forum.gif
Kategorija: Zaļais
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Kategorija: Zaļais
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 17:14
 citēt
tici man tie fuflograafi monograafi uttt aatri savaaks ''vajadziigo'' veerteejumu ar visaadaam drazaam liidziigaam kaa fototopaa. tikmeer labas bildes nogrimst
Publicēts: 11.08.09 17:28
 citēt
tad jau labaak - izveido "aadminju" komandu, kas ienaaceeju bildes veertee un savaa starpaa balsojot, izvirza iespeeju publiceet, lai redz visi .... kad ir savaacis zinaamu skaitu balsu - tad driikst arii balsot par citu bildeem....
Publicēts: 11.08.09 18:05
 citēt
es gan neredzu nekaadu probleemu... nav tak visas bildes jaataisa valjaa... jau mazu redz - ka fuflo... es paarsvaraa skatos savus favoriitu bildes - man ir 139 favoriiti i normaljno...

es domaaju NEVAJAG raustiit un aiztikt FB strukturaalo uzbuuvi VISPAAR - lai kaads paraada veel dziiviigaaku internet-resursu, kur notiek aktiiva socializaacija relatiivi pozitiivaa gaisotnee.
Publicēts: 11.08.09 18:09
 citēt
Annirs, par otro teikumu .... JAA JAAA JAAA!!!!!!

bet es par to, ka tie pokemoni biskh taa ka abuutu jaaierobezho ..... man iipashi etnraucee, bet tomeer ... ;-))))
Publicēts: 11.08.09 18:17
 citēt
dan, no bloga pirmaas dienas - visi ir bijushi pokemoni. arii Tu - kad ieliki pirmo bildi biji pokemons kaada aciis :D :D
Publicēts: 11.08.09 18:17
 citēt
Nu lūk, tagad mani metīs ārā no fotobloga un liegs vārda brīvību, kamēr nebūšu "nopelnījis" izteikties par "lielajiem grandiem". :(
Par tām "zaļajām" bildēm gan taisnība, varētu tādu kā junioru sadaļu blogā, lai man nav tik liels kauns savas bildes likt pie pieaugušajiem. ;)
Publicēts: 11.08.09 18:24 labots
 citēt
un kaa tad to zaljo bildes savaaks to reitingu lai tiktu pie lielajaam bildeem? domaaju, ka pat Binde anoniimi diez vai tiktu no zaljo kategorijas aaraa... :D :D :D
manupraat viss straadaa ideaali - balansaa
Publicēts: 11.08.09 18:37
 citēt
Annirs, NEEEE .. kad es ienaacu blogaa ... vismaz kompene man bija ok ... man nebija shopa .... kuru nedaudz man ieraadija Rolands66 ... vot taa atbrauca un paraadija dazhus pamatprincipus .... Joprjaam neesmu vinjam torti nopirskusi ;-((((
Publicēts: 11.08.09 18:38
 citēt
Tie kas nebildē plikas tantes tie to reitingu nekad neuzdzīs augšā :)
Publicēts: 11.08.09 18:41
 citēt
kiits:Tie kas nebildē plikas tantes tie to reitingu nekad neuzdzīs augšā :)
nu nez... labaakajam bloga fotograafam nav plikas tantes. patiesiibaa no augshgala nevienam nav plikas tantes. man ar nav.
Publicēts: 11.08.09 18:42
 citēt
man gan ir - bet taadas, kas "puikaam"nepatiik ;-))))
Publicēts: 11.08.09 18:43
 citēt
Tas tā salīdzinājumam! Es bildējot ralliju nu toč paliktu pie zaļajiem uz mūžu. Tagad vismaz kāds kādreiz kko lietderīgu uzraksta par bildi :) A ja būsi starp zaļajiem tad neceri uz izaugsmes iespējām :) :)
Publicēts: 11.08.09 21:17 labots
 citēt
a kāpēc nevar tākā iStockPhotos darīt? pie reģistrēšanās aizsūti ādmiņiem 10 bildes un ta šie vērtē, vai dot tev rocību bildes publicēt vai nē... ja vismaz puse (vai cik tur) iziet cauri - publicējies uz nebēdu bez jebkāda cenza... ja ne - mēnesi pasēdi mierā, palasi skolu i ta var vēlreiz provēt. Galvenais - ādmiņi atmetot bildes atpakaļ, paskaidro, kas nav bijis labi un no kā izvairīties. Sistēma, manuprāt, ārprātīgi efektīva!
Publicēts: 11.08.09 21:20
 citēt
dansiga:tad jau labaak - izveido "aadminju" komandu, kas ienaaceeju bildes veertee un savaa starpaa balsojot, izvirza iespeeju publiceet, lai redz visi .... kad ir savaacis zinaamu skaitu balsu - tad driikst arii balsot par citu bildeem....

