Tu piepildīji manu nepiepildāmo sapni... to tomēr izlasīs vairāki cilvēki...
Un nav runa par 5 5 5... bet gan par 1 1 1, ko tu it kā spēj nokomentēt, bet tai pat laikā visai vāji...
Un pats interesantākais, ka novērtē tikai tās bildes, kuras tu vari kaut kur piesieties... lai, kā saka, būtu pamats ielikt 1 1 1, nu labājakā gadījumā 3 2 2...
"...bet ir arii miinusi - jo lielie resnie biezhi vien ir neiecietiigi pret tiem kas maacaas. un taads nu izteikti ir andre..." - tā par tevi, Andre domā... un netikai es...
Gredznes tik vecā rokā simblizē - nodzīvota kārtīga un stipra ģimenes dzīve... bet nu laikam tev to nesaprast... tu jau mums ar PhotoShopu esi precējies
Bet par Aleksandru Sokolovu runājot - normāls keks... man patīk kā viņš strādā... Pastaigas meitenes arī ir ļoti apmierinātas... bet nu tas jau ir pavisam cits stāsts...
man tass viss atgaadina to, ka viens cilveeks vaaroties vieteejaa smilshukastee juutaas diezgan varens un te, kaads vinam noraada uz kluuudaam, pasaka savu viedokli, ieliek atziimi taadu kaada viņam nepatiik, tad uzreiz vajag nolaist to cilveeku kas izsaka savu viedokli... manupraat tas ir gleevi...
andre, tu veiksmiigi aprakstiiji sevi. sheit diemzheel ir paaraak daudz nepieredzeejusho cilveeku lai saskatiit tavas kljuudas, un visiem liekaas ka tu esi kaut kaads briinumdaris, patiesiibaa vienkaarshs jefinsh, kursh pats sevi savaa porcelaana tronii iecelj... :lol:
andre, paskaties ko tu tagad dari, es tevi uz loma panjeemu, un tu kaa saka lohanulsja... DD pavilkies ar, paveerojiet komentaarus manaam bildeem un peedeejai andre bildei...
andre, paskaties ko tu tagad dari, es tevi uz loma panjeemu, un tu kaa saka lohanulsja... DD pavilkies ar, paveerojiet komentaarus manaam bildeem un peedeejai andre bildei...
pirmkaart tava paskaste ir tuksha un no manas puses tev neviens veestules nav atnaacis.
otkaart no manas puses nav neviens apvainojums lamu vaardaa gaajis.
treshkaart jau no pasha riiita vienai tavai loti neveiklai bildei saliku 1 1 1.
takshto tavs loms un to ka es lahanulsja ir pilniigi garaam. tak shto ne jau es lahanulsa bet GAN TU .
tieshaam no rita, bet pamaniiju tavus 111 tikai tagad... )) vari salikt 111 man visaam bildeem, man no taa gabals nenokritiis, bet tev gan nokriit kat tev zemaak saliek...tas tik un taa bija manaams tavaa jaunaakajaa bildee... taakaa beidz speeleet futboolu ar aizvainojumiem, bet gan aizdomaajies par savu riiciibu. un attieksmi pret citiem.
man ir taadas aizdomas ka andre ir tagad iecelts par vienu no shiis lapas veidotaajiesm, jo man shkjiet ljoti aizdomiigi ka es nevareeju pamaniit to ka 10:00, jociigi preciizajaa laikaa vinjsh man pierakstiija mkomentu bildei. man liekaas ka vinjsh vienkaarshi edite laiku un taapeec ari zin ka mana pastkaste ir tuksha...mazais kjeems... he hee :lol:
vienkaarsh, man liekaas aizdomiigi tas ka tu zini kamana kaste ir tuksha, pilniigi,jo vakar izdzeesu pilniigi visu, un man liekaas aizdomiigi ka nemaniiju 10:00 tavu komentaaru... nelogjiski kaut kaa sanaak... un zinot cik tu esi patmiiliigs un iedomiigs egoists, manupraat tev vienkaarshi nav taisniiba un es taapeec esmu preteejaa pusee...
vienigi ir taa, ka sheit nav obligaati baigam fotograafam jaabuut lai tuset, raksti un reportaazhas - briivi un kursh grib, arii galerijas, tikai tur vot sit pa muti ar aamuri biezhi vien
lainukaa, plaans ir nebuut mats mataa kaa citi, ar kaut ko atshkjirties tomer, bet nu ja jau jaadirshaas tad jaadirshaas, ko dariit ...
ArchAngel, nesatraukājies, admini ir palikuši vecie un nav nācis neviens klāt! oi diršu, šodien iedevu admin tiesības mūsu jaunajai programmētājai Baibiņai bet viņa pagaidām bildes neliek un komentārus neraksta
es shai lapai saku milzum paldies par mazliet leciigiem komentiem, asu veerteejumu saviem knipseejumiem un iespeeju LIELISKI maaciities no citu paveiktaa.. vai tas buutu ar superkameru, digiziepi, vai, nelaimiigi uzmaniibas lokaa nonaakusho ( :wink: ) fotoveikalu.. un man (jau ieprieksh atvainojos) nafig neinteresee (!!!) ko kursh kuram un cik reizes ir dariijis! jo vairaak cilveeks zaudee kontroli par sevi, jo mazaakas vinja spriestspeejas un tas arii paraadaas abu autoru sarakstee, bez tam - striidos neuzvar - katrs dodas uz preteejo pusi ar SAVAAM domaam..
un nosleedzot - beidzam sho diskusiju - dodamies pie dabas/draugiem/.. un lai darbi runaa!.
es shai lapai saku milzum paldies par mazliet leciigiem komentiem, asu veerteejumu saviem knipseejumiem un iespeeju LIELISKI maaciities no citu paveiktaa.. vai tas buutu ar superkameru, digiziepi, vai, nelaimiigi uzmaniibas lokaa nonaakusho ( :wink: ) fotoveikalu.. un man (jau ieprieksh atvainojos) nafig neinteresee (!!!) ko kursh kuram un cik reizes ir dariijis! jo vairaak cilveeks zaudee kontroli par sevi, jo mazaakas vinja spriestspeejas un tas arii paraadaas abu autoru sarakstee, bez tam - striidos neuzvar - katrs dodas uz preteejo pusi ar SAVAAM domaam..
un nosleedzot - beidzam sho diskusiju - dodamies pie dabas/draugiem/.. un lai darbi runaa!.
man savukaart naak atminjaa, ka fotoblogs ir Eliksa ideja un straadaa tikai pateicoties Gljuka prasmeem paarveerst koncepciju par koda rindinjaam ... bet arii ar Arachu labaak nelekties ))