-jā nedemokrātiski, tāpēc, laikam, ja viena sistēma ir iesākta, tad praktiski to manīt nevar. -jā tiešām (nupat pārlasīju visus šī topika komentus) domu nemaz nav pārāk daudz (un šis posts nebija domāts, kā vēstule, sory lučik, laikam nemāku forumu lietot)
nekas, man arī tā ir gadījies, jo blogā pogu izvietojums un ergonomika ir...#$%^&*(*&^%$%^&*&^%.... :lol:
Lučik, ir tāds taustiņš - "Page Up" - nospied to, un nemaz nepamirkšķinot aci Tu jau būsi uzskrullējies no 76. komentrāra apakšā līdz pašai balsošanas kastei
nekas, man arī tā ir gadījies, jo blogā pogu izvietojums un ergonomika ir...#$%^&*(*&^%$%^&*&^%.... :lol:
Lučik, ir tāds taustiņš - "Page Up" - nospied to, un nemaz nepamirkšķinot aci Tu jau būsi uzskrullējies no 76. komentrāra apakšā līdz pašai balsošanas kastei
briedi, da runa vispār par pogu izvietojumu..sūtīt ziņu, nezin kāpēc, pirmā rindā un pievienot spamu topikam kaut kur zemāk....nerunāsim par balsošanas, kuras vispār nez kur kreisajā malā uzliktas un ja pagarš komentu-vērtējuma-spama saraksts, tad līdz tai jau jānopūlas aizsniedzot, tā vietā, lai ieliktu apakšā zem pēdējā komenta...nekas, cerēsim, jaunās versijas programmētājiem rokas aug no pareizās vietas.. :lol:
nerunāsim par balsošanas, kuras vispār nez kur kreisajā malā uzliktas un ja pagarš komentu-vērtējuma-spama saraksts, tad līdz tai jau jānopūlas aizsniedzot, tā vietā, lai ieliktu apakšā zem pēdējā komenta...nekas, cerēsim, jaunās versijas programmētājiem rokas aug no pareizās vietas.. Laughing
Vērtēšana attiecas uz bildi, neviss komentāriem, tāpēc man (programmētājam, kuram rokas acīmredzot ne no tās vietas aug) šķiet, ka balsošanas panelim jāatrodas bildes redzamības laukumā. Pareizāk un daudzi tā arī dara ir novērtēt bildi pēc saviem ieskatiem un pēc tam lasīt komentārus, neviss otrādi, tāpēc uzskatu par nepareizu likt balsošanas lodziņu zem visiem komentāriem, kuru reizēm mēdz būt ļoti daudz.
Ja tu man nepiekrīti, esmu gatavs uzklausīt tavus argumentus un piedāvājumu uz labāku izkārtojumu.
P.S. par foruma "ergonomiku" nestrīdos... forums tiks pārtaisīts no nulles.
hvz varbut ka ir jau shitada doma bijusi... ir baigi erti lietot, kad tu zini, ka tev ir kadi jaunumi tava profila, bet lai tu tos ieraudzitu tev vaig izstaigat pa n-tajam lappusem draugiem ir labs solutions sim problemaiz 8)
eu a nu pie tiem triis veerteeshanas punktiem Ideja,Izpildiijums un Sajuutas man liekas ka vajaga arii ceturto-Kvalitaate,vai kkaa taa.jo biezhi sanaak apmulst.piem. shodien veerteeju bildi ar pilieniem,ideja-ok nekas jauns 4,sajuutas-nekas iipashs 4,a pie izpildiijuma apjuku.bildee foons peec suuda,bilde shkjiiba+veel kadreejums pakaljaa,bet pilieni asi un nav izpluudushi,ta nu saaku domaat,kas ta ir izpildiijums,vai tas peec suuda fons un shkjiibaa bilde,vai tas pareizi nofokuseetais piliens... nevienu reizi vien man taa gadaas,domaaju ka paareejie arii ar to ir saskaarushies...
nu jaa jaa taapat kaa draugiem.lv a moshka ta labaak taisam fotoblogu ciet un liekam bildes draugiem.lv tur tak taapat vinjas var veerteet un pie tam veel ar zvaigzniiteem!!! :twisted: :twisted: :twisted:
pavisam nopietni. autoram vajag iespeju blakus saviem komentariem nospiest mazu podzinju, ierakstiit veeesti adminiem un aizsutit. piemeram, balsojuma dzeshaana, utt.
to pashu vajadzetu varet bildes autoram par visiem komentiem. (bet shitas neobligati, jo bus daudz sudzibu "visi liek 555, vinsjh 545, BANU VINJAM!", tapec shadu iespeju tikai tiem, kam FR virs 5.6 vai pat augstak - tie vismaz, vairumaa gadijumu, nav totali cirvji un p0k3mOn1
pavisam nopietni. autoram vajag iespeju blakus saviem komentariem nospiest mazu podzinju, ierakstiit veeesti adminiem un aizsutit. piemeram, balsojuma dzeshaana, utt.
to pashu vajadzetu varet bildes autoram par visiem komentiem. (bet shitas neobligati, jo bus daudz sudzibu "visi liek 555, vinsjh 545, BANU VINJAM!", tapec shadu iespeju tikai tiem, kam FR virs 5.6 vai pat augstak - tie vismaz, vairumaa gadijumu, nav totali cirvji un p0k3mOn1