne sev tīkamas emocijas. Der tomēr zināt vārdu un jēdzienu nozīmi ko lieto!
Ļoti atvainojos par nepareizu terminu lietošanu - tiešām neesmu speciālists šajos jautājumos (ja vēlies vari droši izlabot uz pareizu terminu), bet diemžēl izskatās, ka neko vairāk par šo manu kļūdaino izteikumu neesi no tā teksta izlasījusi - tāpēc varu tikai aicināt izlasīt to vēlreiz neņemot vērā manu kļūdaino terminoloģiju un mēģināt komentēt šo domu (ka izdzēsties no kāda portāla tādu sīkumu dēļ ir muļķīgi utt) pēc būtības nevis piesienoties sīkumiem
Bet es tak nedzēšos. Un domājams ar citiem kas dzēšas tas viss ir tikai viens no aspektiem dēļ kā dzēšas, vēl te ir visādi rupjību un izlamāšanās pārņemtie, kas bezgalīgi grauž viens otru radot ne-vēlamu gaisotni.
Maris, ne, ciemos esmu te Ienāku, pastaigāju pa visādām istabām, palūros, parunājos, atpūšos savā brīvajā laikā. Tā kā šīs nav manas mājas, necenšos mājas saimniekiem uzpiest k-kādu savu viedokli. Ar mājas viesiem gan par dzīvi parunājos, par gadalaiku, par pārdzīvojumu, par šā brīža sajūtām, par visu, ko var parunāt ar visādiem interesanti cilvēkiem. Kāpēc neparunāt, ja viņi ir šeit un es esmu šeit un ja saimnieki nav pretī kopējai čalošanai?
saimnieki pa laimi te nedzivo - tatad "majas" vieta varam rakstit "viesnica" (pa kuras nummurinjiem sharii SL...) .. pelle pa tiem plosaas a CerambyX zin, ka ta nav viesnica un, atshkiriba no SL ielukojas palaataas..
Bet es tak nedzēšos. Un domājams ar citiem kas dzēšas tas viss ir tikai viens no aspektiem dēļ kā dzēšas, vēl te ir visādi rupjību un izlamāšanās pārņemtie, kas bezgalīgi grauž viens otru radot ne-vēlamu gaisotni.
Bet es tā no Taviem tekstiem sapratu, ka Tu tā sacepies par to tāpēc, ka tur bez maz vai čupa blogeru ir izdzēsušies tik vien dēļ tā, ka ir tāds spam-topiks pa daudz lapām? Tad tomēr tas nav galvenais iemesls? liec man vilties... Un liec man vilties vēl vairāk, sakot ka viens no galvenajiem dzēšanās iemesliem ir dēļ visādiem subjektiem, kas grauž vienu otru un rada nevēlamu gaisotni, jo šobrīd tas ir tieši tas ko Tu ar savām aktivitātēm radi - lieku un nevajdzīgu kašķi... Jo kā jau minēju, cik esmu lasījis, tad tas spam-topiks ir visai pozitīvs (salīdzinoši ar Tavām aktivitātēm - pavisam noteikti) un nekādu negāciju tur īpaši nav (ok, vismaz pēdējās 50lapas gan neesmu lasījis - var jau būt, ka dansiga ar negatIvu sagājuši ragos), līdz ar to vēl jo vairāk ir neizprotama Tava nostāja.
CerambyX, Pellei taisnība, nervu kaites te nav piesaucamas, psiholoģiskas gan. Pelle, neesmu iedziļinājies tavā psiholoģiskajā stāvoklī, da i nivajag man to, bet vairums piekrīt, ka tava rīcība nav normāla, bet visam, kas nav normāls, ir diagnoze... lai vai kā tā sauktos. Man 200 lpp spama nesagādāja grūtības atrast, sarunāt, satikties un pakomunicēt. Bet tev vajadzēja sarīkot pamatīgu bardaku formā, lai tikai izveidotos šis topiks, kur beidzot kāds tevi uzklausa.