forum.gif
Varbūt tomēr vienreiz pietiks????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Varbūt tomēr vienreiz pietiks????
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.05.09 16:14
 citēt
Karoga zaimošana gan ir izcili pretīgs gājiens. Laikam jau pats zaimotājs jūsmo par laikiem, kad varēja slaistīties un draudēt visiem, kas kaut ko dara un māk dzīvot labāk, ar Sibīriju..
Publicēts: 22.05.09 16:15
 citēt
SL, nenjem ljaunaa, bet tas anjuks par lampinju bija vienigais koments no FD puses, kas man patika. Ne ju tapec, ka tu vai Haiduks bija iesaistiti, bet nu taa, tiiri jauks anjuks :)
Publicēts: 22.05.09 16:18
 citēt
sasar:SL, nenjem ljaunaa, bet tas anjuks par lampinju bija vienigais koments no FD puses, kas man patika. Ne ju tapec, ka tu vai Haiduks bija iesaistiti, bet nu taa, tiiri jauks anjuks :)

:D nē, viss, es Tevi tagad no draugu listes napig :P
p.s. gaidam v-pilī :D :D :D
Publicēts: 22.05.09 16:21
 citēt
Gribi spuldziti atpakalj ieskruveshu? :)
Publicēts: 22.05.09 16:39
 citēt
sasar:Gribi spuldziti atpakalj ieskruveshu? :)

:face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.05.09 17:02
 citēt
aņuks stulbs un man īpaši nepatīk, jo bērnudārzā tā sakarā nepatikšanas sanāca - par vecu un visiem zināmu aņuku stāstīšanu. :face-grin: un konkrētus klātesošus personāžus tajā iebāzt 1-kārši prasti. :face-plain:
Publicēts: 22.05.09 20:05
 citēt
Shadow:ironija, fotodurnis kadu tavu darbu nokomenteja?

arpus bloga vairak neka spej iedomaties ;)

Annirs:toties vinja anektdote par lampinjas skruuveeshanu un mutee njemshanu bija kruta... zheel ka uzreiz tika izdzeesta...:face-crying:

++++++
Publicēts: 22.05.09 22:50
 citēt
ironia :) laikam arī būsi vecā erfotiste? Redzi, man diezgan pofig, cik FD ir kruts fotogrāfs vai bija jauks pudeļbiedrs kādā no erfoto ziemassvētku tusiem... viņs netika bloķēts dēļ savas nātaniskās pagātnes, bet gan reālās tagadnes... Un dzēsti komentāri ne tāpēc, ka tie bija skarbā patiesība, ko mēs kompleksainie admini nespējam pieņemt un saprast, bet gan rupjš pārkāpums vistiešākajā vārda nozīmē... "tev padročīt ? acī ?", "Tu esi tizla lose ?", "Nenopļūti ciskas !"

karogs? da aizmirstiet karogu! puisis protestē, tas skaidrs... tikai pret ko!? Pret to, ka netika atzīts par mega personību kaut kādā pokemonu blogā? Pret to, ka kāds lohs admins aizrādīja viņam par rupju lamāšanos? Pret to ka, bļedj nekustāmo īpašumu burbulis Latvijā ir plīsis un arhitektiem vairs nav darba?

P.S. ironia, saulīt, es par tavu eksistenci uzzināju šajā topikā... piedod
Publicēts: 22.05.09 23:12
 citēt
Nu bet es kkā neesmu ievērojis, ka visādas citas rupjības tiktu dzēstas tik pat cītīgi... ;)
Protams - jūs Te saimnieki, visas tiesības jums darīt pēc saviem ieskatiem, taču kaut kāda konsekvence par skādi nekaitētu.

