klau.. baigi.. uzlobo uzlabo,bet rezultaataa blogs karaas ik pec 20minutem.. labi jau labi.. 30minushu pauzites var ievilkties lidz stundinjai, bet kada h... pec es rakst ukadu garu komentaru, censhos "izprast bloga darbibu" komentejot jauniem neprašam vinu bildes un bladaaac... kluuudinja ups..
nu ja fotobloga kaste man stavetu tepat es ar vinu sadauzitu ar cirvi
JO ..bb..... :@ :@.. es uzrakstiju tik skaistu rakstu un :@ gljuks ir onlainaa.. kur ir mans pievienotais teksts? rakstam ir jabut tekstam kur ir? kas tas bl.. par familjaru tekstu? labak tad vispar ta sadalja ka druagos neiet, nnevis šita čakarejas.. es ir nikna nikna!
nu jopcik, kursh nebus nikns.. ne tikai datoraa var notikt šaizes.. kakis ari var apgazt sveci un aizdedzinat lapu,uz kuras raksti top./. tapec man nav kaķu...
ironia:nu ja fotobloga kaste man stavetu tepat es ar vinu sadauzitu ar cirvi
JO ..bb..... :@ :@.. es uzrakstiju tik skaistu rakstu un :@ gljuks ir onlainaa.. kur ir mans pievienotais teksts? rakstam ir jabut tekstam kur ir? kas tas bl.. par familjaru tekstu? labak tad vispar ta sadalja ka druagos neiet, nnevis šita čakarejas.. es ir nikna nikna!
Ironia, shhhh, čilaut, gadās. Es arī esmu čortojies, kad pazūd. Un pazūd tas tāpēc, ka brīdīt kad tu raksti tekstu (ilgi, vai ne tik ilgi) tu neveic nekādas aktivitātes blogā un blogs domā, ka esi izlogojusies vai kaut kā tā. Tāpēc, labāk raksti tekstu notepadā, un tad tik iekopē vajadzīgajā vietā. Vai arī pirms spied "Nosūtīt" iezīmē visu tekstu un Ctrl+C drošības pēc. Tas tā, nākotnei zināšanai...
briedis: Vai arī pirms spied "Nosūtīt" iezīmē visu tekstu un Ctrl+C drošības pēc. Tas tā, nākotnei zināšanai...
Jup - tas tagad jau automātiski iegājies, kad kko garāku rakstu - aiztaupa daudz nervu šūnu ja nu kas... Tiesa šķiet, ka Mozillas jaunākās versijas spiežot back parasti saglabā rakstīto tekstu lodziņā (tikko pārbaudīju) - bet Ctrl+C drošībai - dubults neplīst enīvej.
briedi, nevajag man tagad pasakas stastit. blogs man stav paraleli atverts oraa logaa, bet tagad jau 118x meginu to pashu noledato rakstu pievienot, ko kopeju tomer autopilotaa kad rakstu.. tas ir kartejais bliga gljuks.
IESAKU! kad kautko gribas remontet, varbut tiesham noskatities no draugiem.lv, kur remontejot kautkadas sadaljas vini pasaka "tagad notiek uzlabojumi tur un tur"
nu shits kautaads.. kapec es nevaru pievienot? man visi lauki aizpilditi, nekadu apostrofu man nava.. piekritu noteikumiem. bet kad pievienoju saglabaju publiceju,. man paradas tika ibilde un nav teksta.. un pat nosaukuma.. blje..
tagad pameginaju veeelreiz .. no jauna.. nekas nesanak..
nu ja.. tiesham ir divaini. it ka kukijus visus iztiriju un tapat.. man sodien neiet. majaslapas hosteri ari serveri tehniski apkalpo.. tiesham jakeras klat kursadarbam?
kadu parluku tu lieto? pamegini izlogoties, izdzest temp/cookies, ielogoties par jaunu un uztaisi testa rakstu (aizpildi tikai prasitos obligatos laukus). raksts var tikt vainu saglabats melnrakstos vai ari uzreiz publicets.
ja nesanak shis variants, un par browsera nosaukumu, dod zinu
vairakas reizes meginaju. tirit cookies no jauna pievienot, dzest,pievienot pievienojas ar pirmo reizi, bet labojumi netiek saglabati, tad raksts vispar neradas nekur, tikai profila statistikaa pec meginajuma labot atkal pazud visi teksti un nosaukums. es no sava profila redzu tos neriktigos rakstus, bet bez tekstiem un viens ir bez labojumiem, jo nevareju neko vinjam izlabot, tikai dzest..