forum.gif
Pelle(?) plosās?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Pelle(?) plosās?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.08.09 23:17 labots
 citēt
Kas noticis ar Pelli? Visādi vecie topiki bezjēgā uzrakti augšā. Jeb atkal kāds morālais krikums izpauž savu varēšanu, tiekot svešā profilā?
Publicēts: 15.08.09 23:18
 citēt
kaut kas līdzīgs pamanīts!
agrāk (it kā) baigi klusā, bet pēdējā laikā.....

Lai SOKAS!
Publicēts: 15.08.09 23:20
 citēt
MartinK:Kas noticis ar Pelli? Visādi vecie topiki bezjēgā uzrakti augšā. Jeb atkal kāds morālais krikums izpauž savu varēšanu, tiekot svešā profilā?

Gan jau, kā pie sestdienas, pelle bik lustīgi pasvinējusi...:)
Publicēts: 15.08.09 23:22
 citēt
pelle krenjkjeejaas par lielos spama teemu .. un taadaa veidaa ciinaas ;-)))
Publicēts: 15.08.09 23:23
 citēt
plenēri aiz muguras, nafffffffffffffffff ko organizēt, garlaicīgi....
Publicēts: 15.08.09 23:27
 citēt
pellei sirmis aizbraucis
Publicēts: 16.08.09 03:09
 citēt
visai savdabīga cīņa ar spamu pret spamu
Publicēts: 16.08.09 03:20
 citēt
Gabiz:visai savdabīga cīņa ar spamu pret spamu

A kā vajag - vari k/k ieteikt? ;)
Publicēts: 16.08.09 08:36
 citēt
ir lietas, ar kurām cīnīties ir bezjēdzīgi, bet reizēm gandarījumu sniedz pati "cīņa"...
Publicēts: 16.08.09 11:20
 citēt
Bezjēdzīgi cīnīties tas gan, vienkārši grūti pieņemt faktu ka portāls kas kļuvis tuvs un tīkams paliek par tādu mēslu bedri. Dzirdēti citi kas tamdēļ no šejienes izdzēšas. Nu absurdi tas liekas ka adminiem tāda vienaldzība.
Publicēts: 16.08.09 11:23 labots
 citēt
Alloxa, donu Kihotu esi lasījis? Tu neesi viņš, un necenties būt.. Reizēm labāk ir nedarīt neko.

Ja jūties pietiekami spēcīgs plaša diapazona "ūdens liešanā", ar izturīgu nervu sistēmu un nepārvaramu vēlmi popularizēt un pārliecināt par savu pārliecību, tīcību un pasaules izpratni.. utt., utt., tad meties cīņā ar pretinieka metodēm un sagrauj viņu, atstāj bez argumentiem. Bet, šis nav tavs gadījums... es piedāvāju tev ignorēt, tu negribēji. Es, varbūt nedaudz rupji, tev centos izstāstīt un parādīt kur tev nav taisnība, atvainojos, ja aizskāru tavu ego, bet neesmu pārliecināts vai saprati.

Vienmēr ir vismaz trīs izejas, mels, balts un pa vidu - jā, nē un kompromiss.
Piekrist tu nevari, cīnīties nespēj... samierinies un netēlo Kihotu.
Publicēts: 16.08.09 11:24
 citēt
Ja par to kāpēc tas viss no manas puses aizsācies.. a kā būtu ja tagad visi pēc tā stulbā principa kā TIE PIECI, netaisam vairs topikus bet maļam visu zem viena topika 1000iem lapu garumā, kā rezultātā forums kā tāds būs aktuāls varbūt kopumā pārdesmitcilvēkiem, pārējiem lietotājiem tajos laputūkstošos ne saorientēties ne ko saprast. Jēgas nekādas, bet adminiem pofig..
Publicēts: 16.08.09 11:26
 citēt
pelle, ja cilveeks nespeej filtreet pieejamo informaaciju -= tad pats vainiigs, ja taa deelj dzeeshas aaraa ..... es vienkarshi nelasu topikus, kas mani neinteresee, jo VISU nav iespeejams un nav vajadziigs izlasiit :-) Cilveeki ir dazhaadi, veelmes ir dazhaadas ... Ja visi buutu bienaadi - dziive kljuutu garlaiciiga;-)
Publicēts: 16.08.09 11:30
 citēt
dansiga:pelle, ja cilveeks nespeej filtreet pieejamo informaaciju -= tad pats vainiigs, ja taa deelj dzeeshas aaraa ..... es vienkarshi nelasu topikus, kas mani neinteresee, jo VISU nav iespeejams un nav vajadziigs izlasiit :-) Cilveeki ir dazhaadi, veelmes ir dazhaadas ... Ja visi buutu bienaadi - dziive kljuutu garlaiciiga;-)