Galu galā ja cilvēkam dzīvē ir problēmas un viņš nāk šiet izlikt savu sāpi (nu ne jau viš vienīgais tāds), tad naturāla autmoātiska komentāru dzēšana pat neskatoties ko šis tur ierakstījis (un daudzos gadījumos bija trāpīgi un pa tēmu), situāciju noteikti neuzlabo, bet tikai izaicina šamo uz lielākām rupjībām. Tas manuprāt ir skaidrs kā diena...
Vot ja dzēstu ārā tikai viņa rupjos komentārus, tad IMHO tādu probļēmu nebūtu :) Bet nu jā - vispār piekrītu negatIvam - pēc kara jau visi gudri :D
Publicēts: 22.05.09 23:17
 citēt
:) ja viņš vienkārši vienā brīdi pārstātu lamāties, tad arī netiktu dzēsts nekas :) viņam bija šāda iespēja veselu pusgadu savas pastāvēšanas blogā...

konsekvence? par daudz relatīvisma šajā vārdā
Publicēts: 22.05.09 23:36
 citēt
Pareizi darijāt, ka tādu dauni izdzēsāt!
Publicēts: 22.05.09 23:49
 citēt
Kas par zvēriem tie ''pokemoni'', kurus ik pa brīdim šur un tur piemin? Kādi izskatās un ko ēd? Cik saprotu, tie nav no pozitīvajiem tēliem.
Publicēts: 22.05.09 23:52
 citēt
PS. Savu attieksmi pret blogu FD parādīja vienā no savām pēdējām ''bildēm'', kur blogs un tā lietotāji tika nodēvēti par idiotiem. To bildi gan izdzēsu viņam par prieku. Bet nu neko, turpiniet vien viņu akli atbalstīt...
Publicēts: 23.05.09 13:05
 citēt
Krimināllikuma 93. pants noteic, ka personu soda "par Latvijas valsts ģerboņa vai Latvijas valsts karoga noraušanu, saplēšanu, salaušanu, iznīcināšanu vai par citādu šo valsts simbolu zaimošanu".
Piemēram, ja persona uz valsts karoga uzzīmētu svastiku, to klasificētu kā valsts karoga zaimošanu. Ar ko FD gadiijumaa tas simbols ir labaaks par svastiku? Tas taa, par protestiem un jokoshanos ar karogu.
Publicēts: 23.05.09 13:08
 citēt
Bet patiesiibaa pilniibaa atbalstu administraacijas riiciibu shajaa gadiijumaa. Briinos veel par vinju lielo pacietiibu.

Un veel - vai nav tomeer jaaktualizee IGNORE pogas nepiecieshamiiba. Ja kaadam patiik, ka vinju rupji apdirsh - lai tik lasa, bet citam, kam tas nepatiik, vareetu nodereet taa poga, un tad nebuutu te tik ljoti jaadiskute par komentaaru pinjemamiibu un traapiigumu.
Publicēts: 23.05.09 16:07 labots
 citēt
Es ari pilnībā par to ignore pogu tad šitādi pamuļķi varētu vārīties savā un, iespējams, savu tik pat atpalikušo draugu sulā.
Ja kādi 100-150 aktivākie litotāji vinju nobloķētu nekas cits vien neatliktu , kā vien pašam izdzēsties, jo citu darbus skatit nevar un viņa neviens neredz.
Publicēts: 23.05.09 16:18
 citēt
Doma atbalstaama..
Publicēts: 23.05.09 16:56 labots
 citēt
Eliks:
P.S. ironia, saulīt, es par tavu eksistenci uzzināju šajā topikā... piedod
Tev labi izdodas telot ;)

labi lai paliek, bet ignorpogu uzliktu pirmajam eidzii
Publicēts: 23.05.09 22:37
 citēt
dansiga:njaaa .. man gan fotodrunja komentaari pie bildeem patika - jaa paasaaki, bet biezhi vien ljoti traapiigi un pareizi!

Tikai šādu reižu bija procentuāli nožēlojami maz, pārsvarā tā bija rupja gānīšanās, kas nereti pārauga personīgos un nepamatotos apvainojumos ;)
Publicēts: 23.05.09 22:46
 citēt
Tev jau neko no tā neizdotos iegūt tavā profilā nekad neesmu līdis
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info: