Vai kāds ko labu (vai sliktu) var pateikt par Pentax pēdējo hītu - k10 D. Izskatās labs: attēla stabilizācija 3 limeņos, putekļu un šļakatudrošs, 10Mpx, ātrs. Lietuvā uz tiem pierakstās rindā. Latvijā vēl neesmu redzējis.
Petaxam ir gruti dabuut objektivus, vieglaak ir canonam un nikonam!
bet taa cena par pentax objektiivu attieciibaa pret nikon u nkur nu veel canon ir tada, ka labaak tomeer pamekleet, jo atshkjiriiba ir tieshaam juutama!
ar pentax objektīviem ja godīgi ir vienkārši bļin! jā un vēl marasmātiska lieta ir pentaxistu orģinalitāte sava raw formāta radīšanā! kuru ne vella neatpazīst abobe dridge kamera laba, protams atzīstama lieta.! plusvel tā fīča ar atputekļotāju. i kas tur vēl citas pa lūžņõtām idejām tik netiek piedāvātas!
atputekljotaajs, jeb sensora tiiritiaajs ir arii tagad jaunajos canonos
ar pentax objektīviem ja godīgi ir vienkārši bļin! jā un vēl marasmātiska lieta ir pentaxistu orģinalitāte sava raw formāta radīšanā! kuru ne vella neatpazīst abobe dridge kamera laba, protams atzīstama lieta.! plusvel tā fīča ar atputekļotāju. i kas tur vēl citas pa lūžņõtām idejām tik netiek piedāvātas!
canonĀ tikai 400d ir cik zinu
a tu daudz jaunus kanonus zini, neskaitot 400D? Es ne iipashi!
300D 350D 400D 10D 20D 30D 5D 1D Mark II N 1Ds Mark II nu spogulenes nekur neskatijos visas zināju!
300D 350D 400D 10D 20D 30D 5D 1D Mark II N 1Ds Mark II nu spogulenes nekur neskatijos visas zināju!
tagad uzmet aci uz augstaak redzamo sarkano vaardinju un atbildi veelreiz
Jau par objektīviem Tev nav taisnība. Bet par RAW formātu Tu vispār runā tīru čugunu. Apskaties K10D speciffikāciju un palasi, kas ir DNG formāts.
nezin, nezin... atljaushos izskatities pec pamulkja, bet jaunie canon fotoaparati man liekas kaut kadi...nepilnvertigi... A serijaa vecie pec parametriem outperformee jaunos, megapikselju it ka mazak, bet matricas tadas pashas Gserijaa - G7 vispar lazha, bez rawa, maza matrica ixus? sorry, paskatos uz savu ~2gadus vecaa modelja ixus 40 un uz ixus 65 - jaa, za*ebis, liels LCD, utt, tas jau po, ka graudains un bremzeets saliidzinajumaa.... EOS 400 - marketings, +2 megapikselji ari ar tadu pashu matricu, novakts tiny ekrans (kursh man anyway labak patiktu tur, kur nikoniem un pro canoniem - augshaa, lai kada jeega ira)... nu kaut kaa taa... skatos jaunos canon modeljus...
esot elkorā, vai bija. (ap 600) bet elkors man nepatīk.. kaut savējo k100 tur dabūju.. / hint google ja kas ir lielisks meklētajs...
LV ineta veikalos atradu Bet nu jaa....Elkors cenu bik uzskruuveejis! tad nu man te viens jautaajums K110D? Kaads zin par sho aparaatu ko staastiit? Vinjsh tipa labaaks par K100D, vai sliktaaks?
ir kaads veikals Latvijaa(der arii interneta veikals, vai aarzemju online shop) kur var iegaadaat sho K10D ? :roll:
5dien iestaigāju elkorā, teicās ka iepriekšējie esot 2vās dienās aizgājuši, un uz nākošo partiju varot kaukad 2ned laikā cerēt. inet veikalos... es caur [url=www.site.lv]www.site.lv[/url] meklēju, tur gan 10tais vēl nau sarakstā, bet pasties tos kuri tirgo 100tos tur ir arī 10tie - ff.lv pagaidām laikam lētākais sanāk 522ls.
ir kaads veikals Latvijaa(der arii interneta veikals, vai aarzemju online shop) kur var iegaadaat sho K10D ? :roll:
5dien iestaigāju elkorā, teicās ka iepriekšējie esot 2vās dienās aizgājuši, un uz nākošo partiju varot kaukad 2ned laikā cerēt. inet veikalos... es caur [url=www.site.lv]www.site.lv[/url] meklēju, tur gan 10tais vēl nau sarakstā, bet pasties tos kuri tirgo 100tos tur ir arī 10tie - ff.lv pagaidām laikam lētākais sanāk 522ls.