Nu pričom nespēj filtrēt, bet nafig 1000tēmas bāzt zem viena topika?? tiem pieciem tas te kāds personīgais topiks kur paspamot?? tiešām tik grūti saprast ka šādam mērķim pieejami visādi čati, draugiem.lv un kas tik ne??
Acīmredzot tiešām ir tik grūti saprast ka atverot foruma notikumus gribas redzēt tur ko jaunu, nevis mēnešiem ilgi forums (spam), kurš izņemot piecus ekskluzīvus indivīdus nevienu neinteresē.
Publicēts: 16.08.09 11:31 labots
 citēt
Gudris:Pelli vaig kārtīgi izfukāt kādam lai nomierinās hormoni !

kas ir `izfukāt`??

Hormoni tur ņepričom!! Tikko kāds pauž savu domu, tā to norakstīt uz hormoniem ar pastulbi, gudrais Gudri!
Publicēts: 16.08.09 11:33
 citēt
pelle:Ja par to kāpēc tas viss no manas puses aizsācies.. a kā būtu ja tagad visi pēc tā stulbā principa kā TIE PIECI, netaisam vairs topikus bet maļam visu zem viena topika 1000iem lapu garumā, kā rezultātā forums kā tāds būs aktuāls varbūt kopumā pārdesmitcilvēkiem, pārējiem lietotājiem tajos laputūkstošos ne saorientēties ne ko saprast. Jēgas nekādas, bet adminiem pofig..

bet tev tachu nespiezh lasiit taas n taas lapas. kas gribees izlasiis un kam vajadzees tas arii tur spamos. vsjo
Publicēts: 16.08.09 11:34
 citēt
pelle:Bezjēdzīgi cīnīties tas gan, vienkārši grūti pieņemt faktu ka portāls kas kļuvis tuvs un tīkams paliek par tādu mēslu bedri. Dzirdēti citi kas tamdēļ no šejienes izdzēšas. Nu absurdi tas liekas ka adminiem tāda vienaldzība.

Man patika kāda man tuva portāla turētāju, admminu izteiciens: "Jūs šeit esat tikai viesi, atrasties te ir Jūsu privilēģija nevis tiesības"...
Esmu vairāk kā pārliecināts, ja daži neiesaistītos netīkamās diskusijās, spama būtu daudz mazāk. Lai gan jāatzīst, ka bez šī spama, dzīve būtu garlaicīga.
Publicēts: 16.08.09 11:37
 citēt
pelle, kaapeec personiigais? jaa kaadu tas intesee - var arii piesleegties. Neintersee - iet garaam! Katrs sheit uzsaaktais topiks zinaamaa meeraa ir individuaals - tb teema, kas intesee konkreeto autoru ;-) Un vai shis forums ir sliktaaks ar sa vu pozitiivisumu par topikos kuros kasaas un apvaino viens otru!??!?!?! Luuk, aatraak sho otru topiku deelj kaads arii dzeeshas laukaa!!!
Publicēts: 16.08.09 11:42 labots
 citēt
Es vairs to nekomentēšu, redzu tāpat neviens manu domu nesaprot un adminiem viss ir pofig..
Publicēts: 16.08.09 11:42 labots
 citēt
pelle, arī tie "pieci" izsaka savas domas, tu apo vecus postus, Gudris iesaka tevi izfukāt.. scenārijs raisās... what next?
Publicēts: 16.08.09 11:42
 citēt
Diskusijas per jebkādu tēmu, aizvainojoši izteicieni, uzbraucieni, tas viss pie vietas. Man nepatīk tikai bezjēdzīga lamu vārdu un rupju izteicienu lietošana pilnīgi bez jēgas. Tas, protams, liecina par lietotāja nenobriedušo personību, bet nu vienalga, nepatīkami. Aizvainojoši. Mēs visi zinām rupjības, bet nelietojam "normālās" sarunās. Te taču nav nekāds noziedznieku portāls, kur būtu jālepojas ar rupjību runāšanas spēju beztēmā. Pagaidām vārdus vēl nesaukšu, visi paši ir manījuši.

