forum.gif
Nulle, nulle, nulle, nulle
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Nulle, nulle, nulle, nulle
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.04.09 16:40
 citēt
Schnircks:Interesanti, kāpēc vislietpratīgākie skatītāji un debatētāji ir "Foto"grāfi" ar visām nullītēm publikācijās?
Varbūt tomēr kaut kādu ieroežojumu būtu vērts ielikt? Piemēram- spamot tikai burziņā?
lai debatē kurš grib, kaut 17 nullītēm, debatēs jau paši arī izgāžās, ja nav ko pa ģelu pateikt
Publicēts: 29.04.09 16:44
 citēt
Vajag ieviest lietotāju kategoriju "kritiķis"... Aizliegt tiem bildes likt.
:D
Publicēts: 29.04.09 19:01
 citēt
schn, a kas tevi shobriid uztrauc?;-)
Publicēts: 29.04.09 19:52
 citēt
tapec, ka anonimi ir viegli un vienkarsi kezities. Gan te , gan Delfos.......
Publicēts: 29.04.09 21:28
 citēt
Interesanti, vai var būt par lauksaimniecības ministru , tas kuram nav , piemēram savas zemnieku saimniecības? Vai par aizsardzības ministru veterinārārsts?? Tā, ka nevajag te vilkt politiku. Ej labāk vecenes bildēt !
Publicēts: 30.04.09 01:15
 citēt
zemkopibas ministram savu ZS, aizsardziibas ministram - savu armiju, a ko labklaajiibas ministram - to davai bezdarbniekos!;-PPPPP
Publicēts: 30.04.09 06:55
 citēt
Dansiga- tas no serijas par arstiem un davanam- ka acu arsta atnesa tepiki ar izaustu aci. Tad ginekologs priecajas, ka vinam tepikus nenes....

a tas, ka te vel klonu iztaisijis nemaz nav pamanijis, ka nav mums lauksainiecibas ministrijas....
Publicēts: 30.04.09 10:19
 citēt
neklusti smiekligs- man te vairak bilzu ka vairakumam
Publicēts: 30.04.09 10:21 labots
 citēt
aitinaa:tapec, ka anonimi ir viegli un vienkarsi kezities. Gan te , gan Delfos.......
man a patīk visādi izrunāties. es gan reti OnOnīmi, ja nu pa retam ar literāro pvevdoņīmu. par tiem ministriem, lai, Delfos ierakstīju - par labklājības ministriju - ka atgādina aņuku par to, kā Ungarijā taisa Jūras lietu ministriju un konsultējas Padumjo Savienībā. (a šie jautā: "priekš kam jums, jums takš jūras nav?" uz ko saņem atbildi (pocjemu eto, vi, jevreji, vsegda na voprisi voprosami otvecjajetje?): "ā, a priekš kam jums kultūras ministrija?".:face-surprise:
bet īstenībā jau iebraucu, ka būtu labklājība, nevaidzētu ministriju un ka ar "Labklājības Ministrija" domāts "Ministrija, kura gādā, lai takš beidzot tā sen gaidītā Labklājība iestājas".
Publicēts: 30.04.09 12:34
 citēt
Interesanti gan ko es būtu varējusi uzzināt.

nea, secinājumi tie paši vecie
Publicēts: 30.04.09 13:38
 citēt
Schnircks:Interesanti, kāpēc vislietpratīgākie skatītāji un debatētāji ir "Foto"grāfi" ar visām nullītēm publikācijās?
Varbūt tomēr kaut kādu ieroežojumu būtu vērts ielikt? Piemēram- spamot tikai burziņā?

Tas būtu īsteni demokrātiski. :face-monkey:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):