:shock: Trešdien, 06.12 plkst. 18:00 aicinu atkal savākties pie sevis uz pirtiņu :lol: . (admini netiek un tāpēc nav 1. lapa ) Nosacījumi tie paši, maximums 20 cilvēki. Dalības maksa 3Ls no cilvēka + groziņš :lol: . Darba kārtībā: 1. videoskola PS foto apstrādes paņēmieni, 2. fotogrāfiju demonstrēšana un neliels stāsts par to rašanos, vai demonstrē foto izveidi, 3. plunčo, rī, bauro (pievienot ...šana) Līdzi, ja ir iespēja, dažādos datu nesējos, ņemt foto un stāstiņu, kā foto radies. Piesakamies šeit. Pērnavas iela 10 III...ar tramvaju 6 un 3 pa Kr. Barona no centra līdz pieturai Pērnavas iela...tad jaizkāpj un jāpāriet Barona ielai pāri...tai lielajā mājā , kurai uz stūra ir puķu veikals , ieeja ir no Kr. Barona ielas pa vidu mājai...liels uzraksts BTA apdrošināšana un Dominuss Servo. Tel. 7296936, vai mans mob: 26800865.
Hmmm...es arī labprāt pieteiktos uz to apmācāmo daļu, bet nu kā klausītājs tikai saprotams. Tā kā pierakstiet arī mani, un ceru vairs tik nesmuki nesadarīties kā iepriekšējā reizē.
jaa kojas uz nakti? nuu jaaskataas... var jau varbuut braukt ar pedeejo vilcienu atpakalj vai piernuaat senchus pakalj atbraukt! :@ mlee atraak taas tiesiibas jaanoliek!
jaa kojas uz nakti? nuu jaaskataas... var jau varbuut braukt ar pedeejo vilcienu atpakalj vai piernuaat senchus pakalj atbraukt! :@ mlee atraak taas tiesiibas jaanoliek!
ja es tiktu - varetu jau tev atpakalj celjaa pakjert liidzi