forum.gif
Varbūt tomēr vienreiz pietiks????
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Varbūt tomēr vienreiz pietiks????
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.05.09 20:02
 citēt
www.fotoblog.lv...
Kronis visam! Varbūt admini varētu šī tēla gānīšanos blogā izbeigt uz visiem laikiem? Kamēr ķēzās pie bildēm, tikmēr to var pieciest, bet ja sāk ņirgāties par valsts karogu, turklāt lietojot CCCP simboliku-nu tas jau ir ārpus katras kritikas!!!!
Turklāt, ja kādam trūkst zināšanu-tad par šādu izlecienu var tikt pielāgota kriminālatbildība!!!!
Publicēts: 17.05.09 20:05
 citēt
Tā jau nemaz nav fotogrāfija. Pat ne elementi no tā. Tā kā, zvaniet adminiem...
Publicēts: 17.05.09 20:36
 citēt
Tie kas nepaguva aplūkot durņa garadarbu:
pic2.fotki.lv...
Publicēts: 17.05.09 21:29
 citēt
Paldies, Juzix, saglabā screenshotu.. veersīsimies policijā
Publicēts: 17.05.09 22:20
 citēt
Vot tas čalis ,kas to izvaidoja ir garīgi atpalicis.Šitādu lopu vagonā iekšā un prom uz nošaušanu.
Publicēts: 17.05.09 22:28
 citēt
Juzix:www.fotoblog.lv...
Kronis visam! Varbūt admini varētu šī tēla gānīšanos blogā izbeigt uz visiem laikiem? Kamēr ķēzās pie bildēm, tikmēr to var pieciest, bet ja sāk ņirgāties par valsts karogu, turklāt lietojot CCCP simboliku-nu tas jau ir ārpus katras kritikas!!!!
Turklāt, ja kādam trūkst zināšanu-tad par šādu izlecienu var tikt pielāgota kriminālatbildība!!!!

Vai nevar būt tā ka kāds ir saspiedis galvu?Es domāju to kurš piesauc apgānīšanu un kriminālatbildību.Bilde varbūt nav fotogrāfija,bet kā plakāts pilnībā atbilstu kategorijai datorgrafika.Par ideju 5,izpildijums gan pieklibo,bet par vāju izpildijumu taču uzreiz bilde nav jādzēš.
Publicēts: 17.05.09 22:33
 citēt
Eliks:Paldies, Juzix, saglabā screenshotu.. veersīsimies policijā

Tas nedaudz izklausās no sērijas, ka viens puika kaitina citu puiku - kaitina, kaitina līdz tas otrs iesit pa seju, tā uzreiz pirmais sauc mammu palīgā un protams otrs dabū brāzienu, kgan patiesībā vainīgs jau ir pirmais...
Neiebraucu, kāpēc būtu jāiesaista policija, ja paš viņu provocējat... kā tur bij ar to sūdu bakstīšanu un smirdēšanu? ;)
Publicēts: 17.05.09 22:43
 citēt
Nu zini tad ja cilvēks zaimo valsts simbolus tur vairs nekāda sakara ar to ,kas viņu provocējis.
Tas puika taču iedeva pa seju tikai provocētājam nevis visiem rajona puikām!
Publicēts: 17.05.09 23:38 labots
 citēt
ok, protams piekrītu, ka tas nav smuki ar to karogu un tā, bet es jau vairāk par to policijas iesaistīšanu, ko Eliks izmeta...
Konkrēti mani nenormāli kaitina šitā čakarēšanās ar fotodurni - tak lai viņš rotaļājas un čakarējas savā nodabā - apniks taču. Galu galā tač skaidrs, ka tas ir prikols un aiz tā nika sēž kāds sakarīgs fotogrāfs, kam vnk admini ir kko sliktu nodarījuši. Tad lai arī admini risina problēmas ar viņu savā starpā nevis iesaista policiju..
Publicēts: 17.05.09 23:41
 citēt
es domāj ka vienkāršāk tak ir nahrenizēt tadus kadrus no bloga i miers uz zemes, cilvēkiem labs prāts....
Publicēts: 17.05.09 23:55
 citēt
CerambyX, iedzer tēju un atslābsti, ne jau tevi uz policiju vedīs ;)
Publicēts: 17.05.09 23:58
 citēt
Eliks:CerambyX, iedzer tēju un atslābsti, ne jau tevi uz policiju vedīs ;)

