Nav ko aakstiities! Vai kaads vispaar reaali grib iet kaut kur vai tikai te seedees un klabinaas taustinjus? :evil:
te tev nav rotos...ne jau visi var vislaik iet u nkko focheet..ir arii duadzas citas lietas ko dziivee dariit..lai vai cik tas pretiigi nebuut...diemzheel kopsh kkaada decembra saakuma pafocheet nav sanaacis ;( deemed
Nav ko aakstiities! Vai kaads vispaar reaali grib iet kaut kur vai tikai te seedees un klabinaas taustinjus? :evil:
te tev nav rotos...ne jau visi var vislaik iet u nkko focheet..ir arii duadzas citas lietas ko dziivee dariit..lai vai cik tas pretiigi nebuut...diemzheel kopsh kkaada decembra saakuma pafocheet nav sanaacis ;( deemed
Ar rotosu te vispaar nekaada sakara nav!
Runa iet par to, ka daudziem aaraa ieshana ir tikai txt formaa.. bet nez kaapeec ir cilveeki kuriem ir gan veelme, un arii vareeshana tad atrodaas..
te nu gan tev nepiekriitu..."ja ir veelme tad vareeshana arii atrodas" veelme jau ir...bet kad es varu tikt tad jau ir tumssh ;( Un taakaa piemeerots statiivs nav iegaadaats, tad nav dizha jeega no rokas ar Iso 800 bildeet Taa luuk...vieniigi 6dien vai 7dien, bet nu tad visi atpuushaas utt..u te visus tusus riiko pa briivdienaam..juutos SMAGI apdaliits
nu atklāti sakot es labprāt ietu tikai esmu Cēsinieks...bez dSLR...un bez 18 gadiem...
no Riigas liidz Ceesiim NESTEIDZOTIES varot atnaakt 1000 minuutees(taa kkaadaa "gudraa"reklaamaa es dzirdeeju) t.i. ap 16h....nu un steidzoties es pieljauju, ka tas vareetu sarukt liidz kaadaam 8h Nu kur probleema...no riita ap 8iem izej..un pie mums ap 16iem buusi
jūs tādi lieli - bet nemaz nevar teikt man tikai 14 bet kad tikšu pie dSLR tad gan varētu(pilnīgi man mērķis nosprausts)...ja vēl tajā sabiedrībā var iejusties tad ar lielāko prieku...
jūs tādi lieli - bet nemaz nevar teikt man tikai 14 bet kad tikšu pie dSLR tad gan varētu(pilnīgi man mērķis nosprausts)...ja vēl tajā sabiedrībā var iejusties tad ar lielāko prieku...
tas, ka 14 tas jau nekas! Deem...lietotaajam Gjirtinshj ir tikai 16 dSLR ir jau ok...tik baigi pietruukst viena leeca, kas der visam...tas riktiigi iesako eesu
ar 16 blogā esi oficiāli(pēc noteikumiem) a es tikai pēc 1 gada un 4 mēnešiem te būšu oficiāli nu ja to pasākumu tiešām sāk organizēt varētu jau tad izstaigāt ja jūs mani tā pieņemat...
ar 16 blogā esi oficiāli(pēc noteikumiem) a es tikai pēc 1 gada un 4 mēnešiem te būšu oficiāli nu ja to pasākumu tiešām sāk organizēt varētu jau tad izstaigāt ja jūs mani tā pieņemat...
tas cik gadi neko nenoziimee...tas ka ir gadu starpiiba te manupraat vispaar neko nedod...mozh tikai pieredzi! Nav jau nekaads svingeru klubs :lol:
karoche, ja kaads saorganizee kaadu fotogaajienu briivdienaas, tad es vareeetu tikt!
vot es savā pusē varētu norīkot tādu vasaras pārgājienu pa lodes apkārtni...iekļaujot rūpīcu un vienas klintis...ar riteņiem izbraukāju es 4h laikam bet klintis ir tādas kad vieglāk ar kājām nekā ar riteni...bet lai līdz viņām tiktu bišku ir jāpaiet ar kājām...
vot es savā pusē varētu norīkot tādu vasaras pārgājienu pa lodes apkārtni...iekļaujot rūpīcu un vienas klintis...ar riteņiem izbraukāju es 4h laikam bet klintis ir tādas kad vieglāk ar kājām nekā ar riteni...bet lai līdz viņām tiktu bišku ir jāpaiet ar kājām...
