Iegaadaajos externo HDD - piemonteejot klaat raada ka Failu sisteema FAT32 - vai man vinju vajag formatizeet NTFS sisteemaa???????? Vai varbuut lai staav tas FAT32?? :roll: :roll: :stikl - desa:
Iegaadaajos externo HDD - piemonteejot klaat raada ka Failu sisteema FAT32 - vai man vinju vajag formatizeet NTFS sisteemaa???????? Vai varbuut lai staav tas FAT32?? :roll: :roll: :stikl - desa:
ja opereetaajsisteema atbalsta, liec NTFS, jo sevishkji ja straadaa lokaalajaa tiiklaa (bus citas security iespejas)
vieta jau nezudiis
kaa tu vinu piesledz, to savu externo? moshka ... bet nee, aatrumam ar to nav nekada sakara...
skatoties, ko tu ar to externo darīsi, ja glabāsi failus un pārnēsāsi filmas, tad nav īpaši starpības kāda sistēma... formatizēt vajadzētu ja tu uz tā instalētu windozi, bet kas tad uz externaa instalee OS? ja nu vieniigi piraat
Es tur glabaashu bildiites, muuuzicinju un filminjas - MS logs ir uz pasha datora Piesleegums USB2. Paarveidoju uz NTFS - kaut kaa liekas ka labaak Paldies par helpu
karoche viens gudraaks par otru Pretekli XP arī ir 32bitu versija. Ir arī 64bit, bet tas ir Windows XP 64-bit edition, kas domāts jaunajiem speciālajiem procesoriem piemēram Intel Itanium.
karoche viens gudraaks par otru Pretekli XP arī ir 32bitu versija. Ir arī 64bit, bet tas ir Windows XP 64-bit edition, kas domāts jaunajiem speciālajiem procesoriem piemēram Intel Itanium.
Karoče iebrauci tu auzās!
Eliks - nav runa par OS bet par FileSystem ir difference :P