es jau dzeru tēju :D
Publicēts: 17.05.09 23:59
 citēt
"Galu galā tač skaidrs, ka tas ir prikols un aiz tā nika sēž kāds sakarīgs fotogrāfs, kam vnk admini ir kko sliktu nodarījuši."

Aiz nika sēž bezsakarīgs auto-krāsotājs bezdarbnieks, kuram personīgā dzīvē viss ir grīstē, kuram ļaunie admini neļauj savu sāpi un kompleksus realizēt virtuālajā vidē (it kā) paslēpjoties aiz anonimitātes.
Publicēts: 17.05.09 23:59
 citēt
+Eliks
Publicēts: 18.05.09 00:33
 citēt
psc , vēl viens idiots. Šitāda naida kairināšana jau tā pieriebusies! :face-sad:
Publicēts: 18.05.09 06:17
 citēt
Eliks:"Galu galā tač skaidrs, ka tas ir prikols un aiz tā nika sēž kāds sakarīgs fotogrāfs, kam vnk admini ir kko sliktu nodarījuši."

Aiz nika sēž bezsakarīgs auto-krāsotājs bezdarbnieks, kuram personīgā dzīvē viss ir grīstē, kuram ļaunie admini neļauj savu sāpi un kompleksus realizēt virtuālajā vidē (it kā) paslēpjoties aiz anonimitātes.

Mums ka kartīgā valstiņā ir savs Žirinovskis :):):):):):)
Publicēts: 18.05.09 06:39
 citēt
CerambyX:ok, protams piekrītu, ka tas nav smuki ar to karogu un tā, bet es jau vairāk par to policijas iesaistīšanu, ko Eliks izmeta...
Konkrēti mani nenormāli kaitina šitā čakarēšanās ar fotodurni - tak lai viņš rotaļājas un čakarējas savā nodabā - apniks taču. Galu galā tač skaidrs, ka tas ir prikols un aiz tā nika sēž kāds sakarīgs fotogrāfs, kam vnk admini ir kko sliktu nodarījuši. Tad lai arī admini risina problēmas ar viņu savā starpā nevis iesaista policiju..

Te jau tiek iesaistīti ne tikai admini bet arī visi šīs lapas lietotāji. Un ir tāda robeža jebkuram cilvēkam kad viņam vienkārši piegriežas! Takā tam sakarīgajam fotogrāfam pašam ar jāsaprot kad pietiks jokus dzīt. Es sadaļā "linki" biju iemetis rakstu, takā tiešām čalim mierīgi var nepaveikties....
Publicēts: 18.05.09 09:04
 citēt
"čalis" ir noblokjeets, diemzhel, ari iespeja registreet jaunu lietotaju bloga. to be continued ...
Publicēts: 18.05.09 09:30
 citēt
vai tad tiešām tas džeks ir autokrāsotājs?.................vai viņa e-pasts vismaz kādreiz nesaturēja B.......003@ inbox.lv ?..............................es vispār vairāk domāju uz šo
Publicēts: 18.05.09 10:07
 citēt

Vai nevar būt tā ka kāds ir saspiedis galvu?Es domāju to kurš piesauc apgānīšanu un kriminālatbildību.Bilde varbūt nav fotogrāfija,bet kā plakāts pilnībā atbilstu kategorijai datorgrafika.Par ideju 5,izpildijums gan pieklibo,bet par vāju izpildijumu taču uzreiz bilde nav jādzēš.

Pilnīgi vienalga kurai kategorijai atbilst. Palasi likumdošanai par valsts simbolikas lietošanu, par bijušās CCCP simbolikas lietosānu un atbildību, kas iestājas to lietojot!!!

