Izraksts no Firewall žurnāla: 14:44:14 Обнаружено сканирование порта(ов) 22...., 24..., 24..., 26..., 26..., 24..., 22... с адреса 84.237.255.168 SCAN Tāds ieraksts pārādas un ATKāRTOJAS katru reizi atverot fotoblog.lv
Jautājums FB admiņiem - ar kadu nolūku notiek portu skanēšana!?
ox3r:Nekas tāds netiek darīts! Pārbaudīšu serveri, bet nekas neliek domāt, ka kaut kas tāds var notikt.
Es nedomāju - to KONSTATEJA mans Firewalls (varu publicēt vēsturi). Jā admiņi nav lietas kursā, tad jau, drīzāk, jums palīdz administrēt serveri kāds brīvprātīgs hakeris no malas!
briedis:Alloxa nu gan satraucās Es domāju minūtē vien pārdesmit reizes visādi tārpi noskenē manus un tavus portus...
tas i nieks, mana bargā namīpašniece satiekoties mēdz tā noskenēt ar skatienu, ka esmu pilnīgi pārliecināts ka viņai uzreiz top zināmi mani visi pēdējā laika darbi un nedarbi
A tu strādā tāādus nedarbus, ka viņai neērti tevi skanēt paliek!
briedis:Alloxa nu gan satraucās Es domāju minūtē vien pārdesmit reizes visādi tārpi noskenē manus un tavus portus...
Nebija nekāda satraukuma - kompis pietiekoši labi aizsargāts no tīkla uzbrukumiem. Starpcitu, tagad nekādas skanēšanas nenotiek un FB vairs tā nebremzē... Admiņiem
Atkal vecā dziesma 01.05.2009 3:24:50 01.05.2009 3:14:07 05.05.14:26:19 05.05.14:36:52 Обнаружено сканирование порта(ов) ... с адреса 84.237.255.168 SCAN
Cienijāmie admiņi, jā tas nebeigsies jūsu biznesam draud nopietna krīze, kad saite tiks melnajā sarakstā, kā malicious sites. :face-plain:
Paldies visiem, kas gribētu iejaukties... ne tikai deļ "uzmaniibas truukuma sindroma"... Uzskatu, kā piesaistīt trešās puses "atiecību noskaidrošana" ir paragru - gan jau tiksim galā bez "annirčikšu" UTD un т.д.