Nobeigums:
"Šjol huj po hujovoj dorožke. Uviģel huj na hujovoj dorožke huja. Huj podumal: nahuj mņe huj, jesļi ja sam huj. Zvjal huj huja zahuj i vībrosil nahuj."
Publicēts: 16.08.09 12:02
 citēt
pelle:Es vairs to nekomentēšu, redzu tāpat neviens manu domu nesaprot un adminiem viss ir pofig..
iemesls Tavām darbībām varētu būt uzmanības trūkums organizzzmā......, jo, kā lai savieno kareivīgās darbības atsevišķos topikos, ar nepiespiesti bezjēdzīgo ļeršķi sev tīkamās tēmās, piemēram < Krāslavas plenērs >...... pieļerstēji, gan spama, gan oficiālo topiku
Publicēts: 16.08.09 12:33
 citēt
Gudris:
pelle:

kas ir `izfukāt`??

Tas ir kad vīrietis Tevi paņem priekšā tā ka divas nedēļas uz toleti nevari aiziet !
poshla...
tizls Tu esi tomeer
Publicēts: 16.08.09 12:33
 citēt
es teiktu - forums ir dziivs deelj taa spama. vismaz nav borings :)

lai dziivo spams :)
Gudris:
pelle:

kas ir `izfukāt`??

Tas ir kad vīrietis Tevi paņem priekšā tā ka divas nedēļas uz toleti nevari aiziet !

+6 :D :D :D
Publicēts: 16.08.09 13:17 labots
 citēt
He, he...
Publicēts: 16.08.09 13:31
 citēt
Interesanti, ka latviešu kultūras telpa izmisīgi svaidās starp lielo nāciju uzmācīgo lamu vārdu priekšā/pakaļā lietošanas ietekmi. No "bļaģ" un "huj" kultūras uz "fuck" kultūru. Krievu subkultūras ievazāšana radīja vairāk nekā 40 gadu ilgu slīgšanu vienā purvā, bet Holivudas filmu ieviešana - otrā. Latvieši, protams, māk lamāties, bet dara to, kad ir tāda situācija un nepieciešamība. Nekā labāka pasūtīšanai par veco labo "pisies dirst" nudien nav... :D Bet ikdienas sarunvalodā, un vēl vairāk, rakstu valodā (čatošana un blogošana un forumōšana IR rakstu valodas lietošana) nemitīga lamu vārdu izmantošana nav latviešu kultūrai raksturīga.
Publicēts: 16.08.09 14:08
 citēt
gudris, prieksh tam eksistee smaidnji u.c. gjiimiishi, kaa arii atsevishkju burtu pielietojumi, kas izsaka e mocijas
Publicēts: 16.08.09 14:11 labots
 citēt
negatIvs:
pelle:Es vairs to nekomentēšu, redzu tāpat neviens manu domu nesaprot un adminiem viss ir pofig..
iemesls Tavām darbībām varētu būt uzmanības trūkums organizzzmā......, jo, kā lai savieno kareivīgās darbības atsevišķos topikos, ar nepiespiesti bezjēdzīgo ļeršķi sev tīkamās tēmās, piemēram < Krāslavas plenērs >...... pieļerstēji, gan spama, gan oficiālo topiku

Nav man nekāds uzmanības trūkums organismā. To ko tu sauc par ļerstēšanu, es saucu par kontaktēšanos. A vai man kas pret topikiem??? ne reiz to neesmu teikusi!! tikai iespējams to tā normāli sabalansēt pa tēmām - topikiem, nevis vienu lielu sviestu pa pusekrānu kas interesē piecas tirgus tantes.
Publicēts: 16.08.09 14:14
 citēt
"Paldies" Elton!!, man tā kā gribējās ticēt ka tu gudrāks!!
Publicēts: 16.08.09 14:16
 citēt
pelle, paldies par komplimentu ;-pppp Nu bet , jopcik popcik!!!! nu tak pienjem to topiku kaa nepaartratuktu pleneera organizeshanu!!!!! vakar, piemeeram, tam pateicoties, satiku jaunus neredxzeetus blogerus .... apmekleeju feinu izstaadi ... .
Publicēts: 16.08.09 14:20 labots
 citēt
dansiga:pelle, paldies par komplimentu ;-pppp Nu bet , jopcik popcik!!!! nu tak pienjem to topiku kaa nepaartratuktu pleneera organizeshanu!!!!! vakar, piemeeram, tam pateicoties, satiku jaunus neredxzeetus blogerus .... apmekleeju feinu izstaadi ... .