Shadow:"čalis" ir noblokjeets, diemzhel, ari iespeja registreet jaunu lietotaju bloga. to be continued ...

Bet tak pastāv arī IP bloķēšanas iespējas.
Publicēts: 18.05.09 10:25
 citēt
Juzix:

Arī variants, bet reģistrēties var arī no citas ip, + ip var nomainiit par 2ls!
Publicēts: 18.05.09 10:27
 citēt
OK, nav zolīdi valsts simboliku nelietīgi valkāt. bet ne tik nelietīgi, kā visus valsts pilsoņus čakarēt. :face-sad::face-sad: autors rupji un reizēm pajēli, tak tomēr tikai fotobloga pasažierus ņerrāja. un vai polijas piesaukšana nav atzīšana, ka fotoblog.lv lāgā netiek galā ar savām iekšķīgām problēmām. es nez. :face-surprise:
Publicēts: 18.05.09 10:33
 citēt
Nevajag to foto-kretīnu jemt galvā un adminiem- biežāk dzēst.
Ja šamajam nebūs publikas, gan jau pats nomierināsies.
Publicēts: 18.05.09 10:39
 citēt
Juzix:

Pilnīgi vienalga kurai kategorijai atbilst. Palasi likumdošanai par valsts simbolikas lietošanu, par bijušās CCCP simbolikas lietosānu un atbildību, kas iestājas to lietojot!!!

Shadow:"čalis" ir noblokjeets, diemzhel, ari iespeja registreet jaunu lietotaju bloga. to be continued ...

Varbūt cienītais jaunietis varētu padomāt par jēdziena "lietošana" nozīmi un kontekstu,jo neviens sūda likums NEVAR aizliegt radīt un/vai publicēt attēlu,kurā redzama dajebkāda simbolika.
P.S. paralēli šim ,jau rakstu denunciācijas drošības policijai par Valsts Kino Foto Fono dokumentu arhīvu,Rigas kinostudiju,visiem preses izdevumiem,pāris slaveniem latvijas plakātistiem(par viņiem jo īpaši) un sevi,jo mājās glabāju savu veco PSRS pasi un ļeņina portretu,un nekautrejos publiskot savas bildes no padomju laikiem.
Publicēts: 18.05.09 10:51
 citēt

Varbūt cienītais jaunietis varētu padomāt par jēdziena "lietošana" nozīmi un kontekstu,jo neviens sūda likums NEVAR aizliegt radīt un/vai publicēt attēlu,kurā redzama dajebkāda simbolika.
P.S. paralēli šim ,jau rakstu denunciācijas drošības policijai par Valsts Kino Foto Fono dokumentu arhīvu,Rigas kinostudiju,visiem preses izdevumiem,pāris slaveniem latvijas plakātistiem(par viņiem jo īpaši) un sevi,jo mājās glabāju savu veco PSRS pasi un ļeņina portretu,un nekautrejos publiskot savas bildes no padomju laikiem.

Ar jēdziena "lietošana" nozīmi viss kārtībā, bet ja autors ar kādiem simboliem atklāti ņirgājas par LV karogu, tad tur nekas vairs nav kārtībā.
Turklāt likumi ir paredzēti lai tos ievērotu un nav pieļaujami izņēmumumi mazvērtību kompleksu mocītu "mākslinieku" starpā.
Publicēts: 18.05.09 10:59
 citēt
... pirmais,ko raksta Juzix, ir viss štokos... naf ko ļaut visādiem darīt ko iedomājies... karogs, ja tas atbilst LV standartam ir apcūkots!!!
PSRS naf aizliegta. Aizliegta ir kompartija :)... bet iekš PSRS par valsts korogu deva divi gadi tjurķī un bez paraugprāvām :):):)... tādejādi lika cienīt kaarogu... un neviens neuzdrošinājās publiski aizskar karogu :D
Publicēts: 18.05.09 11:00
 citēt
gaidijām jau lai nomierinās, laikam 2-3 mēnešus, bet izskatās ka bezdarbs dara savu. IP blokēšana ir vēsture (google random proxy), ar laiku izstrādāsim aizsardzību, šodien - reģistrācija blogā ir slēgta. paldies durni!
Publicēts: 18.05.09 11:04
 citēt
Juzix:

Ar jēdziena "lietošana" nozīmi viss kārtībā, bet ja autors ar kādiem simboliem atklāti ņirgājas par LV karogu, tad tur nekas vairs nav kārtībā.
Turklāt likumi ir paredzēti lai tos ievērotu un nav pieļaujami izņēmumumi mazvērtību kompleksu mocītu "mākslinieku" starpā.

Labi,jautāšu tieši,lūdzu nosaukt KONKRĒTO likuma pantu,kas AIZLIEDZ radīt/rādīt ATTELUS ar PSRS simboliku.Skumji secinu,ka mūsdienu izglītības sistēma iepotē pārmērīgu bijību pret pastāvošo politisko varu.
Publicēts: 18.05.09 11:10
 citēt
Nu, kautvai piektais pants:
www.likumi.lv...

Var jau protams vēl parakāties. Tas uz fikso.
Publicēts: 18.05.09 11:12
 citēt
a nevar uzcept, ka regjistree caur ieluugumiem?
ja nu kas, tad arii atbildiigo ieluudzeeju var "ieseedinaat" :)
Publicēts: 18.05.09 11:16
 citēt
lkz, tas ir viens no variantiem, ir vel paariitis, arii neslikti, japrogrammee.
Publicēts: 18.05.09 11:25
 citēt
Juzix:ja autors ... ... atklāti ņirgājas par LV karogu, tad tur nekas vairs nav kārtībā.
sure. neaizstāvu autoru. un ja mani liek ārā no võņa par 3 mēnešu nemaksāšanu, es varu rādīt ar pirkstu uz kaimiņu un teikt "a viņš 1/2 gadu nav maksājis!", a tas uz mani neattiecas. es tikai pie teiktā un sacītā piebildīšu, ka dažs labs ne pārāk slepeni ņirgājas par LV pilsoņiem, nepilsoņiem un pastāvīgajiem iedzīvotājiem. un uz tā fona man tā karoga bilde šķiet kā zilonim cukurgraudiņš. ja kas, Igaunijā, kur vairākas reizes krievi un vācieši nāca un gāja, nabadzīgākiem cilvēkiem bija sarkans karogs un balta apaļa lupatiņa ar kārškrustu, kuru vienā vajadzības gadījumā piedrāklēja un citā vajadzības gadījumā noārdīja. :face-grin:
Publicēts: 18.05.09 11:28
 citēt
Tur runa par materiāla karoga bojāšanu,bet ne vārda par karoga attēlu.He,he Durnis izrādās slīpēts,apskatot bildi man radās sajūta,ka kaut kas nav kārtībā,bet krāsa pareizība var nojukt pārseivot bildi ar visādiem profiliem,toties likuma izlasīšana pamudināja pārmērīt proporcijas,tad nu lūk šis izstrādājims ir ieturēts ~zelta griezuma proporcijās 1,5 : 1 : 1,5,tādejādi nekādā gadijumā nav atzīstams par Latvijas Republikas karogu.Tātad ,ja pieņem,ka šis attēls bija par pamatu lietotāja bloķēšanai,tad administrācijai vajadzētu atvainoties lietotājam par savu nepamatoto rīcību un cerēt,ka netiks celta prasība pret administrāciju,par likumdošanai atbilstošas radošās izpausmes ierobežošanu. :)))))))

P.S. Sirpim un āmuram ir jāatrodās kreisajā augšejā stūrī un jābūt dzeltenā krāsā,nevis pa vidu.
P.P.S. Kaut kā ir čujs,ka esmu kolīdzīgu redzējis kāda zināma mākslinieka izpildijumā.
P.P.P.S. Kā šeit foruma sadaļā lai pievieni bildi,man kā reizi ir par tēmu no nesenajāk sarkanbaltsarkan karogotajām dienām.
Publicēts: 18.05.09 11:40 labots
 citēt
60uz5komats6:
blah, blah, blah...

