forum.gif
Reportāžu pievienošana.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Reportāžu pievienošana.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.02.09 18:17 labots
 citēt
Pirmās divas reportāžas pievienojot viss bija ok. bet tagat mēģinu jau neskuro reizi un visulaiku izdziest pievienotā informācija. Darīju kā teikts, vispirms bildes, tad info, mēģinot labot info arī nekas nesanāk. Kas pa lietu!?
Šeit k-kas steidzami jādara lietas labā, tā lai arī sākumā pievienojot informācīju un tad bildes viss būtu kārtībā. Savādāk es te jau izbesījies un noteikti neesmu vienīgais tāds.
Publicēts: 11.02.09 18:39
 citēt
Dienā var pievienot tikai divas reportāžas.
Publicēts: 11.02.09 18:44
 citēt
Es bij domājis ka vienu, bet neiet ju runa cik var vai nevar. Lieta tāda, ka pazūd informācīja [nosaukums, apraksts utt.] pievienot pievienojas.
Publicēts: 11.02.09 18:47
 citēt
ā, Tu ne šodien tās pirmās divas esi pievienojis... tad kaut kāds gļuks. jālūdz admiņiem, lai novērš. :)
Publicēts: 11.02.09 19:05 labots
 citēt
Nu jā, tās divas jau senāk pievienoju. Aizvakar mēģināju ar pievienot, visa info. dzisa ārā, šodien tāpat. varbūt tā reportāža vienkārši ir nolādēta.
Publicēts: 11.02.09 19:08
 citēt
marle:Nu jā, tās divas jau senāk pievienoju. Aizvakar mēģināju ar pievienot, visa info. dzisa ārā, šodien tāpat. varbūt tā reportāža vienkārši ir nolādēta.

Jāsauc mācītājs ar svēto ūdeni! :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):