Tu jā, tu satiki, tu apmeklēju, un vēl četri kas tur apgrozās, bet redz viss fotoblogs tak nesastāv no jums pieciem. Nu nafig ja tās jūsu tikšanās jums pieciem vien pieejamas, tas publiksi jāstiepj pa visu ekrānu, ja tas citiem nav aktuāli??
Publicēts: 16.08.09 14:20
 citēt
Publicēts: 16.08.09 13:38 Gudris

webaa bez lamu vārdiem citreiz ir gruuti izteikt savu domu....ja dziivee var mainiit intonāciju pielietot žestus utt...tad te ir tikai viena iespēja !

Te nu man atliek tikai izteikt Tev līdzjūtību...

P.S. Sadzirdēji sarkasmu manā tekstā?

P.P.S. Tur nebija sarkasma.
Publicēts: 16.08.09 14:25
 citēt
pelle, vai tu ieklausiijies ... es satiku JAUNUS blogerus, kas taapat kaa Tu , tur iemet aci!!!! un kas tev liedza pievienoties? tu jau arii tu apgrozies.... nu nekaadi nesaprotu Tavu saapi ...
Publicēts: 16.08.09 14:26
 citēt
pelle:
negatIvs:e] iemesls Tavām darbībām varētu būt uzmanības trūkums organizzzmā......, jo, kā lai savieno kareivīgās darbības atsevišķos topikos, ar nepiespiesti bezjēdzīgo ļeršķi sev tīkamās tēmās, piemēram < Krāslavas plenērs >...... pieļerstēji, gan spama, gan oficiālo topiku

Nav man nekāds uzmanības trūkums organismā. To ko tu sauc par ļerstēšanu, es saucu par kontaktēšanos. A vai man kas pret topikiem??? ne reiz to neesmu teikusi!! tikai iespējams to tā normāli sabalansēt pa tēmām - topikiem, nevis vienu lielu sviestu pa pusekrānu kas interesē piecas tirgus tantes.

nu un tavupraat labaak buutu ka taas piecas tirgus tantes taisiitu katru dienu jaunu teemu kuraa spamot vai arii piespamotu citu teemas? manupraat labaak ir lai tad vini spamo savaa MEGA tēmā un miers.
Publicēts: 16.08.09 14:32
 citēt
Kad cilvēks jau ir degradējies, tad tas atradīs jebkādu attaisnojumu savai pakāpei.. (tas par to, kāpēc lamājas utt.)
Publicēts: 16.08.09 14:49
 citēt
Pazīstama situācija. Spēlējos savā smilšu kastē, ceļu smilšu pilis. Pēkšņi uzrodas Jānītis un sāk manā smilšu kastē rakt tranšejas, spēlēs kariņu. Es viņam, protams, ar lāpstiņu pa galvu un skrienu sūdzēties mammai. A šī, iedomājieties, neko nedara. Saka, ka Jānītim esot kaut kādas tiesības....
Publicēts: 16.08.09 15:06
 citēt
Interesanti, kādā miskastē tas "gudris" audzināts. Kultūras līmenis kā zoodārza primātam...:(
Publicēts: 16.08.09 15:08
 citēt
"FotOblog.lv ir pašmāju nekomerciāls(?D) projekts, kura mērķis ir pulcināt un izklaidēt..." - ar šo ir vis pateikts... to arī visi daram... un nav ko tur... ;)
Publicēts: 16.08.09 15:25
 citēt
Bišku pa tīru tavam līmenim...:)
Publicēts: 16.08.09 17:01
 citēt
ielienu te reizi mēnesī varbūt apskatīt, kas notiek. konstatēju, ka neko neesmu zaudējusi & ir kļuvis vēl trakāk...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas