forum.gif
Karte ar foto vietām
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Karte ar foto vietām
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.02.09 22:18
 citēt
Jau tagad fotoblogā ir karte ar to, kur kurš autors atrodas (dzīvo), būtu noderīgi un zinātniski lietderīgi izveidot karti, pie kuras fotogrāfi varētu piesaistīt savas bildes.

Jau tagad reportāžā izvēlamies rajonu, bet konkrētām vietām piesaistīt bildes.
Protams, ka ne jau tā ka būs nosēta visa karte ar bildēm, bet uzspiežot uz viena rajona pieejamas tā rajona kartes, nu kaut kā tā.. :face-glasses:
Publicēts: 28.02.09 22:20
 citēt
Ir tac Flickr tada fisjka saucas GPS kordinates rada uz Gogles erta KUR bilde bildeta , samera mulkjiga fisjka NE AINAVAM:)
Publicēts: 28.02.09 22:37
 citēt
nja.
mosh vel kartee ierakstit papildinfu - kadu objektivu njemt (plato/tele), no cikiem lidz cikiem un kada gadalaika visinteresantakas gaismas, utt. lai atliek sleedzi piespiest.

ne-ainavaam gan jau ka ir OK. un tomer - shtancejiens.
Publicēts: 01.03.09 00:24
 citēt
Redz ka aug pieprasioijums peec shtanceejiena! :D
Publicēts: 01.03.09 01:12
 citēt
jaa - man arii gribeetos - karti ar objektiem un laikeim = cikos ir pareizaa gasima tur;-))))
Publicēts: 01.03.09 10:26
 citēt
gan jau intereseetu pienenju pljavas iistajaa apgaismojumaa ar tajaas kliistoshiem gliitu pliku meitenju bariem:)
Publicēts: 01.03.09 10:43
 citēt
Par lielo māxlu”, ainavām neko nepateikšu, bet iesākumam nekaitētu vismaz „CEĻOJUMU” bildēm norādīt vietu (kaut vai nosaukumā), tās bez mākslas ietver arī tādu prozaisku komponentu – informāciju, dažreiz pat vienam otram noderīgu.(Pac te no ĻOTI LABĀM bildēm esmu piefiksējis dažas vietas, kur man nav ko meklēt, par ko jūtos autoriem pateicīgs)
Publicēts: 01.03.09 11:04
 citēt
štrunts par kartēm, smieklīgi, labāk izstāstiet kā tikt pie brīva laika.......................................................................................................................
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):