Izklausās, ka tu mēģini visādā veidā attaisnot durni...
Meklē to adatas aci caur kuru viņu izvilt un attaisnot.
Priekš kam?
Es domāju, ka nevienam nebija šaubu, ko tieši ar šo attēlu fotodurnis vēlējās paust.
Stulbs jautājums, kāpēc karogam netika izmantota zilā krāsa?
Un Ja kādfs savā mājā, nevienam neredzot, apgāna valsts simboliku, zīmē savā blociņā visādus ķiņķēziņņus ar nacistu un psrs simboliku - tā ir viņa darīšana.

Ko darī ar filmām un foto/kino fondiem/
Tā ir dokumentāla liecība, nevis personiski traktēta attieksme.
Publicēts: 18.05.09 11:48
 citēt
5. pants. Par valsts karoga noraušanu, saplēšanu, iznīcināšanu vai citām necienīgām darbībām pret valsts karogu, kā arī par šā likuma, Ministru kabineta izdoto noteikumu vai apstiprinātās kārtības pārkāpšanu vainīgās personas saucamas pie likumā noteiktās atbildības.

Uzsvaru likšu uz "citām necienīgām darbībām pret valsts karogu"

Protams, tas nav par bildi konkrēti, bet ar šo pantu jau vien var saprast, ka nav atļautas tādas vai tam līdzīgas izdarības.
Nenu, būtu jautri, ja šeit pieslēgtos kāds jurists, uzmeklētu visus punktus un spētu pierādīt to, ka ir iespēja Furnim piesiet lietu.
Tākā neesu jurists, tad pagaidām neuzņemos mētāties ar k-kādiem apgalvojumiem.
Publicēts: 18.05.09 11:48
 citēt
Tas ir līdzīgi, kā ar preču zīmēm un tamlīdzīgiem registrētiem krāmiem. Uztaisa Nike, Adidas un ko tur vēl, tikai nepareizās krāsās. Un saka - reģistrējiet, tas ir CITĀDS. Neviens nereģistrēs, jo galvenaius ir ASOCIĀCIJAS, kādas izraisa aplūkotājam... Tāpat ir arī ar karoga apgānīšanu un tamlīdzīgām lietām - ja mums ŠĶIET, ka tas ir LV karogs, tad efekts ir panākts. jebkura tiesa tā nospriedīs. Milimetriem te nekādas nozīmes nav, kā daži mēģina iestāstīt.
Publicēts: 18.05.09 12:09
 citēt
Ja proporcijām un krāsām nav nozīmes tad Latvija=Austrija,par ko milzīgs prieks.
Publicēts: 18.05.09 12:11
 citēt
60uz5komats6:Ja proporcijām un krāsām nav nozīmes tad Latvija=Austrija,par ko milzīgs prieks.

Jā, PARASTI NEPAMANĀMĀM. Ar aci nepamanāmām, tādām, kur jāmēra, lai pateiktu atšķirību. Par Latvijas un Austrijas karogiem, starp citu, pajautā ASV iedzīvotājiem. Viņi Tev pastāstīs...
Publicēts: 18.05.09 12:11 labots
 citēt
60uz5komats6:Ja proporcijām un krāsām nav nozīmes tad Latvija=Austrija,par ko milzīgs prieks.

Neizliecies nu naivāks...

Jā, jā - kā tad - jams gribēja apgānīt tieši austrijas karogu ar sirpi un āmuru... Noteikti!
Un pat tā - ar ko Austrijas karogs mazāk aizsargāts? Domāju Austrijas karogu aizsargā līzīgi likumi, ja pat ne mazliet bargāki... ;)
Publicēts: 18.05.09 12:38
 citēt
norchapersonigi:Kas tajā kadrā bija? Nepaspēju apskatīt, līdz ar to nav saprotams, kādēļ tik augstas šļakatas diskusijās.

paskaties trešo komentu no augšas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt