forum.gif
Kategorija: Zaļais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Kategorija: Zaļais
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 13.08.09 07:34
 citēt
kasnukas, izteikties vari, tik jēgas praktiskas no tā maz. Vispār liela daļa vērtējumu fotolapās ir ar mazu vērtību, jo lielājai daļai nev nekādas sajēgas par vērtēšanu un kāpēc un otrkārt -- fotogrāfijā ir tik daudz žanru un novirzienu, ka daudzi viena spārna pārstāvji nesaprot citus.
Publicēts: 13.08.09 07:55 labots
 citēt
Iesaku kategoriju "zeltainais". Tur tad nu "fotomākslinieki", kuru bildes ir novērtētas ar pietiekamu augstu atzīmi varētu pāriet un lepni gozēties. Nē tā nav skaudība, bet secinājums palasot šo tēmu. Tā vien šķiet, ka pacelt savu reitingu apdiršot citus un citu darbu ir daudzu šejieniešu dabā. Tāpēc iesaku vēl vienu kategoriju "dirsējs".
Publicēts: 13.08.09 08:02 labots
 citēt
Alloxa:
annir, gribi apspriest gaumi!??? starp taviem linkiem, uz nesliktām bildēm, šedevru (manā skatijumā) nav.
staasts jau nav par gaumi, bet nesaprashanu.
jaa - nav shedevru - bet labaakas par daudzaam topbildeem
arii Tevis dotais links - man patiik taa bilde, bet shedevrs nav - nepaarliecinaasi NEVIENU, ka IR!!

bet diez vai mums sanaaks diskusija - es kjibinos savam priekam (arii verbaali) - bet Tu - izdabaa masu gaumei - un patmiiliiba neljauj atslaabinaaties... un es Tev neticu, jo visu laiku maanies - kaut vai, ka nenjem aaraa bildes kuraam zems reitings... kur palika peedeejaa purva saulleekts bilde? hm.....
parunaasim kad Tev buus pozitiiva programma - kad nerakstiisi komentaarus kurus adm dzeesh aaraa, labi?
Publicēts: 13.08.09 09:36
 citēt
Annirs:parunaasim kad Tev buus pozitiiva programma - kad nerakstiisi komentaarus kurus adm dzeesh aaraa, labi?
eto uzje najezd! OK, fotoblogā ļoti zolīdi visas lietas, bet.
parunāsim, kad Tev miliči nepiesiesies uz ielas, parunāsim, kad Tu būsi izlasījis Kropotkina kopotos rakstus, parunāsim, kad Tu beidzot savedīsi sevi kārtībā - apgriezīsi matus, nagus un bārdu.
Publicēts: 13.08.09 09:40
 citēt
haralds:
Annirs:parunaasim kad Tev buus pozitiiva programma - kad nerakstiisi komentaarus kurus adm dzeesh aaraa, labi?
eto uzje najezd! OK, fotoblogā ļoti zolīdi visas lietas, bet.
parunāsim, kad Tev miliči nepiesiesies uz ielas, parunāsim, kad Tu būsi izlasījis Kropotkina kopotos rakstus, parunāsim, kad Tu beidzot savedīsi sevi kārtībā - apgriezīsi matus, nagus un bārdu.
kam vajag - tas zina par ko iet runa. Un dazhas lietas arii fotoblogaa notiek ljoti nezoliidi.
Publicēts: 13.08.09 10:27
 citēt
blac:Iesaku kategoriju "zeltainais". Tur tad nu "fotomākslinieki", kuru bildes ir novērtētas ar pietiekamu augstu atzīmi varētu pāriet un lepni gozēties. Nē tā nav skaudība, bet secinājums palasot šo tēmu. Tā vien šķiet, ka pacelt savu reitingu apdiršot citus un citu darbu ir daudzu šejieniešu dabā. Tāpēc iesaku vēl vienu kategoriju "dirsējs".

pastaasti man - kaa var pacelt savu reitingu aprirshot citus!?

man shad-tad nav ko dariit pa piekdienas vakariem, varbuut
ar draudzeni vareetu saakt celt reitingus pa viikendiem :)))
Publicēts: 13.08.09 10:30
 citēt
kaa reiz nevar pacelt reitingu - tikai zaudeet balsotaajus... nu analogjijaas apmeeram taa 9ceru, ka kaads neuztvers personiigi) viens sitiens pa seju tramvaja vadiitaajam un taa tramvaja pasazhieri par Tevi vairs nebalso..... :D
Publicēts: 13.08.09 10:36
 citēt
Gudris:
viens sitiens pa seju tramvaja vadiitaajam un taa tramvaja pasazhieri par Tevi vairs nebalso..... :D

tad tāpēc mani masturbaiteri ignorē :(:(:(:D
a Tu tas siteejs? Tu tak maigs un puukains zaljknaabis.....
Publicēts: 13.08.09 10:43 labots
 citēt
Annirs: viens sitiens pa seju tramvaja vadiitaajam un taa tramvaja pasazhieri par Tevi vairs nebalso..... :D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Annirs:a Tu tas siteejs? Tu tak maigs un puukains zaljknaabis.....

Publicēts: 13.08.09 11:30
 citēt
lkz:
blac:Iesaku kategoriju "zeltainais". Tur tad nu "fotomākslinieki", kuru bildes ir novērtētas ar pietiekamu augstu atzīmi varētu pāriet un lepni gozēties. Nē tā nav skaudība, bet secinājums palasot šo tēmu. Tā vien šķiet, ka pacelt savu reitingu apdiršot citus un citu darbu ir daudzu šejieniešu dabā. Tāpēc iesaku vēl vienu kategoriju "dirsējs".

pastaasti man - kaa var pacelt savu reitingu aprirshot citus!?

man shad-tad nav ko dariit pa piekdienas vakariem, varbuut
ar draudzeni vareetu saakt celt reitingus pa viikendiem :)))
Taisiet ar draudzeni bērnus.
Publicēts: 13.08.09 11:40 labots
 citēt
Tā vien šķiet, ka pacelt savu reitingu apdiršot citus un citu darbu ir daudzu šejieniešu dabā.

Es šodien ierakstīju komentāru pie Aitinaa pēdējā darba. Skaitā tas ir 255. pēc kārtas. Divsimt piecdesmit piektajā reizē (pieredze, 250 reizes ko darot - šeit, augšuplādēšanas darbu, ir uzskatāma par LIELU) pa vertikāli sadalīts kadrs jau izraisa nopietnas raizes. Ka ne tur un ne to cilvēks dara, par spīti LIELAI praksei.
Tie, kas nobalsojuši par neforši sadalītu, uz vienu pusi smagnēji sasvērtu, pa pludmali klaiņojoša tūrista acu augstumā un rakursā uzņemtu kadru, bez krāsām, bez stāsta, gan izraisa pavisam cita līmeņa pārdomas.

Par kādu DARBU ir runa? Pliks augšuplādēšanas fakts vēl nav darbs.
Publicēts: 13.08.09 13:12
 citēt
Galvenajam "Monogrāfam" vaidzētu ieviest kategoriju "Foto fiksācija" un reitingu pēc "Maksimāli realistisks priekšmetu fiksējums" :):)
Publicēts: 13.08.09 16:10
 citēt
Annirs:
Alloxa:
annir, gribi apspriest gaumi!??? starp taviem linkiem, uz nesliktām bildēm, šedevru (manā skatijumā) nav.
staasts jau nav par gaumi, bet nesaprashanu.
jaa - nav shedevru - bet labaakas par daudzaam topbildeem
arii Tevis dotais links - man patiik taa bilde, bet shedevrs nav - nepaarliecinaasi NEVIENU, ka IR!!

bet diez vai mums sanaaks diskusija - es kjibinos savam priekam (arii verbaali) - bet Tu - izdabaa masu gaumei - un patmiiliiba neljauj atslaabinaaties... un es Tev neticu, jo visu laiku maanies - kaut vai, ka nenjem aaraa bildes kuraam zems reitings... kur palika peedeejaa purva saulleekts bilde? hm.....
parunaasim kad Tev buus pozitiiva programma - kad nerakstiisi komentaarus kurus adm dzeesh aaraa, labi?

Annir, nevajag (veco biznesmeni) mācīt marketingam! (naivi cerot, kā "izkonkurēt" Alloxa izdosies ar tukšu truļa-ļa, gugles gudrībām un slimam fantazijam par šā personību, bez labu (pop) bilžu taisīšanas)

"kurus adm dzeesh aaraa" - pieļauju, kā viniem šis/tas nepatīk... bet par komentāru dzēšanu pirmo reizi dzirdu - neesmu manijis, kā būtu k/k pazudis!!!
Publicēts: 13.08.09 16:25
 citēt
viss teksts balstiits uz aplikshanu. skaidrs. pacepies viens.
Publicēts: 13.08.09 16:29
 citēt
Pilnīgs sviests - nevar balstīt zaļā statusu uz reitingu.
Jāšķiro pēc reģistrēšanās datuma, ar iespēju admiņiem regulēt. Tā kā standarta forumos.

Līdz 1 gadam - zaļais
Līdz 2 gadam - pūkainais
...
Virs 5 gadiem - iepuvušais
utt.
Publicēts: 13.08.09 16:32
 citēt
Annirs:kaa reiz nevar pacelt reitingu - tikai zaudeet balsotaajus... nu analogjijaas apmeeram taa 9ceru, ka kaads neuztvers personiigi) viens sitiens pa seju tramvaja vadiitaajam un taa tramvaja pasazhieri par Tevi vairs nebalso..... :D

1.masturarbaiteri ir balsotāji ar balss vērtību 0,0000000000000000000001
2.nezināju, kā tikai masturarbaiteri ir pasažieri šajā tramvajā... ;)
3.no tramvaja vadītājiem dzirdēju šo: "....Apsveicam, šis cilvēks māk fotografēt!" - bet tū??? ;D
Publicēts: 13.08.09 16:38
 citēt
a ko es - es nedaaljaaju ciiparus pa labi kreisi, so man ar. un man pofig, ja godiigi. buut 150 vai 50tam - neredzu nekaadas starpiibas. es vienmeer esmu teicis, ka man pietruukst sadalja - tikai komenteeshanai.

Par tramvaju staasts ir pavisam cits un tie kam vajadzeeja - saprata
Publicēts: 13.08.09 17:20
 citēt
tramvaja vadītāja piemērs labs, atliek vēl piezīmēt, ka pēc tā principa var kvalificēt vēl dažas grupas................
Publicēts: 13.08.09 17:24
 citēt
negatIvs:tramvaja vadītāja piemērs labs, atliek vēl piezīmēt, ka pēc tā principa var kvalificēt vēl dažas grupas................
a tieshi Tava veestule mani uz shaadu metaforu rosinaaja.... :D
Publicēts: 13.08.09 17:35
 citēt
Annirs:
negatIvs:tramvaja vadītāja piemērs labs, atliek vēl piezīmēt, ka pēc tā principa var kvalificēt vēl dažas grupas................
a tieshi Tava veestule mani uz shaadu metaforu rosinaaja.... :D
es jau sen ievēroju interesantas parādības, ir jau arī tāda lieta kā protesta balsojums. tas sevišķi izpaudās tad, kad blogā, kreisajā malā rādīja pēdējo komentāru. pietika kaut ko kritisku uzrakstīt, kāda autora bildei, kura neko īpašu arī nebija savākusi, blogā nostāvējusi kādu dienu, un ja autors brauca konkrēta maršruta tramvajā, tad pasažieri metās palīgā, ir bijuši gadījumi, kad tramvaja vadītājs, kurš tajā vakarā nemaz nav online, pēkšni parādās, ievest kārtību, un atkal pēkšni nozūd...garlaicīgi nav
Publicēts: 13.08.09 17:38
 citēt
Annirs:viss teksts balstiits uz aplikshanu. skaidrs. pacepies viens.

Jā izskaties spēcīgi "aplikts"... jā, vārdiņu "teksts" (tavā txt) precizēt uz "faktu konstatācija" - vispār dzīvs humors sanāk "За что боролись - на то и напоролись!" ;)

"tie kam vajadzeeja - saprata" (c) Annirs
"tie kam nevajadzja - drudzīgi tēlo naivos..." (c)Alloxa
Publicēts: 13.08.09 17:51 labots
 citēt
njihuja nesapratu. vecteevs savaa orbiitaa atkal aizlidojis. veiksmiigu vakaru. ir arii incantaakas teemas.

nopietni - briizhiem liekas, ka vareetu ar Tevi par kaut ko parunaat, kaa par bildeem,piemeeram, bet tad redzi - hujaksh - shirmis ciet.... labi - nemeegjiaashu vairaak
Publicēts: 13.08.09 17:57 labots
 citēt
Annirs:njihuja nesapratu. vecteevs savaa orbiitaa atkal aizlidojis. veiksmiigu vakaru. ir arii incantaakas teemas.

Es paredzēju šādu atbildi = "tie kam nevajadzja - drudzīgi tēlo naivos..." (c)Alloxa ;)

"ir arii incantaakas teemas" - nu protams! DDD
Publicēts: 18.08.09 11:18
 citēt
VAJAG šito Zaļo, vismaz eksperimentālā kārtībā :)
Publicēts: 18.08.09 13:04
 citēt
Tāds interesants novērojums - "Zaļie" strīdās kurš zaļāks un kurš jau mazliet ar toni :D .

b&w foto faniem ierosinu kategoriju melnbalto gradientos - balts , mazliet pieputējis , pelēks , tumši pelēks , melns :D (secību var paši izvēlēties).

p.s. un par gaumi nestrīdās :) , liec favorītus un neskaties tās bildes kuras nepatīk :) bet tai pašā laikā ļauj citiem dzīvot! Nepatīk kārtība publiskā portālā - taisi savu privāto un aicini pēc savām domām guru fotogrāfus. :)
Publicēts: 18.08.09 13:12 labots
 citēt
JRJ:p.s. un par gaumi nestrīdās :)
p.p.s. kā ta ne (nu, ne 1-mēr atzīst un varbūt pat ne 1-mēr apzinās, ka kašķis par gaumi). bezjēdzīga tā nodarbe gan.
Publicēts: 18.08.09 13:15
 citēt
p.p.p.s. ja atzīst ka tā tomēr ir gaume tad jau tomēs nestrīdās :)
Publicēts: 18.08.09 13:20
 citēt
par gaumi nestrīdās - vai nu ta ir vai nu tās nav! :D
Publicēts: 18.08.09 13:29
 citēt
palaidniex:par gaumi nestrīdās - vai nu ta ir vai nu tās nav! :D

nu šijā gadījumā jau elementāri tiek atzīta tikai sava gaume un citu noliegta bet tad sākās strīds jau atkal kurš "zaļš" un kurš "zaļāks" :D
Publicēts: 18.08.09 13:31
 citēt
Par zaļu pat vēl zaļāks, ir mūsu skolas laiks...

Šīs dziesmas tekstu gan nevajadzētu piemirst...
Publicēts: 18.08.09 16:48
 citēt
JRJ:p.p.p.s. ja atzīst ka tā tomēr ir gaume tad jau tomēs nestrīdās :)
gadās, šķiet, ka neatzīst. ir jau dzirdēti arī teksti "kā Tev var patikt SHITāds ....!" un "Tu kā zini, man šķiet pārāk saldskābsērīgi!", u.t.t., bet.
Publicēts: 19.08.09 00:44
 citēt
haralds:
JRJ:p.p.p.s. ja atzīst ka tā tomēr ir gaume tad jau tomēs nestrīdās :)
gadās, šķiet, ka neatzīst. ir jau dzirdēti arī teksti "kā Tev var patikt SHITāds ....!" un "Tu kā zini, man šķiet pārāk saldskābsērīgi!", u.t.t., bet.

vēl ir dažādas vērtējumu skalas, kas kam ir primāri, skatāmība, jēga, tehniskais izpildījums vai autora niks =]
Publicēts: 19.08.09 00:50 labots
 citēt
sure. un piemērs iz kino - nekad nekur nav skatītāju vērtējums sakritis ar profesionālu kino kritiķu vērtējumu. tjem nje menjeje ja filma dabū "Osi" vai "palmas zaru", savāc lielāku kasi.
Publicēts: 19.08.09 00:52
 citēt
zaļie izfiltrēs vēl zaļākos..............
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):