deem...zini kas par joku kambariite? Tas, ka man nav bildes, jo man nenormali nepatiik, kad mani fochee...vismaz liidz 18gadiem tochna...tad bija vienalga!
he he, vel joprojam atceros, ka neparko negribeju mazgat muti, kad biju siiks un uz sadjiku bija atnaacis fotograafs... tad nu taa bilde taada arii ir, ar netiiru muti, schas paskatiisos, vajadzeetu veel buut
Tātad, gaidīšu Jūs Bezdelīgu ielā 12, 12.01.07. 20:00 kā arī pēc 20:00, ierodoties, lūdzu zvaniet man uz mob.:29485857 Vēlreiz saraksts: ievish, arvisv, spaaarni, frida, edzjus, ezis666, lučik, AJ, martink, punchart, asr, diary, Bizarre, zandymama, Kawazoe -Taiki, Birkofs?, pukju-beerns?, dejavue? :roll: Līdzi jāņem noteikti labs garastāvoklis un 1-2 bildes, kā saka " atgriezšanās bērnībā ", bildes - nav obligāta prasība, ņem tie kam ir.
Ar pienākumu sadālīšanu man neiet viegli, zandymama - pagatavos siera plati ar vēl kādām sāļām mazām uzkodām, AJ - paķers marinētus gurķus līdz, ezis666 - gardu desu, lučiks - rumu, vīnu, ananāsu sulu, vītinātu desu, baltmaizi un varbūt eļļā marinētas olīves. Derētu vēl augļus un varbūt kādus sāļos cepumiņus... :roll: Skataties paši, galvenais nevajag stresot! :wink:
Lasu Jūsu saraksti un pilnīgi saprotu : briest lielas lietas!!! Saraksts gan laikam jau ira pilns. Vai ne? Kā tur palikās ar arvisv? Par dāvanu vienojāmies?
ZG, buus jaapricizee, vai visi kuri pieteicaas ieradiisies...saakumaa plaanoju uzn,emt maxi cilveekus 15, tagad jau esam 20. Runaajot par arvisv dzimshanas dienu, zinu tikai to, ka 10.01.07. 18:00 ir jaabuut pie Haiduka pirtii. Es buushu.
ArvisV shito nelasa, ja nee - pats vainiigs! ir paaris idejas, bet patreiz taas man neshkjiet vis vis vis labaakas! taa kaa, ja ir veel - luudzu! un otrkaart jaaskataas, cik cilveeki buus!
ZG, buus jaapricizee, vai visi kuri pieteicaas ieradiisies...saakumaa plaanoju uzn,emt maxi cilveekus 15, tagad jau esam 20. Runaajot par arvisv dzimshanas dienu, zinu tikai to, ka 10.01.07. 18:00 ir jaabuut pie Haiduka pirtii. Es buushu.
Ui, kā aizrunājušies! lučik, vajag Tavas garšīgās olīves! Iedomājos, siekalas uzreiz saskrēja Man būs kaut kāds sausais sarkanvīns un varu kādu auglīti tad paķert.