šis ir labs variants, bet ļoti nedemokrātisks :D
Publicēts: 11.08.09 21:23
 citēt
Foto guru atradušies, bļin.
Publicēts: 11.08.09 21:40
 citēt
kura superlaba bilde ir norakta?.......................................................................................................................................
Publicēts: 11.08.09 22:11
 citēt
negatIvs:kura superlaba bilde ir norakta?..........................................................................................................................
a kā te var bildi norakt? nav takš kīno, kuru var neierāmēt projektorā un neprožektēt uz ekrāna un vsjo. ka kādai reitings zemāks, kā izskatās uz aci, ka pienāktos, gadās. otrādi a. neies takš tādēļ satraukties.
Publicēts: 11.08.09 22:13
 citēt
negatIvs:kura superlaba bilde ir norakta?.......................................................................................................................................

gribi teikt ka neviena nav?
Publicēts: 12.08.09 09:00
 citēt
Gudris:

es domaaju NEVAJAG raustiit un aiztikt FB strukturaalo uzbuuvi VISPAAR

kā saka Jānis Pliekšāns - "pastāvēs kas mainīsies"....bet Tev jau laikam labaak zinaat :)
a Tu neesi pamaniijis kaa triis gadu laikaa ir mainiijies FB????
Publicēts: 12.08.09 11:42
 citēt
nu nez daži labi kas te skaitās "PRO" netaisa labākas par dažu labu "zaļo"... tā ka tas viss ir subjektīvi...
Publicēts: 12.08.09 12:38
 citēt
Luxferre:nu nez daži labi kas te skaitās "PRO" netaisa labākas par dažu labu "zaļo"... tā ka tas viss ir subjektīvi...
reitingiem pieej ar smaidu, un viss būs mierīgi.....kam sava galva uz pleciem, tiem ir sava reitingu tabula.......................
Publicēts: 12.08.09 13:09
 citēt
zo:
negatIvs:kura superlaba bilde ir norakta?.......................................................................................................................................

Noraktās superlabās bildes piemēru studijā! ;)
Publicēts: 12.08.09 13:21
 citēt
kasnukas:
zo:

Noraktās superlabās bildes piemēru studijā! ;)

www.fotoblog.lv...

un tādu ir daudz
Publicēts: 12.08.09 13:28
 citēt
driizaak nenoveerteeta nevis norakta. lai taada emocionaala bilde te uzkaaptu - vismaz vajadziigs tehniski labaaks izpildiijums - un shajaa gadiijumaa tas nav izcils
Publicēts: 12.08.09 13:46
 citēt
Annirs:driizaak nenoveerteeta nevis norakta. lai taada emocionaala bilde te uzkaaptu - vismaz vajadziigs tehniski labaaks izpildiijums - un shajaa gadiijumaa tas nav izcils

"tehniski labaaks izpildiijums" vajadzīgs TIKAI stok-bildēm! ;)
Publicēts: 12.08.09 13:47
 citēt
Luxferre:nu nez daži labi kas te skaitās "PRO" netaisa labākas par dažu labu "zaļo"... tā ka tas viss ir subjektīvi...

Pilnīg piekrītu un man piemēram tas pilnīg neuztrauc:):)
Publicēts: 12.08.09 13:49
 citēt
Es kā jau zaļais pokemons attiecībā uz Alloxa piedāvāto piemēru pievienošos Annira viedoklim... :(
Publicēts: 12.08.09 13:54
 citēt
Alloxa:
Annirs:driizaak nenoveerteeta nevis norakta. lai taada emocionaala bilde te uzkaaptu - vismaz vajadziigs tehniski labaaks izpildiijums - un shajaa gadiijumaa tas nav izcils

skaidrs - Tu apgalvo ka bildei ir izcila kvalitaate?
Publicēts: 12.08.09 14:05
 citēt
Annirs:
Alloxa:
skaidrs - Tu apgalvo ka bildei ir izcila kvalitaate?

es apgalvoju, kā tehniska kvalitāte makslas bildē ir sekundārs jēdziens. ;)
Publicēts: 12.08.09 14:13 labots
 citēt
Alloxa:
Annirs:]skaidrs - Tu apgalvo ka bildei ir izcila kvalitaate?

es apgalvoju, kā tehniska kvalitāte makslas bildē ir sekundārs jēdziens. ;)
ok

es ar izvilku no favoriitbildeem dazhas - kuras manupraat ir nenoveerteetas: www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 12.08.09 14:15
 citēt
Annir, izlabo linkus
Publicēts: 12.08.09 14:22
 citēt
es iedomaajos, ja Tu Alloxa buutu ielicis to Daugavas skatu - noteikti buutu topaa. tas arii respekta jautaajums.

Neapgalvoju ka visas taas bildes ir izcilas, bet man tiik un ir kategorijaa - nenoveerteetas.
Publicēts: 12.08.09 14:39
 citēt
Man čigāns autoostas tunelī piedāvāja rolexu...bet es nenovērtēju un pasūtīju šo ar visu pulksteni tālāk...Hmm...varbūt tomēr vajadzēja nopirkt..;)..;)
Publicēts: 12.08.09 14:58
 citēt
Nepiekrītu Alloxa, lai cik laba doma tev ir, ja tu to neproti pienācīgi pasniegt, tu esi garām un tava māksla arī... Māksla tiek radīta cilvēkiem, kas uz to skatās, vērtē un apspriež, neuzskati par idiotiem tos, kas atklāti sudīgā bildē nesaskata augsto mākslu. Negribētos ticēt, ka labā bildē mākslu sasakta tikai 5 no tik daudziem. Piekrītu, ka ir labas bildes, kurās defekti ir uzskatāmi efektiem, bet Tevis minētāis piemērs... ir daži interesanti momenti pie kā acis pakavēt, bet jāatzist, ka kopumā bilde ir slikta.
Lai arī cik skumji tas būtu, bet man, bez nenovērtēto bilžu kategorijas, gribētos pieminēt ari pārvērtēto bilžu kategoriju, kurā ir strēķītis neizcilu bilžu ar nesamērīgi augstu "māksliniecisko" vērtējumu. Mīļā miera labad bez piemēriem =]
Publicēts: 12.08.09 15:04
 citēt
labaak AR piemeeriem. miers = naave.
Publicēts: 12.08.09 22:37
 citēt
Schnircks:Anniram interesanta ideja. Linkos liktās nenovērtētās bildes- arī taisnība! Var patikt, var nepatikt, taču ne jau nu sliktākas par drazu, kas it kā tiek likta tikai apskatei, bet raugi, raugi- dižojas reitingu galvgalī.
+

bet alloxa no bilzhu apsprieshanas nosviida... :(
Publicēts: 13.08.09 00:56
 citēt
Gabis, novēlu tev vismaz vienu tādu "kopumā sliktu bildi" uztaisīt... ;)

annir, gribi apspriest gaumi!??? starp taviem linkiem, uz nesliktām bildēm, šedevru (manā skatijumā) nav.
Publicēts: 13.08.09 03:40
 citēt
Alloxa, ja es pasaku, ka man nepatīk, tas neuzliek man par pienākumu prast labāk... ja kas.
Papētiju vēl šo bildi... pastāsti man muļķim, ko tu tajā bildē tādu saskati ko citi neredz.
Publicēts: 13.08.09 04:00
 citēt
Gabiz:ja es pasaku, ka man nepatīk, tas neuzliek man par pienākumu prast labāk...
neuzliek par pienākumu PAT prast TĀ, KĀ PAŠAM ŠĶIET labāk. bet nu visādi var būt.
Publicēts: 13.08.09 07:23 labots
 citēt
haralds:
Gabiz:ja es pasaku, ka man nepatīk, tas neuzliek man par pienākumu prast labāk...
neuzliek par pienākumu PAT prast TĀ, KĀ PAŠAM ŠĶIET labāk. bet nu visādi var būt.

Par prasmēm un varēšanām neliels zaļā pokemona iespraudums.
Vēlētos fotogrāfiju novērtēšanu nedaudz salīdzināt ar mūzikas klausīšanos- man nav jābūt komponistam vai dziedātājam, lai sadzirdētu, ka kāds dzied "šķērsām", bet lai mūzikas speciālista ziņā paliek konstatācija vai šķērsām ir norauts par toni vai pustoni. Varbūt komponists radīja labu darbu, bet dziedātājs ar savu izpildījumu to samaitāja (fotgrāfijā idejas un izpildījuma vērtējums ne vienmēr sakritīs). Vai tiešām man ir jārada šedevrs, lai es varētu atļauties izteikties par cita radītu "šedevru"? Kāds protams iebildīs, ka arī mūzikā ir jābūt dzirdei, lai saklausītu "lažu". Piekrītu un akceptēju, ka arī vērtējot fotogrāfiju jābūt kaut nelielai "muzikālajai dzirdei" (lasi- izpratnei par fotogrāfēšanu), bet paliek jau vēl arī gaumes jautājums.
Mazliet murgaini sanāca, bet to es norakstu uz "vēlmiegsacīs".
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):