nez..man ar riteni buutu eertaak Protams, ja nav baigi aatri jaaminaas, jo nav iisti aatrumam paredzeets Bet tas jau tikai vasaraa....es gribu kkad tagad! :roll:
nez..man ar riteni buutu eertaak Protams, ja nav baigi aatri jaaminaas, jo nav iisti aatrumam paredzeets Bet tas jau tikai vasaraa....es gribu kkad tagad! :roll:
nu vasarā jo tagad ātri paliek tumš un tur nav ko darīt...a vasarā kad viss tā lēnāk notiek tā aptumšošanās tad tur blogerus var ielaist... tagad man nav idejas ko te manā apkārtnē būtu ko bildēt... un ja ar riteņiem...no rīgas jau uz cēsīm ar jādabū...pilns autobus/vilciens būs ar blogeriem un viņu aprīkojumu nu cēsinieks esmu bijis vienmēr :wink:
Canon ixus 700 ja nu vienīgi kādu zenitu varētu ņemt...
forssh Canons tas Ixus 700... Man sencim bija...un ir veel tagad kkur...man patika...bildes ar labas sanaak..plus i manuaalais rezhiims ir tiiri taa neko
nē kamera laba...krustēvam ir 30D arī blogeris un saslimu pilnībā paņemot rokās un grozot objektīvu...tas ixus mazs neērts un kaut kāds puļķis tik jāgroza lai pietuvinātu... un tapēc vajag dSLR...
IDEJA :!: :idea: :!: 27.janvāris Žagarkalns Visādi bildējami pasākumi... Iespaidīgākais noteikti BIG AIR šovs...tad tur ir ko bildēt... Itkā jaungada pasākums bet bezsniega dēl pārcelts...
nē kamera laba...krustēvam ir 30D arī blogeris un saslimu pilnībā paņemot rokās un grozot objektīvu...tas ixus mazs neērts un kaut kāds puļķis tik jāgroza lai pietuvinātu... un tapēc vajag dSLR...
nu ar to zuumu ir kaa ir...ieprieksh bija SLRlike kamera...un izveeleejos tieshi vinju, jo zuums arii bija ar roku reguleejams grozot lielo baranku...tik eerti
30D nav naacies tureet rokaas, bet zinu, ka ljoti liidziigs 10D un ar to ir naacies pabildeet
Visas Jaungadā iepriekš paredzētās lielās aktivitātes- Dīvaino objektu nobraucieni, snoveru Big Air šovs, Instruktoru demo šovs un lielais Carlsberg salūts tiek pārcelti un 27.janvāri. 27.janvārī Žagarkalnā norisināsies lielais "Fans ziemas festivāls" ar daudz un dažādām aktivitātēm un tā ietvaros mēs mēģināsim atkārtot visu mūsu Jaungada programmu. Tad sniegs būs noteikti! nu pastāv sabiedriskais ar to var tikt līdz pašam kalnas tik jāpaiet 100m un esi klaāt pie pār10 nogāzēm...
(AS "CATA" 7730 Rīga - Cēsis 12:40 14:20 1.80 95.3 1:40 123456- Papildus kursē 31. decembrī. Nekursē 1. janvārī. (AS "CATA" 7730 Rīga - Cēsis 13:05 15:05 1.80 95.3 2:00 123456- Papildus kursē 31. decembrī. Nekursē 1. janvārī. (AS "CATA" 7665 Rīga - Straupe - Cēsis 13:10 15:50 2.00 116.5 2:40 1234567
(AS "CATA" 7662 Rīga - Cēsis - Madona 13:20 15:10 1.80 95.3 1:50 ----5-7 Nekursē 31. decembrī. Kursē 1. janvārī. Kursē 5. un pirmssvētku dienā, un 7. un pēdējā svētku dienā. (AS "CATA" 7730 Rīga - Cēsis 14:00 16:00 1.80 95.3 2:00 1234567
tas tur stimulam...nav jau nekāds lauku nostūris...diezgan attīstīta pilsēta un paliela...ka jau teicu līdz kalnam ar sabiedrisko nezinātājs var aizbraukt...ja ne savādāk tad art taksti(1.50ls no stacijas lūdz kalnam)
tas tur stimulam...nav jau nekāds lauku nostūris...diezgan attīstīta pilsēta un paliela...ka jau teicu līdz kalnam ar sabiedrisko nezinātājs var aizbraukt...ja ne savādāk tad art taksti(1.50ls no stacijas lūdz kalnam)
o...ar taksi 150sant...zaibulji ja braucam trijataa 50sant no katra idea laba....gaidam naakamaa gada saakumu \ko tas soliis..mozh kkaadas blaugznas nogaisa tomeer saaks krist! :twisted: